- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Koi e prav spored vas ???
Po4ti na 14 sum i ponqkoga kato izlizam ot bonqta ba6ta mi me vijda gol i az ne se sramuvam i az sum go vijdal 1-2 puti. Za men tva ne e sramno za6toto i dvamata smw muje(s maika mi ne e taka).Tva go spodelix nai dobriq mi fr i toi kaza 4e trqq da sum lud za da ne me e sram ot ba6ta mi.Spored vas koi e prav. :P :P
Sori za latinitcatai molq za otkrivenni komentari i bez 6egi pls.![]()
Ти си прав...нормално е да те е виждал нали се пак сте мъже, но ако се разхождаш гол из къщи като има хора във вас не е нормално![]()
...
баси темата![]()
но иначе...за кво да те е срам...и без това те е виждал и като малък чисто гол...баща ти е са..![]()
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
напълно нормално е.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ne be samo nekfi slu4ainosti :P :PПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Ако за теб не е проблем,значи за никого не е![]()
И аз така мисляПървоначално написано от moon_flower
И мен майка ми ме вижда гола
![]()
Ми според мен ти си прав.. няма нищо срамно се едно той си няма![]()
Е,по филмите много често дават момчета по хавлии в съблекалните и там като излизат голи от душа (така,де ... без подробностите) . Следователно трябва да е нормално ... Не ви знам вас мъжете.
![]()
Защо да се срамуваш.Та вие сте една плът и кръв.Щом не те притеснява!
PS!!!Един съвет от мен:Слагай си кърпа около кръста,когато излизаш от банята,вместо халат.За мъже е много секси.![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
Ооо аз квато съм срамежлива..не казвам ,че не е нормално-все пак са родители ... просто съм такава !
![]()
Че кой ще го гледа у тях дали е секси? Баща му ли?Първоначално написано от Scorpi_94
![]()
xD
Ами, според мен, до една възраст е нормално. Смисъл, говоря ако майка ти те вижда гол примерно до 16 годишна възраст.
Иначе ако ще и на 30г. да си наистина няма какво да се срамуваш от баща си.![]()
Кажи му на тоя твой приятел и той да пробва някой път, да види колко е хубаво ахахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
глей ся: докат не започнеш да нападаш майка си с "терминаторчето".. нямаш никакъв проблем![]()
Бе, аз си слагам слипове не, че ме е срам..
просто е ташак да излезеш от банята и да си дръгнеш топките![]()
Нормално е ... кфо има толкоа![]()
е аз не виждам нищо срамно в това....кфо лошо има![]()
![]()