- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как мина срещата
знам че там сте педалчета...Първоначално написано от tuzaro
Абе както и да е.. надявам се вие да изпаднете в подобна ситуация.. да сте сами и да ви се изсипе една групичка...
ох на батко умникаПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
аз неска изпаднах в таква ситуация от един голф сленаха 5 канарчета, и запалих джапанките![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Зле, зле, ама много зле..![]()
What you give is what you get!
Аз не съм казал че мога да се бия добре, нито ми е мания... Един единствен човек оттук (АТАКАБГ) ми е предлагал "1в1", но нито имам желание да се бия с някакъв непознат за нищо, нито вярвам, че ще е сам... Така че тия глупости ги оставете за вас ...
знае ли човек...
И какво като ми се изсипете 4 човека и ме биете какво точно очаквате да стане?
'Дига им се самочувствието, тва става. Ама не знам как бих се почувствала ако съм с още трима и пребия един.Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Корава ще съм.![]()
![]()
What you give is what you get!
да не сте били бръмзе?
Бръмбзе е добър човек и не заслужаваше такова отношение, но не трябваше д асе опитва д асинима!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
Beshe hubava sreshta. Vremeto beshe leeeeeeeeeko protiv nas, no vse pak beshe zabavno.
P.S. Izvinqvaite za latinicata, no tuk PCto mi e ujasno...
не знам какво е направил пчелата, но да се събирате няколко човека да му скачате на бой ..... Боожееее...
а сръбска музика има ли ?![]()
I am what I am !!!
Dori ne gi poznavam, za da me interesuva koi e sreshtu tqh.Първоначално написано от BiGayBunker
ти си мега жалък... на стотици километри ама сичко знаеш, и биеш всички...ONETrueCasual я кажи на лакост крокодила с кви очи еПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
хаахаха що да не ви снима? страх ви е да ви видим ли?
Ама ако си организираме "1в1" и случааайно извикам майорчето от долния етаж да види кои са тия разбойници и след това в районното тръгнат да ви правят снимки... дали пак ще раздавате така геройски шамарчета?![]()
Момчета всеки ден съм пред Weserpark към обяд - без събота и неделя.
Чакам ви. Ще дойдете ли, или ще мишкувате?
Чакам ви утре 3 без 10. Набивам ви го и в 3 съм на работа![]()
tuzaro, понеже от вашите едва ли някой носи оригинален лакост - отиди в магазина им в София и се вгледай внимателно. ВИНАГИ се различават две очи. Даже на кърпичата, с която си бършех очилата си личат 2 очи.
Я кажи сега ти, оборотните мадами от вашата агитка, къде имат пиърсинг и какво са ти казвали батковците, дето са ги шибали.
Grumpy old madman
е и аз ли ?Първоначално написано от TheNh3
![]()
I am what I am !!!
заеби ти, дали са ти фалшива кърпичкаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
м8 моите цекове дето си ги зех от ЦУМ-а имат само едно очо?!Шо ке праиме са?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
На кецовете крокодилчето е избродирано и няма как да има второ - няма толкова превизна машина все още.Първоначално написано от КУРав_лад
А може жестоките продавачки в ЦУМ да са извадили другото
Или крокодила да ти намига![]()
Grumpy old madman
коя му е партията ?Първоначално написано от TheNh3
![]()
I am what I am !!!