- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вероятна изневяра,а баща ми не знае :(
Не прави нищо. Това е живота на майка ти, нека тя си живее, както си иска. А пък и защо си мислиш, че баща ти не знае за това или че и той не изневерява на майка ти? Те са заедно от толкова години, какво си мислиш, че не са си омръзнали ли? Или че чувствата помежду им са същите, както някога са били? Няма идеални семейства, всъщност повечето от семействата в България са заедно само заради децата и заради хората, които ще почнат да ги одумват, ако се разделят. Съжалявам, че го казвам, но е факт. И не мислиш ли, че щом нямат интимна близост или не са щастливи заедно, е по-добре да бъдат семейство заради теб, за да те отгледат и възпитат, а иначе всеки да си бъде щастлив поотделно. И родителите са хора и имат право на щастие. Не мисли, че това ще промени нещо в отношението на майка ти към теб. Естествено, че ще се крие, но съм сигурна, че те обича, както и преди. Не говори с баща си - остави майка ти да си живее и да е щастлива, както е намерила за добре.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Първоначално написано от Forest_girl
+1
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Kaji na bashta si.
Az kato biah parvi klas, maika mi se varna da jivee pri maika si i bashta si (ednite mi baba i diado).Okaza se, che si e hvanala liubovnik, no bashta mi ne znaeshe za tova.Kazah na bashta mi i smiatam, che sam postapil pravilno