.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 162

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Utopia..
    абе, оправяйте се

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    BiGayBunker
    Жалка картинка си...
    Говориш точно там, където знаеш най-малко.
    Ако си достатъчно цивилизован и човечен, послушай ме - не се заяждай с някои хора, защото ще пострадаш единствено ти.
    И още нещо.
    Не пиши за бой, мишки и еди си колко вс еди си колко във форума, моля те, достатъчно се излагаш вече.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз ли?
    Може би не ми се дават 20леа да дофтасам от Пловдив, за да ти гледам грозната физиономия.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    би гея почна да си говори сам
    Аз се чудя к'во става вече
    mindscan

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тая тема маи е краино време да се затвори ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от quench
    бих дошъл, ама ми улучихте часът на интервюто... нъцки, можех да заваря някой недоволен, възмутен потребител на форума от София
    цитирам себе си, за да им е ясно на яката агитка форумни терористи, че жалката им изцепка е разкрита и разтълкувана правилно, за техен ужас

най-неприятният им човек казва, че няма да идва на срещата - явно е възпрепятстван, има работа и не желае да си губи времето и усилият да идва - изрично упоменато в това ми изказване - може да се провери в самата тема

но въпреки това, нашите курави ладуве идват в групичка, за да докажат на малкото присъстващи колко са много, колко са силни

естествено, като част от този сценарии някой нещастен човечец трябва да си го изпроси, защото иначе не може да останат на думи само изказванията им колко са мощни и как се бият всеки ден

това е в общи линии

другата част от плана е била въведена в действие явно от някой умопомрачен клюкар, например най-великия...интригант - да се разпространи клюката как нахаканите но-лайфъри бибой и куенч са ОБЕЩАЛИ ДА ДОЙДАТ, НО НЕ СА

да сте живи и здрави, мамини мишлета
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Аз не съм казал че мога да се бия добре, нито ми е мания... Един единствен човек оттук (АТАКАБГ) ми е предлагал "1в1", но нито имам желание да се бия с някакъв непознат за нищо, нито вярвам, че ще е сам... Така че тия глупости ги оставете за вас ...
    Е ти пак добре.. Аз кво да кажа като ми предалагаше 10 в 10
    И ся кво няма снимки от срещата..Ще зема аз да се явявам пак по срещи и нема ви се верва

Супер фен Аватара на Deadlock
    В тоя тийнпроблем хич не скучаете.
    (:

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock
    (:
    Изобщо даже...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Аз не съм казал че мога да се бия добре, нито ми е мания... Един единствен човек оттук (АТАКАБГ) ми е предлагал "1в1", но нито имам желание да се бия с някакъв непознат за нищо, нито вярвам, че ще е сам... Така че тия глупости ги оставете за вас ...
    Е ти пак добре.. Аз кво да кажа като ми предалагаше 10 в 10
    И ся кво няма снимки от срещата..Ще зема аз да се явявам пак по срещи и нема ви се верва
    Щеше да е добро ако те бех видел, още от едно време правиш впечатление Жива и здрава следващия път
    ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз неска изпаднах в таква ситуация от един голф сленаха 5 канарчета, и запалих джапанките [/b]
    Аз имах същата ситуация, обаче от голфа не слезнаха 5-тимата буфери. Ама...пияни майни, обийдаха ни на жълтурчета, като минаха покрай нас, но само "объркали сте хората" успяхме да им кажем. За щастие де
    Ама ако си организираме "1в1" и случааайно извикам майорчето от долния етаж да види кои са тия разбойници и след това в районното тръгнат да ви правят снимки... дали пак ще раздавате така геройски шамарчета?
    Ти значи си голяма путка, щом само си помислиш да направиш такова нещо. Или си путка, мислеща се за хуй, само защото познавала някой си.

А тоя в Шърмана се оказа някъф приятел на една бишва, познавали се от някво...бякви листчета за някви педали бил бачкал общо взето.

Може да е гейче, ама ми намери панталона, който си търсех. Само той имаше размер и ми обръщаше внимание. И все пак...не му платих в натура, колкото и да му се желеше

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Следващият път ще дойда.
    Мен кой иска да ме бие ?

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от Deadlock
    (:
    +1
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

^ добре, обясни ми защо смятате за нужно да биете еди кой си и еди що си?

чесане на егото, себедоказване, ок, ама все има и други начини, егати
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

мммхмм...ми може в повече да му е дошъл тестостерона в някакъв момент, знам ли.

но да, тъпо е. Тъпо е, че и бръмзе е поотнесъл, доколкото разбрах.

Е...то щом сме намесени ние, 'орицата, такива неща са просто ежедневие и съпътстващи всичко живо. Не знам точно какво е станало де, просто споделям странично мнение. Най-малкото сме вече малко по-отракани хора и няма смисъл да се държим като деца с по-примитивно мислене.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Е т'фа е човек да си дойде в България ...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Британски учени успяха да изведат универсална формула за зависимостта между мъжкия полов орган и стъпалото на крака.
    Eкспертен екип от Националния институт за медицински изследвания систематизирал натрупани за един век данни, извършил допълнителни изследвания и стигнал до извода, че популярната още при елините теория за връзката между размера на носа и тази на фалоса е погрешна. Докато тезата на древните римляни, че формата повтаря тази на средния пръст на ръката, е напълно обоснована.
    Проф. Бартоломю Сайн, ръководител на групата, разказва, че формулата за дължината на пениса била изведена от компютър, в който били вкарани всевъзможни данни. Тя е следната: дължината на фалоса е равна на броя КОРАВИ постове в настоящия форум разделена на броя пъти, когато мама ви е вдигала с шамари от PC. Към полученото прибавете от 0 до 6 в зависимост от речника ви (колкото повече употребявате изрази като "комплексар", "на кафево", "не ми пука за твоето мнение", толкова по-висок коефицент).
    Бонус - войнствено присъствие на форумна среща - 2 сантиметра. Свалени много курви (поне 30 гигабайта) - 1 сантиметър.
    Получения до тук резултат се умножава по номера на обувките и се разделя на коефициента на интелигентност.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    по тази формула максималната дължина (при номер 49 и iq - 190) и 2та бонуса,излиза под 1 см :Д.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Британски учени успяха да изведат универсална формула за зависимостта между мъжкия полов орган и стъпалото на крака.
    Eкспертен екип от Националния институт за медицински изследвания систематизирал натрупани за един век данни, извършил допълнителни изследвания и стигнал до извода, че популярната още при елините теория за връзката между размера на носа и тази на фалоса е погрешна. Докато тезата на древните римляни, че формата повтаря тази на средния пръст на ръката, е напълно обоснована.
    Проф. Бартоломю Сайн, ръководител на групата, разказва, че формулата за дължината на пениса била изведена от компютър, в който били вкарани всевъзможни данни. Тя е следната: дължината на фалоса е равна на броя КОРАВИ постове в настоящия форум разделена на броя пъти, когато мама ви е вдигала с шамари от PC. Към полученото прибавете от 0 до 6 в зависимост от речника ви (колкото повече употребявате изрази като "комплексар", "на кафево", "не ми пука за твоето мнение", толкова по-висок коефицент).
    Бонус - войнствено присъствие на форумна среща - 2 сантиметра. Свалени много курви (поне 30 гигабайта) - 1 сантиметър.
    Получения до тук резултат се умножава по номера на обувките и се разделя на коефициента на интелигентност.
    БАте, все още нямам нищо против тебе, обяснявам го с липса на хоби, мн е тъпо това което си писал или по-скоро си си губил времето.Сега като ЧОРБАР ще ти КАЖА:
    ИЗЛЕЗ ДА ПИЕШ ВЕ!!!!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    К'во е станало бе!?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    К'во е станало бе!?!?
    Що не си отишъл на срещата? Цигани са тичаки около твоя блок и ти се зави с юргана и почна да се молиш да оцелееш?

Град
    Добрич :o)
    Това започва да ми напомня на някой латиноамерикански сериал

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Това започва да ми напомня на някой латиноамерикански сериал
    Кой е болния от спин? (Освен инишъл д)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    К'во е станало бе!?!?
    Що не си отишъл на срещата? Цигани са тичаки около твоя блок и ти се зави с юргана и почна да се молиш да оцелееш?

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си