- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За спермата.
По голямата част от момичета не обичат да им се изпразват на лицето, още по-малко в устата. камоли да гълтат. ЗАЩО!?
Забравете си принципите и морала и ми отговорете защо не обичате и не искате да гълтате?!
Нима не знаете спермата колко е полезна за организма ви? И за кожата ви? Махнете лошия вкус. Аз съм попадала и на ягодов шейк.
Съдържа тоолкова витамини.
Полезна е много повече от колата, разните консервирани сокове и кви ли не още напитки.
Защо сте против спермата!? Та това е най-хубавото и полезно нещо, което може да ви даде един мъж.![]()
Тази тема я пиша, защото имах скорошен разговор с едни приятели. Не е беше първия, но ме накара много да се замисля защо повечето жени не гълтат.
От друга страна, предполагам знаете какво густо ще му стане на мъжа когато ви види, че поемата семенната му течност в устата си. Камоли да я изпиете като някакъв горещ чай в зимна вечер......
ЕDIT: Вижте кво намерих в TeenProblem.net Форуми -> Здравни проблеми и болести (ако някой не го е чел)
Първоначално написано от batkodoki
Хвала! Хвала на таквизи всеодайни български девойки!
Евала, машала, аферим, ашколсун!!!
Кажи и им го на закостенелите спермовъздържачки![]()
мразя чайПървоначално написано от cherinka
![]()
Cruel Intentions
Ти още малко ще накараш мъжете да си пият спермата, за витамини..![]()
И какъв е извода .. ?? Не пийте кола - гълтайте сперма за закуска !! ..
Нищо лично, аз също съм чувала, че е полезна .. Но на някои жени просто това не им допада и не биха го направили ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми не гълтат просто защото не им е приятно.Ама трябва да се правят жертви се пак във името на любовта.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
A tolkova vreme se chudeh, kakvo tolkova ima v tezi raztvorimi vitaminozni hapcheta SupraVit
Аз г1лтам,а за другите не знам ...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не знам, и на мен първоначално не ми беше особено приятно, не беше лошо, но не беше най-хубавото нещо, което съм опитвала. Дълго време ми отне да се реша за тази крачка... с времето просто свикнах. Но има жени на които не им е приятно и никой не може да ги задължи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^ С тез джуки е самата красота..![]()
О боже...............................
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
И аз се чудя.. Защо, по дяволите, като кажа на някоя приятелка, че съм гълтала, ме гледат все едно лайна съм им казала, че съм яла...Няма лошо, поне за мен
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Аз лично в момента не гълтам , щото мога да мина и без тва - на приятеля ми му е се тая не му е тоя зор да гълтам. Иначе ми е безразлично - смисъл не е най-приятното нещо на земята определено,но ако знам че му доставям удоволствие по тоя начин бих го правила. Това обаче е въпрос на личен избор - има някой дето ги е гнус - разни хора, разни идеали.
+1....Не гълтам защото има солен вкус....иначе и мен не ме е гнусПървоначално написано от huligankata
![]()
NormaL PeopLe wWorry Me...!
Ами на мен специално не ми се е случвало , но бих опитала![]()
Първите няколко пъти,в които приятелят ми ми е свършвал в устата и аз не гълтах..незнайно по какви причини,но вече гълтам..макар че на него му е все тая..![]()
даже го римуваш мацкатаПървоначално написано от aleXa_
:P
Еееееми, нали знаеш - красотата иска жертви.Първоначално написано от aleXa_
![]()
evala .. nekoi put 6te po4erpqПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Ти ша кайшПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
+1 Лелелелеле, ненененене, ти ме уби!!!Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor