.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    The Moon

Проблем със записването

Имам проблем със записването на филми. Няма място на диска да запиша филма със субтитрите, записва се, но само без тях. Няма филм, с който да не е така, за това мисля, че аз провя някаква грешка. Има ли начин да запиша и двете на обикновен диск или трябва двд?
    Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Колко е голям филма? На какъв диск го записваш? С коя програма го записваш?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    The Moon
    Различно, не е 1 конкретен филм не съм сигурна дали така се водят(XviD) 696.57 МБ, 716.879 КБ… по принцип трябва да се побират на диска със субтитрите, опитах и с филми, които преди време съм записала и сега не се получава. Записвам с неро или без програма. С различни дискове съм опитвала.
    Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!

Как се записва без програма ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    купи си диск 800мб

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    купи си диск 800мб
    Ако не се лъжа, записването на такива дискове е даже по-сложно, така че го изключваме като опция засега
    Тааа как така не ти остава място за субтитри?Грешка ли дава или не го записва ?
    Сигурно с ракия.

Град
    The Moon
    Копирам филма на диска и натискам Write these files to CD, не знам какво стана, но филмите се записаха… ала домашното кино не чете както трябва субтитрите излизат ми тирета, а не букви, на компютъра излиза нормално… в диска ли и проблема? С неро не мога да записвам за това ги записвам по споменатия вече начин, който не ми изглежда много сносен. Има ле някаква по простичка програма за записване на филми? [/img]

Град
    Sin City
    А не си ли се замислял/а, че проблемът може да е в домашното ти кино Има някои ДВД плеъри, които не четат всички субтитри на Divx филми. Пробвал/а ли си се да запишеш DVD-R филм да видиш дали и там субтитрите са така? Иначе щом излизат субтитрите (макар и на маймуница) значи са записани :/
    Сигурно с ракия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си