.

Виж резултатите на анкетата: Гълтате ли, и въобще харесва ли ви?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Гълтам.

27 54,00%
  • Не гълтам.

22 44,00%
  • Гълтам, но не ми харесва.

1 2,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Аз лично в момента не гълтам , щото мога да мина и без тва - на приятеля ми му е се тая не му е тоя зор да гълтам. Иначе ми е безразлично - смисъл не е най-приятното нещо на земята определено,но ако знам че му доставям удоволствие по тоя начин бих го правила. Това обаче е въпрос на личен избор - има някой дето ги е гнус - разни хора, разни идеали.

оооо па аз това несам го знаел.че ако искам ще гълташ

гълтам и ми харесва

Град
    На края на дъгата :)
    че и аз гълтам,кво толкова? дори се възбждам адски много понякога
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

SK0RP10N
    Guest
    Momcheta, ako iskate gadjetata vi da galtat, kato im svarshite v ustata im teglete edin moshten ritnik v diafragmata

Град
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Momcheta, ako iskate gadjetata vi da galtat, kato im svarshite v ustata im teglete edin moshten ritnik v diafragmata
    мн си зле чесно

Град
    "градът на мечтите"
    И аз гълтам и няма нищо гнусно
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и аз гълтам - и го правя защото ми харесва ,а не защото някой го иска .
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Като стана въпрос за гълтане може да се каже че и аз съм гълтал.Предишната ми приятелка не можех да я накарам да гълта и тя накрая ме накара аз да си глътна малко от мойта.Taкова беше условието да почне да гълта и аз кво да правя...
    Чe оттогава и тя почна да гълта.Беше много кофти,спермата няма много хубав вкус
    браво мн малко момчета биха се навили да го направят
    и за вкуса:понякога е кофти,но друг път не

Град
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Като стана въпрос за гълтане може да се каже че и аз съм гълтал.Предишната ми приятелка не можех да я накарам да гълта и тя накрая ме накара аз да си глътна малко от мойта.Taкова беше условието да почне да гълта и аз кво да правя...
    Чe оттогава и тя почна да гълта.Беше много кофти,спермата няма много хубав вкус
    браво мн малко момчета биха се навили да го направят
    и за вкуса:понякога е кофти,но друг път не
    Е хубо де и друг път съм го правил ама тогава бях малък още и ми беше интересно какъв е вкуса на спермата затова ми е простено
    то тогава не се важи
    важен е жеста който си направил =D>
    щото съм чувала от приятелки,че са им казвали "Я ГЪЛТАЙ МА!!",камоли да оптат от своята сперма,че да накарат те да им гълтат

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ами чух някъде че ако гълташ имало мн малка възможност да се забременее като се разнася веществото по кръвта или нещо такова обаче нз въобще дали е вярно

Град
    Svishtov, Bulgaria
    току що четох, че не може

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    i az galtam,adski me vazbujda,na liceto sashto i posle si q oblizvam ot prastchetata.prosto e super qko da si mastiq v legloto,tva e nai-vazbujdashtoto spored men hihi mihi hahahah

Чe оттогава и тя почна да гълта.Беше много кофти,спермата няма много хубав вкус :-o
    браво :) мн малко момчета биха се навили да го направят :-)
    и за вкуса:понякога е кофти,но друг път не :)
    Е хубо де и друг път съм го правил :D ама тогава бях малък още и ми беше интересно какъв е вкуса на спермата затова ми е простено :D :-)
    то тогава не се важи :lol:
    важен е жеста който си направил :-) =D>
    щото съм чувала от приятелки,че са им казвали "Я ГЪЛТАЙ МА!!",камоли да оптат от своята сперма,че да накарат те да им гълтат :-x
    akosi4ki mom4eta bqha kat teb :):):)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Направих го без да се замисля.беше си последствие от свирката и ми хареса. Даже предпочитам той да свършва там, а не по тялото ми. Правя го с желание и кеф. Е, понякога ме позаболява стомаха, защото е топла, а да речем не съм яла, но с 1 парче шоколад се оправя всичко. А и изрежението му докато гълтъм, няма цена!

Re: За спермата.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    По голямата част от момичета не обичат да им се изпразват на лицето, още по-малко в устата. камоли да гълтат. ЗАЩО!?
    Забравете си принципите и морала и ми отговорете защо не обичате и не искате да гълтате?!
    Нима не знаете спермата колко е полезна за организма ви? И за кожата ви? Махнете лошия вкус. Аз съм попадала и на ягодов шейк.
    Съдържа тоолкова витамини.
    Полезна е много повече от колата, разните консервирани сокове и кви ли не още напитки.
    Защо сте против спермата!? Та това е най-хубавото и полезно нещо, което може да ви даде един мъж.
    Тази тема я пиша, защото имах скорошен разговор с едни приятели. Не е беше първия, но ме накара много да се замисля защо повечето жени не гълтат.
    От друга страна, предполагам знаете какво густо ще му стане на мъжа когато ви види, че поемата семенната му течност в устата си. Камоли да я изпиете като някакъв горещ чай в зимна вечер......

ЕDIT: Вижте кво намерих в TeenProblem.net Форуми -> Здравни проблеми и болести (ако някой не го е чел)

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    7. ВРЕДНО ЛИ Е ДА СЕ "ГЪЛТА"

Не, не е повече вредно от това да се целувате с някого!
    При целувка разменяте хиляди пъти повече антигени, бактерии, и какви ли не неща отколкото при оралното приемане на спермата.

Има едно неразбиране, най-вече от страна на МОМЧЕТАТА при хлапетата при които има едно отвращение и неоправдана с нищо тъпашка гнусливост към собствената им сперма /колкото и странно да звучи/. В крайна сметка всички следва да разберете и да приемете простичкият научен факт: човешкото тяло в биологичен план НЕ създава нищо по-качествено и нищо по съвършенно от спермата, чрез която осъществява мечтата на човека за безсмъртие и вечен Живот!
    pove4eto momi4eta neiskat da go pravqt 6tot gi e gnys ne za drygo ,men val6te neme barka pravq si go s ydovostvie s moq priqtel
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Ммм аз съм гълтала и не ми е неприятно
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Gabrovo
    аз гълтам и не намирам нищо лошо след като на моето момче му харесва на мен ми прави кеф да му доставя удоволствие Нали и той би направил същото за мен
    Ама съм чувала че спермата разваляла зъбки и прави кариеси Затова е добре след такива работи да си измием зъбите също като след хранене
    I am a lover not a fighter but I will fight for what I love <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си