- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- брат,сестра...WTH кво да прая
цПървоначално написано от _showy_
Или да оставят всичко на осиновеното дете :Р
в дом за сираци стъпвал/а ли си, че говориш, щото мен като малък са ме водили и съм виждал за кво става въпрос... 90% циганета. рядко се случва българска майка да си остави детето в дом, повечето намират осиновители още преди бебето да се е родило.Първоначално написано от Orono
и по полека с обидите, щото си личи, че си поредната изкуствена моралистка. директно в дивия...
мисля, че Alco е прав
децата по тези домове са най-вече от цигански произход
не че там е въпросът...
това е такаПървоначално написано от exploitedteen
по едно време щяха да внасят проектозакон за задължение на родителите да се грижат за децата си, ама какво стана.....
има хора, които си остават децата по домове и ходят по чужбина да си го барат и да си живеят живота
майка им мръсна на такива гадове!
прави разлика между осиновяването на новородено и осиновяването на дете на 10 примерно. на едното му даваш възпитание и възможност да живее като нормален човек, другото вече е изграден характер, а както много добре знаеш ромчето вече е мангал на 5-6 години.Първоначално написано от exploitedteen
С разликата, че съблядавайки законодателството в България, чужденци нямат правото да осиновяват българчета.Първоначално написано от ATAKABG
Използваният от теб израз-кръвта вода не става, не мисля, че е подходящ в случая.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ха, не само циганчета има там.. пък и зависи как ще се възпита детето. Много млади момичета БЪЛГАРКИ дават деца за осиновяване, все пак вижте каква криза е в БГПървоначално написано от Alco
![]()
вии пък като кажете цигънин и го изгорихте. Аз познавам едно момче (на 27 някъде де :Р), което е доста интелигентно, владее идеално английски, ходило е в чужбина да работи и т.н., е личи си му произхода и си има традициите, но все едно да мразите испанците, защото са по-различни, защото културата им е различна от нашата.. тъпо е![]()
![]()
![]()
такива като тоя дето ги познаваш колко са ?Първоначално написано от cooool
1 на 1000 ?
следователно всички са ендакви
Моля ?!
TheNh3, чети по-внимателно, после определяй кой на какво е.
Хъх и логиката не я ли откриваш?![]()
Той казва, че чужденци са осиновили дете от ромски произход и аз допълних, че няма как да осиновят чистокръвно българче, тъй като е незаконно.Толкова ли е сложно за разбиране или говоря на патагонски?!![]()
В периода в който майка водеше дела за осиновяване на дечица, беше невъзможно чужденец да осинови истинско българче.Първоначално написано от exploitedteen
Имаше случай при който испанци категорично отказваха да вземат за свое дете ромче, но нямаха друг избор.Сега след толкова много години, девойката живее като принцеса, учи в елитно училище, получава всичко за което едно дете може да си мечтае и така.![]()
Мисля да гледам Bumfights
WHAT DO YOU THINK GENTLEMEN?
Ще я питам, че и на мен ми става интересно..![]()
Аз така като ми щукне нещо в главата и съм готова на мига да я събудя, но имам лоши спомени от проявенето на спонтанност, та за утре ще го отложим.![]()
Indecline vol 1 : http://www.demonoid.com/files/details/1510571/775222/Първоначално написано от exploitedteen
Bumfights всичките : http://www.btmon.com/Video/Unsorted/...g.torrent.html
Първото съм го изтеглил и го сеедвам.
Второто сега го тегля, само вол1 съм изтеглил, скоро и вол2 иначе цялото е на 46.8%та :Р
Скоро ще лягам (уплоада ми е голям уж). Но утре, като стана към 10, ще ги пусна наново.
Абе, Alco, не ти ли писна да дъвчеш тия мангалета? Кой ти е казал, че циганче ще осиновяват, да не са забранили осиновяването на българчета?! Пък и т'ва си е тяхна работа, ако искат и индианец ще си осиновят.
И мисли малко преди да пишеш, не гледаш ли че ника ми е мъжки.
Ситуацията е следната.:
Чужденци могат да осиновят дете от малцинствен произход с българско гражданство.В повечето от случаите бащата е неизвестен и не се знае къде са корените.
В случай, че чужденците са прекалено взискателни и държат на това детето им да е чистокръвно българче с известни двама родителеи, могат да претендират за такова, в случай че три български семейства са се отказали да осиновят въпросното детенце.За съжаление това се случва много рядко и дечицата са болни.![]()
Практиката в България е хората отвън да взимат деца от малцинствата, поради факта, че почти никое от семействата тук не желае да гледа циганче в дома си...
Завидно законодателство имаме.
Взимат циганчета, а бългърчетата кучета ги яли...пфф![]()
ne znam koe mu e myjkoto ,ama smqtai shtom sym pomislil, che si momiche... pravi si izvodite, bate...Първоначално написано от Orono
![]()
vyzmojno e da si po-golqm ot mene, no tva ne izkliuchva fakta, che si jalkar.Първоначално написано от Orono
![]()
През оная ми работа е к'во ми казваш, след като знам, че само в интернет ще имаш смелостта да ми го кажеш.Първоначално написано от Alco
И на теб ня'а ти давам повече обяснения.
Първоначално написано от Orono
![]()
![]()
И сега какво? Децата от ДОВДЛРГ са с ниска култура, невъзпитани, мангалчета?
Тъпаци - трима от най-свестните хора, които познавам са сираци или изоставени. Включително и най-хубавото момиче, което познавам.
А изоставените не значи, че имат немарливи родители. Някои родители просто нямат финансова възможност да гледат дете. Пример - родителите загинали, а бабата с 75 лева пенсия - за кого?
Сам човек с една заплата трудно успява да гледа дете - учителя ми по история в началното беше така. Единственото, което го спасяваше беше, че имаше собствено жилище. Ако трябваше да плаща наем - забрави.
Grumpy old madman