.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тест за бременност

Начи.. при теста за бременност къде точно трябва да се появят 2-те чертички ?? Появи се само 1 червена чертичка от страната там дето е синъо

Град
    София
    ох бе миличка има упътване прочети си го ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    ох бе миличка има упътване прочети си го ...
    1-во .. момче съм и не се отнася за мен.. 2-ро незнам кое е тест зона и кое е контрола.. това ако може да ми кажете, ще е перфектно

Оф а стига сте го обиждали,като му кажете,че е тъп все едно то не го знае и му помагате нали?Вместо да му обясните,защото е важно?

Щом е една чертичка не е бременна споко! само при две чертички е бременна обичайно

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    На челото ти трябва да излязят чертичките
    Как може да си толкова тъп?!?! чети упътването малумник
    На майка ти путката уе гурлъо? В упътването пише,че ако си бременна трябва да излезе 1 чертичка в зоната на контрола а друга в тест зоната.. и попитах кои точно са тези зони? това,че не съм наясно незначи,че съм тъп, помяр такъв! Умри уе!

Град
    в лайната!
    атака нахрани я хубаво

За тази работа има опътване :P :P :P :P

абе вие все едно сте го знаели когато сте се родили вместо да се убивдаде му помогнете все пак иска савет.там кадето се е появила 1 4ерти4ка е зоната на контрола и тест зоната е една малка дуп4ица кадето с помоща на капкомера се слага урината
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Град
    Ha MopeTo (sun)
    мислех,че това е сайт ,за да си помагаме/да помагаме на другите,а не някой,който иска помощ,да бъде наруган и обиждан от другите,и на всичкото отгоре-тези,които ги е страх да си отварят устите-да си мълчат и само да киризят как другите (да ги наречем по-отворените) обиждат дадения човек.тва е адски тъпо и детско.
    за капак-той е момче,според вас "интелигентните и знаещи всичко по всички въпроси и теми",дали той си е правил,прави ли си или дали ще си прави тест за бременност някога ?!? та нали все пак е момче,а това че поне пита ме навява на мисълта,че му пука адски много за момичето,което явно има нужда от помощ (било то гаджето му,просто приятелка или сестра му)малко такива момчета останаха ....................
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от mila92
    абе вие все едно сте го знаели когато сте се родили вместо да се убивдаде му помогнете все пак иска савет.там кадето се е появила 1 4ерти4ка е зоната на контрола и тест зоната е една малка дуп4ица кадето с помоща на капкомера се слага урината
    stiga ste go za6titavali na opytvaneto e obqsneno kato za oligofren ima i kartinki, ako ne znaete i + tva da se obrazova predi da po4ne da se prai na golem eba4, izobshto ne e zlaten...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    За тази работа има опътване :P :P :P :P
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си