.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    в мазето ;dd
    напълно си прав

Град
    Дълбините на канала :D
    ааа човече....бръкна ми в сърцето

Eми да смислена е не е от рода на...няма да казвам щото са тъпи...
    Еми само да кажа ,че аз когато падна се опитвам да стана....само че има една малка подробност ,че не всичко зависи от мен...
    както може би и при вас...Защото за добро или за лошо не всичко зависи изцяло от нас....Както и в любовта...може да обичаш,но...чувствата ако са несподелени каквото и да правиш,както и да сваляш,както и да се държиш....В смисъл или се получава или не....Малко май се отклоних,ама...Може би защото за мен най-ценното в живота е любовта....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не ми се чете. Бтв щом намираш публика по форумите значи нещо не е тамън при тебе. Гет ъ лайф.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

евала човек.. свалям ти шапка, перфетно си се изразил и си прав за всяко едно нещо, е такива хора като теб ако има повече, ше бъде перфектно
    браво душко

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Казано по-накратко.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Много си прав.Имаше едно момче/или мъж, малко трудно да се определи според държанието/, който само мелодраматизираше най-малките и незабележими неща и само се самосъжеляваше. От 2 излизания на кафе ми разправяше, че е влюбен. Стана ми жал, че го одрязах и накрая аз излезнах лошата, но просто не бих могла да търпя такъв човек,който всяка минута се самосъжелява

Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Много си прав.Имаше едно момче/или мъж, малко трудно да се определи според държанието/, който само мелодраматизираше най-малките и незабележими неща и само се самосъжеляваше. От 2 излизания на кафе ми разправяше, че е влюбен. Стана ми жал, че го одрязах и накрая аз излезнах лошата, но просто не бих могла да търпя такъв човек,който всяка минута се самосъжелява
    Позната история, но с малки разлики. Наистина не е хубаво човек да се самосъжалява постоянно и да вижда само негативните неща и това, което иска а няма. Трябва да положи усилия все пак, защото с това самосъжаление не се печели нищо, само неодобрението на хората и доста по-негативни чувства. Не трябва самосъжелявайки се да чакаме другите да правят нещо от което ние ще се почувстваме добре, а ние да се заемем с тази задача.

Една наистина смислена тема. Наистина в живота ни се случват всякакви неща, които трябва да преодоляваме, никога да не се отказваме. Наистина, браво!

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Eми да смислена е не е от рода на...няма да казвам щото са тъпи...
    Еми само да кажа ,че аз когато падна се опитвам да стана....само че има една малка подробност ,че не всичко зависи от мен...
    както може би и при вас...Защото за добро или за лошо не всичко зависи изцяло от нас....Както и в любовта...може да обичаш,но...чувствата ако са несподелени каквото и да правиш,както и да сваляш,както и да се държиш....В смисъл или се получава или не....Малко май се отклоних,ама...Може би защото за мен най-ценното в живота е любовта....

Абсолютно всичко зависи от нас ние живеем животите си не някой друг вместо нас... така че....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Мм даам .. Прав си. Ноо пък нали по някакъв начин трябва да ти олекне на душицата като споделиш с някой. Излееш си какво те мъчи ... Друго си е като не го държиш в себе си.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си