.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76

Re: .

Цитирай Първоначално написано от w0nderful
    Защо я нападате?И аз не бих искала моите родители да осиновят дете..по-добре да си родят,освен ако нямат проблеми..
    Та по въпроса... Просто им казваш,че не искаш.А ти всъщност защо не искаш? Ревност или.... просто идеята да е ОСИНОВЕНО не ти допада?
    И защо е толкова важно детето да е тяхна кръв?
    Явно не разбираш акта на милосърдие...

боже и защо пък не искаш?!

Това е много хубаво. Предполагам, че ще ти е малко кофти, но ще свикнеш. Ще направите някое сираче щастливо. Родителите ти наистина са добри хора, които все по-рядко се срещат.
    Ами замисляла ли си се дали и ти не си осиновена?
    +1

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Ами замисляла ли си се дали и ти не си осиновена?
    lo6 si zna4i

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Чисто и просто изпитваш ревност.И е нормално,досега си била единствено дете,всички грижи и цялото внимание на родителите ти е било насочено към теб,но..замисли се,едно малко човече няма да открадне обичта им към теб (:
    Ya.

Пък понякога е хубаво да се грижиш за по-малко същество. Нищо че сере и пикае на поразия, пищи, реве, дърпа те за косата, маже те с пюрета и глупости - има си едни мънички, кратки моменти, за които цялата тая работа сигурно си заслужава. Аз съм ги изпитвал, макар че две седмици с малките братчеди не се смята особено.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Тия моменти с пикането и срането не забравяйте, че и родителите ви са ги изпитвали с вас.

Ми аз не съм. Писал ли съм, че съм?

Правят го, и това е, за много хора е неприятна тази част така или иначе. ;р Затова ги изредих всите тея неща, ако към мен се обръщаш (;
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Не бъдете тесногръди. Както каза ScionOfStorm си заслужава. Нищо не може да замени онези "ваши" си моменти.
    Да си имаш малко дете в къщата е все едно всеки ден на цирк. Забавно е. А и е полезно. Ставаш по-отговорен.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Нека бъдем расисти.

напълно подкрепям
    Написала съм нека НЕ бъдем расисти

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    say "yes" to racism!

Защо да не дадът шанс на едно дете, какво като е циганче и прочие.. и то е дете, и то се смее и тъжи. А ти не го искаш, защото най-вероятно ревнуваш.. но не бива, те ще го обичат, но само ти си им родно дете, така че няма нужда да се бориш за любовта им. Пък и не те ли кефят бебетата?!

Guest
    Амагад.
    Дете ще осиновяват?
    Да фак...
    Закакво им е?
    Сигурно са на по 50+ щом се осиновяват...
    баш като стана на 50 и съм разкарал паразита надалече, ще искам нов да ми се тупне.
    Кажи на ваште, че е скоро ще ставаш студентка *глеам си на 15-16*. Ще могат ли да ви издържат и 2мата?
    После им кажи, че след като се махнеш тотално, биха ли искали да повторят всичко на ново вместо да почнат пак да си гледат живота...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Чисто и просто изпитваш ревност.И е нормално,досега си била единствено дете,всички грижи и цялото внимание на родителите ти е било насочено към теб,но..замисли се,едно малко човече няма да открадне обичта им към теб (:
    Ya.

Пък понякога е хубаво да се грижиш за по-малко същество. Нищо че сере и пикае на поразия, пищи, реве, дърпа те за косата, маже те с пюрета и глупости - има си едни мънички, кратки моменти, за които цялата тая работа сигурно си заслужава. Аз съм ги изпитвал, макар че две седмици с малките братчеди не се смята особено.
    съгласна съм,но от друга страна- ако осиновят детенце на 2,3 години и ако за нея ще е в минус примерно момента с опикаването,писаците и така нататък,аз мога да кажа че на тая възраст тоя период малко или много е отминал. +тва аз незнам какво толкова ще и пречи,защото ако се замислите ще осъзнаете-децата в един такъв дом са дисциплинирани,свикнали са на режим,и не са разни разглезени дечица-там никой не им е угаждал и глезил...

а колкото до горния коментар-техните щом го искат и са го решили така значи вероятно са премислили нещата и са решили че могат да се справят...

Град
    София
    Нека бъдем расисти.

напълно подкрепям
    Написала съм нека бъдем расисти
    Знаем че си написала нека бъдем расисти
    ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!

Dobro jutro moja voljena
    Dal te iko voli kao ja
    Dobro jutro moja voljena
    Ne voli te niko kao ja

Ужас...
    Ами, кажи им, че не искаш. Бъди по-настоятелна...
    И не, не е до ревност или някакви такива неща. На мен не би ми пукало, ако и аз не живея там. Но да ми домъкнат някакво дребно, ревливо същество, та и да очакват да се грижа за него... yeah right.

Хх сигурно е от критическата
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    в лайната!
    такаам,
    1. НЕ сигорно е че съм си дете на наще-не съм осиновена
    2.ДА изпитвам някаква ревност-не си го крия
    3.ДА не ми допада идеята за дете което не е от нащата кръв!

ЕТО зарати ейтва не искам

Такааам...
    Глупави причини + т'ва си неграмотна.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Такааам...
    Глупави причини + т'ва си неграмотна.
    абсолютно нормални причини, не виждам кое им е глупавото... представи си твоите родители да осиновят някакъв малък мангал, не мисля, че ше ти е особено приятно...

Всяко осиновено дете ли е мангал бе?

Това с кръвта беше модерно в друга епоха

Да дариш дом и любов на дете лишено от тях е дело достойно за уважение,
    но явно сте прекалено обременени с ДНК-то...

Град
    Blondeland
    И аз навивам нашите да си осиновят едно , ама те нещо се дърпат.
    Много , много , много ти завиждам за това - да знаеш.
    Прекрасно е да знаеш , че си помогнала на дете.
    Не бъди егоист!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Alco
    абсолютно нормални причини, не виждам кое им е глупавото... представи си твоите родители да осиновят някакъв малък мангал, не мисля, че ше ти е особено приятно...
    Добре, че вашите няма да осиновяват, че ще има още едно зле възпитано дете.
    Не само мангалите си изоставят децата.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ужас...
    Ами, кажи им, че не искаш. Бъди по-настоятелна...
    И не, не е до ревност или някакви такива неща. На мен не би ми пукало, ако и аз не живея там. Но да ми домъкнат някакво дребно, ревливо същество, та и да очакват да се грижа за него... yeah right.

Хх сигурно е от критическата
    Ццц, язък като стана семейна жена с ревящо бебе, а в последствие и хленчещо хлапе, няма да ме искаш...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от КУРав_лад
    Нека бъдем расисти.

напълно подкрепям
    Написала съм нека бъдем расисти
    Знаем че си написала нека бъдем расисти
    Те еба в расистката

ПП: По темата..и кво ако е циганче, циганите не са мръсни и смръдливи щото са цигани а щото им е такова възпитанието...ако е в нормално семейство ще стане човек..да се надяваме
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    София
    Кажи им го!
    Знам че не съм добър човек в това отношение и знам, че съм егоист.
    И аз да бях на твое място, и аз нямаше да искам. 1во незнам какви гени на какви отрепки може да има, 2ро като разбере, че е осиновено(дам.. на 2 години предполагам, че няма да си спомня акта на осиновяване)..таа като разбере, че е осиновено не искам да си предствям какви драми може да има, или пък да се озлоби към теб, въпреки, че не си виновна за нищо. Ще трябва да делиш неща които обичаш с него, не само материално, ами и роднините, а после.. като дойде ред на разделяне на наследство, външен човек ще вземе твоето...

Моля, не се изреждайте с постове, в които се възмущавате. Знам че съм егоист знам, че съм алчна... Всичко това си го знам. Няма да се променя.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Абе не бъди егойст,блябля я на вас да ви стоварят някакво отровче да видим какво ще казвате тогава.Според мен,кажи на родителите си това,което искаш.Не смятам,че е егоистично,пък и всички сме егоисти до известна степен.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си