По голямата част от момичета не обичат да им се изпразват на лицето, още по-малко в устата. камоли да гълтат. ЗАЩО!?
Забравете си принципите и морала и ми отговорете защо не обичате и не искате да гълтате?!
Нима не знаете спермата колко е полезна за организма ви? И за кожата ви? Махнете лошия вкус. Аз съм попадала и на ягодов шейк.
Съдържа тоолкова витамини.
Полезна е много повече от колата, разните консервирани сокове и кви ли не още напитки.
Защо сте против спермата!? Та това е най-хубавото и полезно нещо, което може да ви даде един мъж.
Тази тема я пиша, защото имах скорошен разговор с едни приятели. Не е беше първия, но ме накара много да се замисля защо повечето жени не гълтат.
От друга страна, предполагам знаете какво густо ще му стане на мъжа когато ви види, че поемата семенната му течност в устата си. Камоли да я изпиете като някакъв горещ чай в зимна вечер......
ЕDIT: Вижте кво намерих в
TeenProblem.net Форуми -> Здравни проблеми и болести (ако някой не го е чел)

Първоначално написано от
batkodoki
7. ВРЕДНО ЛИ Е ДА СЕ "ГЪЛТА"
Не, не е повече вредно от това да се целувате с някого!
При целувка разменяте хиляди пъти повече антигени, бактерии, и какви ли не неща отколкото при оралното приемане на спермата.
Има едно неразбиране, най-вече от страна на МОМЧЕТАТА при хлапетата при които има едно отвращение и неоправдана с нищо тъпашка гнусливост към собствената им сперма /колкото и странно да звучи/. В крайна сметка всички следва да разберете и да приемете простичкият научен факт: човешкото тяло в биологичен план НЕ създава нищо по-качествено и нищо по съвършенно от спермата, чрез която осъществява мечтата на човека за безсмъртие и вечен Живот!