Благодаря ти Maebylline за мнението.
Случи се така едно момче започна да флиртува с мен и това се случи пред бившия ми, аз се държах мило с момчето и това е, но не съм се впускала или не съм направила нещо повече от това. То се случи даже без да съм го искала, защото другото момче започна да флиртува и забелязвам, че го прави от доста време вече, но аз не съм готова за нещо ново. После разбрах естествено че това е било коментирано и макар че бившето ми гадже се правеше че не му пука разбрах , че не е така, защото на следващата вечер отидохме в същото кафе , където работеше и един приятел на бившето ми гадже му се обади ако иска да дойде, но той каза че не иска. Може би ако не му пукаше щеше да дойде, но това ме навежда на мисълта че не е така.
Знам че съм пускала вече доста теми относно нашата връзка , но се случиха доста неща около нас. В една тема бях писала че се е свалял с друго момиче,но се оказа че не е така. Интрига на други хора.
Съжалявам ако има хора на които им е омразнало да четат темите, но просто в момента съм период на объркване- тъкмо да реша да продължа напред и виждам признаци у бившето ми гадже,които ме карат да се замисля. Но нищо няма да правя сега, нека той реши.
Иначе благодаря на всички за съветите дотук!