- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НАПРАВИХ ГИ :D
haha okiПървоначално написано от evi_vd
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Първоначално написано от gree_girl
kaji data i kyde i sym tam da se jenim
![]()
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
sha doida :PПървоначално написано от gree_girl
Po temata - ako naistina tolkova iska6 tova tvoe jelanie da se sbudne - dori ne bi se zamislil dali da ne go napravi6 posledniq jerav.Qvno ne si tolkova ot4aqn ;> A slu4aino da moje6 da mi dade6 link kum klip4eto , kudeto e obqsneno kak se pravqt .. 4e i az sum v situaciq, v koqto i Gospod ne moje da mi pomogne i po cql den visq vku6ti i zabivam o6te pove4e .. pone da imam kakvo da pravq ;D
заповядай http://www.metacafe.com/watch/852429...easy_and_cool/Първоначално написано от daRcLy`eRotIc
Направи го,ако все още не си...И пиши после дали се е сбъднало...![]()
Апф, какво ме греят твоите желания-дали ще се сбъднат или не-не ми пука, лично твой проблем.
Инаме гласувах ЗА.![]()