- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вероятна изневяра,а баща ми не знае :(
Здравейте на всички,пиша по един мн голям проблем....
Днес вечерта,взех на майка ми телефона и писах sms на моя приятел,но без да искам саобщението отиде в чернови и аз влязох да го изпратя.та,отварям чернови и заварвам: "Искам да разбера дали ме обичаш наистина" от непознат номер,който не беше баща ми....
А майка ми от 2-3 месеца,се затваря тайно в стаята си,говори постоянно по телефона,прибира се късно и по цяла вечер говори по skype. Крие с еот мен,игнорира ме,нищо не ми казва...и като вляза в стаята казва чакай малко и млъква...нямам си и идея с кой говори...само знам че не е имала интимни отношения с баща ми от повече от 3-4 мееца...
Дайте савет какво да правя,моля ви...да кажа ли на баща ми..какво да направя....![]()
![]()
![]()
![]()
Spored men e po-dobre da kaje6 na ba6ta si za sms-a i za vsi4ko kakto e bilo to4no bez nito da premyl4ava6 nqkoi ne6ta nito da preuveli4ava6 i toi da re6i kakvo 6te pravi (toi sigurno 6te govori s neq)![]()
Според мен не трябва да казваш на баща си.Първо говори с майка си и разбери какво става.Ако успеете да преодолеете това не казвай изобщо на баща си.това няма да реши нещата,само е възможно да ги усложни.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
+1Първоначално написано от valentinka_1990
Не бива да "топиш" майка си. Тя е достатъчно голяма,за да му каже сама,ако желае.Отлично знам,че тя има задължения като негова съпруга да не му изневерява,но ти изобщо не знаеш как стоят нещата наистина.
Това е нейния живот.Не го руши.
не му казвай все още...говори с нея кажи и какво си видяла и какво знаеш....а ако наистина има нещо тя сама ще му кажа сиг![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1Първоначално написано от fifinkathefreak
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
Naistina ne e dobra ideq da kazva6 na ba6ta si! Nai-dobre pogovori s maika ti, obqsni i 4e po gre6ka si vidqla sms-a (4e da ne po4ne kato vsi4ki maiki 4e ne bilo hubavo da se rovi6 iz 4ujdite ne6ta..) i vij tq kakvo 6te ti kaje. Za6toto neznae6 kakvo stava mejdu maika ti i ba6ta ti. Pogovorete si dve4kite posle precenqvai dali da mu kaje6
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
От истината боли, нищо не можеш да нашравиш ако майка ти е кривнала от пътя, остави я... Не е редно да прави това, но не можеш да си сигурна
Raise your fist!
ТаКА ЕПървоначално написано от Forest_girl
Ма не ги разделяй с баща ти
![]()
![]()
Еми според мен говори с майка си кажи и какво знаеш и постави условие че ако продължава таз работа ще кажеш на баща си
Според мен нищо не прави.
Остави ги да правят каквото искат.
Ти си гледай твоя живот.
Ако кажеш на баща ти...рискуваш да се срине връзката им.
Затова вземи говори с майка си..нали сте жени..кажи и каквостава и че искаш отговор,бъди по строга...не знам.Просто трябва да говориш с нея и да разбереш какво става.
не им се бъркай , големи хора са . и да си има любовник няма 100 години да са заедно![]()
Хора,мерси на всички за съветите,но аз реших да проверя дали има връзка с този човек,ще и поровя в телефона малко...колкото и глупаво да е...но искам да съм сигурна....след това ,ако се убедя че съм права,ще говоря с майка ми.....
Мерси на всички![]()
Провери пак и ако се окаже нещо още по-съмнително,поговори с нея !Кажи й какво мислиш ..
Другите преди мен казаха доста полезни неща , подкрепям ги
Колкото до това дали да казваш на баща си, хмм не е добра идея, по-добре е да почакаш !
+1Първоначално написано от valentinka_1990
![]()
днес се уверих..бях права..наистина майка ми си има любовник,чух ги да говорят по телефона....сега наистина не знам дали да говоря с нея...или да се обърна към човека в нашето семейство,на който имам най-голяма вяра: баба ми....не знам...много ккофти се получава....не мога да говоря с родителите си в този момент,защото ще се наложи да взема страна....а не искам....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poison_eve,според мен би било най-добре, ако споделиш за изневярата на майка ти на някой близък човек- например на баба ти. Сигурна съм, че тя ще те поуспокои и след това е необходимо да говориш с майка си.Разпитай я за чувствата си към въпросния мъж и й кажи, че ако тази авантюра продължи брака й с баща ти ще бъде съсипан- както казват "истината рано или късно излиза на яве".Накарай я да си помисли добре кого от двамата избира.Ако това е баща ти- не трябва да му казвате нищо за случилото се,но майка ти трябва да престане да се среща с господин Х, а ако не - ти не можеш да направиш нищо повече.
Надявам се, че нещата между родителите ти ще се оправят.Успех!!!![]()
Ако въпросната баба е майка на баща ти, по-добре не и казвай, но ако е на майка ти, тогава вече наистина е добре да споделиш и потърсиш подкрепа от нея. Сподели и, поговорете си и после поговори с майка ти. Вярно, че не е права, но не я обвинявай. Попитай я какво я е накарало да направи това, изслушай я, сигурно е имала причина, но не я нападай. Опитай се по мирен начин да разрешиш проблема, опитай се да запазиш семейството си.
Говори с майка ти ...
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}