.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

отново си задавам един изключително тъп въпрос

нали съм си тъп и отново си задавам един исключително тъп въпрос на който немога да намеря отговора защо аджеба ние момчетата неможем да слагаме всички момичета под общ знаменател по дадена тема а момичетата имнат право и го правят и след като им се каже да не слагат всички момчета под общ знаменател повечето казват да бе да всички мъже сте еди и същи нещастници а някой даже испадат в истрерия е те тава не ми е ясно

П.П Предопредих че въпросът ми е исключително тъп и моля ви без въпроси отсорта "Пак ли ти с тея теми?" ще ви отговоря отсега не пак а отново
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Точно по-миналата седмица един сладур разправяше, че всики жени са курви . Ама замисли се, като си наранен ставаш агресивен и почваш да обиждаш всичко наред

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Точно по-миналата седмица един сладур разправяше, че всики жени са курви . Ама замисли се, като си наранен ставаш агресивен и почваш да обиждаш всичко наред
    Ами аз като съм наранен ставам агресивен но най-често обиждам себеси примерно защо съм бил такъв тъп смотан нещастник и съм намерил да се влюбя точно в това момиче но това е само при мен де а при другите най-вече при момичетата съм го забелязал ти и обесняваш нещо че не е така тя испада в невероятна истерия и почва да те обижда и ти си като всички малоумни кретени блала докато лично аз поправете ме ако греша никога не съм, виждал момче да прави нещо подобно (като исключим моментният изблик на ярост)
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Ако си мислиш, че с тая тема ще спреш правенето на тези генерални заключения - жестоко си се объркал, даже вероятно ще задълбочиш конфликта...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Съдба!
    Вие сте под общи нарицания.
    Приеми го!

Аз съм момиче и не винаги поставям момчетата под обш знаменател,защото си имам две категории - идиоти и такива,които са готини и нормални.
    Иначе ми е все тая дали ще съм под общ знаменател с другите или не...нали моите хора си знаят каква съм..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Ако си мислиш, че с тая тема ще спреш правенето на тези генерални заключения - жестоко си се объркал, даже вероятно ще задълбочиш конфликта...
    чак до задълбочаване надали ще се стигне просто незнам на къде повече може да се задълбочът нещата най много след няколко дена като се спре да се пише в тая тема и отине некаде на задните страници да се пръкнат още 5-10 такива а не ъм си и мислел че по какъвто и да е начин че ще успея да спра тези уникални заключения налудничаво е да си го мисля трябва нещо централно да съм врътнал

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Хм... кой е казал че не може да слгаш нещата под общ знаменател? Можеш, просто в един невероятно голям процент от моментите когато го направиш, няма да си прав. А теб пука ли ти дали си прав или не?

Ако случайно кажа: "Караконджули не съществуват", аз веднага допускам много груба грешка. Обобщавам. За да бъда прав, би следвало да кажа: "Не ми е известно да съществуват караконджули на планетата Земя". Утре току виж отишли гадовете със совалките някъде към Алфа-Кентавър и открият едни сладки малки караконджули... ко прайм?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Хм... кой е казал че не може да слгаш нещата под общ знаменател? Можеш, просто в един невероятно голям процент от моментите когато го направиш, няма да си прав. А теб пука ли ти дали си прав или не?

Ако случайно кажа: "Караконджули не съществуват", аз веднага допускам много груба грешка. Обобщавам. За да бъда прав, би следвало да кажа: "Не ми е известно да съществуват караконджули на планетата Земя". Утре току виж отишли гадовете със совалките някъде към Алфа-Кентавър и открият едни сладки малки караконджули... ко прайм?
    то принципно нещо подобно беше и подтекста на темата ние момчетата поне по голямата част от нас осъзнаваме че ако сложим всички момичета примерно под общ знаменател вероятноста да сгрешим е доста голяма доколкото при момичетата е обратното при тях по голямата част слагат всичко кое то им е кеф под общ знаменател и като им се обяснява че не е така те или спорят с часове докато събеседника не се умори (или ако е като мен не се хване за главата и да вика боже боже защо ме наказа така) или испадат в неимоверна истерия и почват да те обиждат и теб и да те замерват с каквото имат подръка или ако няма с какво да те замерват да те млатят колкото имат сила (но тези са рядкост)

П.П. С този пост нямам намерение да накарня по никакъв начин чувствата на нежният по и междодругото когато четете четете като хората и забележете че никаде не съм написал всички а по-голямата част или повечето

П.П.2 Междодругото принципно аз съм идиот и се чудя какво да правя в 2 часа сутринта и това беше една от причините да пусна темата

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Всеки човек си е индивидуален за себе си. В случая не трябва да ти пука какво мислят другите , а какво мислиш ти. В крайна сметка не можем едни без други
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

мн задълбаваш...

те си говорят.. ние се правим, че ни дреме... и така

... и те така

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от gostut
    мн задълбаваш...

те си говорят.. ние се правим, че ни дреме... и така
    докато не си намериш майстора
    и тогава кво се случва??
    казва ми "ти си кретен, като сички останали!!" ??
    отговора е "върви си при сички останали"

... и те така

това не е майстора това е поредната , чакаи ще си намериш майстора и ще си говорим
    не пич.. точно това е майстора.... поредната си говори и не ми пречи... "майстора" повтаря, аз се вързвам, тя пак повтаря, аз пак се вързвам... и тва е до едно време, след което тя провължава да повтаря аз казвам "като не ти харесва ходи си" защото нямам нерви да се занимавам

... и те така

Град
    sofia
    Еми човече кво да ти кажа и момчетата и момичета нараняват но като чели вие момчетата правите неща ,които са мн по еднотипни от нещата ,които правим ние .Не знам винаги има две мнения по въпроса ,аз лично мога да поспоря за това , че не съм съгласна да се казва че момчетата били по силния пол и т.н.
    Tu es un r

хаха бе човек има жена която може да те направи сам да си говориш и ще и се връзваш до когато тя поиска.има ебахти зверовете повярваи
    брат.. нали съм с такава почти 3 години вече... знам

... и те така

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fillis
    Еми човече кво да ти кажа и момчетата и момичета нараняват но като чели вие момчетата правите неща ,които са мн по еднотипни от нещата ,които правим ние .Не знам винаги има две мнения по въпроса ,аз лично мога да поспоря за това , че не съм съгласна да се казва че момчетата били по силния пол и т.н.
    то честно казано сега се зачетох какви пълни идиотщини съм писал снощи и в доста отношения по темата не съм съгласн и с това което съм написал даже незнам какво врътнах та пуснах и темата

е какво да кажа идиот съм си и идиот ще си остана

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Като момиче ще ти отговоря - не, ние не категоризираме "всички момчета" като ги поставяме под общ знаменател. Естесвено, ако някоя от нас е ядосана излозваме: "Всички мъже са еднакви." "Всички те са свине" и други подобни.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    И с 100 теми нищо няя да промениш!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Колкото всички момчета са еднакви - толкова и всички момичета са еднакви.. това, че някакви си жени са били наранявани и са стигнали до извода: "всички мъже са еднакви" не трябва да ни поставя под общ знаменател - аз като "отдавна наранен мъжки екземпляр" мога да кажа, че "всички жени са еднакви".. просто нито едното твърдение е вярно, нито другото.. има си уникатчета и затова продължаваме да търсим..

Хахааха,не съм съгласна Твърдо не!Ще ме извиняваш,ама наистина немога да се съглася,че това е само при по-голямата част от момичета.Ако питаш мене и при двата пола съотношението е еднакво Явно средата в която си ти,това отношение към жените го няма...Но най-честата реплика от устата на един мъж,след като не е имал дадена жена,бил е зарязан, отблъснат и т.н. - следва репликата \"Всички жени са курви\" , върви разбери що
    Така че тея генарални заключения ги има и при двата пола...,докато не срещне следващия/а и светът не се оцвети пак в розово.
    Аз лично никога не съм окачествявала всички като едно цяло...Но пък за сметка на това като съм крива използвам репликата \"Кажи му мъж и повече не го обиждаи\" ,чувала съм го и в обратния вариянт
    И все пак да не забравяме,че преди доста години
    не жена е окачествила всички мъже под общ знаменател,а мъж всички жени
    \"Всички жени са курви,с изключение на майка ми,но да не забравяме,че и тя е жена\"

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    айде да се потормозя и аз да пиша на кирилица Ми то повечето момчета действат по един и същи изтъркан начин всеки се стреми да се прави на голямата работа и в крайна сметка кфо...? НА мен лично ми е омръзнало тфа и ги слагам под общ знаменател с малки изключения.... Ама не че и за момичетата не правя така ама поне при нас има отделни категории.... :P

be ne6ty si sa sbarkal moi 4ovek majete tvardite 4e si4ki sa kurvi a tiq koit ne sa sa potencialni 6toty sme gledali pari4kite nie pak tvardim 4e ste licemeri koity iskat da vlqzat tam otkadety sa izlezli i si4ku e teatar tai4ee kvit sme kvo da ti kajaa
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Град
    Selo Sofiq

Re: отново си задавам един изключително тъп въпрос

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    нали съм си тъп и отново си задавам един исключително тъп въпрос на който немога да намеря отговора защо аджеба ние момчетата неможем да слагаме всички момичета под общ знаменател по дадена тема а момичетата имнат право и го правят и след като им се каже да не слагат всички момчета под общ знаменател повечето казват да бе да всички мъже сте еди и същи нещастници а някой даже испадат в истрерия е те тава не ми е ясно

П.П Предопредих че въпросът ми е исключително тъп и моля ви без въпроси отсорта "Пак ли ти с тея теми?" ще ви отговоря отсега не пак а отново
    Влади прочети какво си писал ... и си помисли .... ТУКО-ЩО НЕ СЛОЖИ ЛИ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ?
    И другото което е ... когато спориме с теб за каквото и да е ... Многократно съм повтаряла ... че нито мога да сложа " всички момчета" под общ знаменател... нито пък " всички момичета" ...

Мисля, че въпросът тук е Излишен
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Град
    в мазето ;dd
    амии лично аз не слагам момчетата под общ знаменател .. за мен всеки е различен , ноо понякога когато съм ядосана мога да го кажа Всички са еднакви!.. но това е в момент на слабост и когато някой ме е ядосал ... това не става често ! аа иначе обичам да преценям всяко едно момче отделно

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Всеки човек си е индивидуален за себе си. В случая не трябва да ти пука какво мислят другите , а какво мислиш ти. В крайна сметка не можем едни без други
    i az 6qh da pi6a su6oto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си