.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    MoHTaHa

Нещо не ми е ясно ако може някои да ми помогне

Значи преди около месец точно на рд-то ми тръгнах с 1 момиче за тогава както ми я описваха неинте фр-та излезна супер точно и разбрано момиче и отначалото сичко вървеше като хората но преди седмица аз заминах за германия и вчера се прибирам радостен че ще я видя т'ва онова да си поговориме и влиам в 1 кафене и я гледам да се натиска с 1 момче тогава се обърнах излезнах и отидох в 1 момче и се напихме ... след което на мен ми хрумна да ида до тях да си поговоря с нея но така и отидох незнам защо ... по принцип не се вълнувам от такива изцепки но просто момичето ми е влезнало много в главата и нз кво да правя ако може някой савет ще сам благодарен

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ama pi4! tq ti izneverqva! kvo mu misli6 tolkova! reji!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми според мене е най-добре да я разкараш то на так1в човек да му нямаш доверие пфф...нямало те е за някоя седмица и тая веднага да си намери друг да се натиска..ето колко те обича
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Къв съвет да ти дам сладур... тебе те е нянало 1 месец,не 1 годиан и я не е успяла да ти бъде вярна!Представям си ако те няма за по-дълъг период.НО като е има в предвид че вие и 1 месец сте ходили...значи за такъв кратък период тя е нямала кой знае кви чувства към тебе,или пък просто не е гелдала на връзката ви насериозно и последното ми предположение => брат,тя е кучка
    Съвет: говориш с нея (ако мислиш че има смисъл) и после направо режеш!

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    + 1 Колкото и да я оби4аш това си е изневяра
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ми според мене е най-добре да я разкараш то на так1в човек да му нямаш доверие пфф...нямало те е за някоя седмица и тая веднага да си намери друг да се натиска..ето колко те обича
    +1 за нея ти не си човека,който обича,а този с когото си губи времето,просто поредния бивш

Град
    "градът на мечтите"
    Не те заслужава,щом при 1вия удобен случай се натиска с други...Все пак ти си знаеш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    РЮАР
    " курви, курви на всяк1де, брат, чак ме хваща яд " - така се пееше в една песен, нали така..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    " курви, курви на всяк1де, брат, чак ме хваща яд " - така се пееше в една песен, нали така..
    всъщност е "...пълно е с курви,чак ме хваща яд" :P ,но това е формалност

една седмица те е нямало и тая се е възползвала що не и го върнеш натискай се пред нея с друго момиче...може да и влезе малко акъл в главата ...тая се е подиграла с тебе...

Цитирай Първоначално написано от bubsy_f
    една седмица те е нямало и тая се е възползвала що не и го върнеш натискай се пред нея с друго момиче...може да и влезе малко акъл в главата ...тая се е подиграла с тебе...
    или пък я накарай да си направите тройка,няма как да откаже-ще се чувства виновна

Ами аз си мисля,че е по-добре да отидеш и да поговориш с нея.Все пак и кажи,че си я видял в кафенето и това те е наранило.Ако е "разбрана",както ти казваш,може би нещата ще се оправят...Но теб те е нямало,само 1 месец .Поговори с нея,за да няма скрито-покрито...Моят съвет е,да я забравиш...Представи си за напред как ще е,след като ти изневерява при първия удобен случай.Айде успех!

Град
    pz city
    Пич не късай с нея веднага намери най-лесния и бърз начин да й го върнеш .... няма да оставаш длъжник на никой,а най-малко на няква смешна путка .... аз не бих понесал да ме правят така на балак всичко трябва да се върне с лихвите
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    в мазето ;dd
    разкарай я ... щом се е натискала с друг значи това с теб не е било сериозно .. абе махай я ще си намериш друга успеех

Град
    MoHTaHa
    Ех мерси на сички добри идеи ми дадохте

Точно. Не можеш да си с нея през цялото време, за да си сигурен, че ти е вярна. Абсурдно е да продължаваш каквито и да било отношения с нея.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Sofia
    Щом е отишла при друг,значи за ти въобще не я интересуваш вече,преди може и да е имало нещо малко,което я е задържала при теб,но след като ти си заминла за Германия тфа нещо е изчезнало съвсем...така че,да не ти пука за такива мърли....свиркай си и смело напред....

+1 Влезнала ти е в главата ... Да , бе , добре ! Утре ти ще влезнеш в на някое друго момиче...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Една седмица не е толкова дълго време , че да те забрави (ако те е обичала) Следователно както казаха другите едва ли е държала на връзката ви. При такива положения се слага чертата. Не можеш да накараш някой насила да бъде с теб.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    +1
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Targovishte
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    всъщност е "...пълно е с курви,чак ме хваща яд" :P ,но това е формалност
    абе я кажете коя е тая песен да я дръпна, бая истина има в нея

Град
    Париж
    Ам..ти хубу ще я зарежеш,а ще можеш ли да я забравиш?

Град
    in my world!
    оф не се занимвай с дрисли и при това ти изневерява!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Поговорете си... Помага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си