- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За излишното драматизиране
напълно си прав
Eми да смислена е не е от рода на...няма да казвам щото са тъпи...
Еми само да кажа ,че аз когато падна се опитвам да стана....само че има една малка подробност ,че не всичко зависи от мен...
както може би и при вас...Защото за добро или за лошо не всичко зависи изцяло от нас....Както и в любовта...може да обичаш,но...чувствата ако са несподелени каквото и да правиш,както и да сваляш,както и да се държиш....В смисъл или се получава или не....Малко май се отклоних,ама...Може би защото за мен най-ценното в живота е любовта....
Не ми се чете. Бтв щом намираш публика по форумите значи нещо не е тамън при тебе. Гет ъ лайф.
евала човек.. свалям ти шапка, перфетно си се изразил и си прав за всяко едно нещо, е такива хора като теб ако има повече, ше бъде перфектно
браво душко![]()
Казано по-накратко.
Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много си прав.Имаше едно момче/или мъж, малко трудно да се определи според държанието/, който само мелодраматизираше най-малките и незабележими неща и само се самосъжеляваше. От 2 излизания на кафе ми разправяше, че е влюбен. Стана ми жал, че го одрязах и накрая аз излезнах лошата, но просто не бих могла да търпя такъв човек,който всяка минута се самосъжелява![]()
Позната история, но с малки разлики. Наистина не е хубаво човек да се самосъжалява постоянно и да вижда само негативните неща и това, което иска а няма. Трябва да положи усилия все пак, защото с това самосъжаление не се печели нищо, само неодобрението на хората и доста по-негативни чувства. Не трябва самосъжелявайки се да чакаме другите да правят нещо от което ние ще се почувстваме добре, а ние да се заемем с тази задача.Първоначално написано от summer flower
Първоначално написано от pet_14
Абсолютно всичко зависи от нас ние живеем животите си не някой друг вместо нас... така че....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..