.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Ей за т'ва не ме кефят шматките.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Кажи им го!
    Знам че не съм добър човек в това отношение и знам, че съм егоист.
    И аз да бях на твое място, и аз нямаше да искам. 1во незнам какви гени на какви отрепки може да има, 2ро като разбере, че е осиновено(дам.. на 2 години предполагам, че няма да си спомня акта на осиновяване)..таа като разбере, че е осиновено не искам да си предствям какви драми може да има, или пък да се озлоби към теб, въпреки, че не си виновна за нищо. Ще трябва да делиш неща които обичаш с него, не само материално, ами и роднините, а после.. като дойде ред на разделяне на наследство, външен човек ще вземе твоето...

Моля, не се изреждайте с постове, в които се възмущавате. Знам че съм егоист знам, че съм алчна... Всичко това си го знам. Няма да се променя.
    ц
    Или да оставят всичко на осиновеното дете :Р

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    абсолютно нормални причини, не виждам кое им е глупавото... представи си твоите родители да осиновят някакъв малък мангал, не мисля, че ше ти е особено приятно...
    Добре, че вашите няма да осиновяват, че ще има още едно зле възпитано дете.
    Не само мангалите си изоставят децата.
    в дом за сираци стъпвал/а ли си, че говориш, щото мен като малък са ме водили и съм виждал за кво става въпрос... 90% циганета. рядко се случва българска майка да си остави детето в дом, повечето намират осиновители още преди бебето да се е родило.

и по полека с обидите, щото си личи, че си поредната изкуствена моралистка. директно в дивия...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    мисля, че Alco е прав
    децата по тези домове са най-вече от цигански произход
    не че там е въпросът...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    има изоставени, има и сираци...

аз лично бих подкрепил осиновяването на дете, защото все пак не детето трябва да плаща за грешките на родителите си, цялата тази библейско-религиозна схема, където всеки плаща за простотията на предците си е мега гнусна...
    това е така
    по едно време щяха да внасят проектозакон за задължение на родителите да се грижат за децата си, ама какво стана.....
    има хора, които си остават децата по домове и ходят по чужбина да си го барат и да си живеят живота
    майка им мръсна на такива гадове!

Град
    най-малкото е, че осиновяването дава шанс на едно човешко същество да има пълноценен живот...

а иначе ако ги оставим в домовете, хмммм... шанса да станат непълноценни представители с криминален характер е доста голям, да разбирам ли, драги нацистчета, че вие подкрепяте престъпността?
    прави разлика между осиновяването на новородено и осиновяването на дете на 10 примерно. на едното му даваш възпитание и възможност да живее като нормален човек, другото вече е изграден характер, а както много добре знаеш ромчето вече е мангал на 5-6 години.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Наскоро имаше случай с осиновено българско мангалче от английско или испанско семейство,ше ви излъжа точно,но май беше испанско... та въпросното мангалЕ,израснало от съвсем малко при нормални родители,в нормална обстановка,в нормална държава,си станало същото лайно и тероризирало всички в семейството му,в училище,навсякъде...

КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА.
    С разликата, че съблядавайки законодателството в България, чужденци нямат правото да осиновяват българчета.

Използваният от теб израз-кръвта вода не става, не мисля, че е подходящ в случая.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Такааам...
    Глупави причини + т'ва си неграмотна.
    абсолютно нормални причини, не виждам кое им е глупавото... представи си твоите родители да осиновят някакъв малък мангал, не мисля, че ше ти е особено приятно...
    ха, не само циганчета има там.. пък и зависи как ще се възпита детето. Много млади момичета БЪЛГАРКИ дават деца за осиновяване, все пак вижте каква криза е в БГ

вии пък като кажете цигънин и го изгорихте. Аз познавам едно момче (на 27 някъде де :Р), което е доста интелигентно, владее идеално английски, ходило е в чужбина да работи и т.н., е личи си му произхода и си има традициите, но все едно да мразите испанците, защото са по-различни, защото културата им е различна от нашата.. тъпо е

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от cooool
    вии пък като кажете цигънин и го изгорихте. Аз познавам едно момче (на 27 някъде де :Р), което е доста интелигентно, владее идеално английски, ходило е в чужбина да работи и т.н., е личи си му произхода и си има традициите, но все едно да мразите испанците, защото са по-различни, защото културата им е различна от нашата.. тъпо е
    такива като тоя дето ги познаваш колко са ?
    1 на 1000 ?
    следователно всички са ендакви
    Моля ?!

Град
    I don`t know where
    TheNh3, чети по-внимателно, после определяй кой на какво е.

Град
    I don`t know where
    Хъх и логиката не я ли откриваш?
    Той казва, че чужденци са осиновили дете от ромски произход и аз допълних, че няма как да осиновят чистокръвно българче, тъй като е незаконно.Толкова ли е сложно за разбиране или говоря на патагонски?!

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хъх и логиката не я ли откриваш?
    Той казва, че чужденци са осиновили дете от ромски произход и аз допълних, че няма как да осиновят чистокръвно българче, тъй като е незаконно.Толкова ли е сложно за разбиране или говоря на патагонски?!
    Законите в България не правят разлика между ром и чистокръвен българин
    В периода в който майка водеше дела за осиновяване на дечица, беше невъзможно чужденец да осинови истинско българче.
    Имаше случай при който испанци категорично отказваха да вземат за свое дете ромче, но нямаха друг избор.Сега след толкова много години, девойката живее като принцеса, учи в елитно училище, получава всичко за което едно дете може да си мечтае и така.

Guest
    Мисля да гледам Bumfights
    WHAT DO YOU THINK GENTLEMEN?

Град
    I don`t know where
    Ще я питам, че и на мен ми става интересно..
    Аз така като ми щукне нещо в главата и съм готова на мига да я събудя, но имам лоши спомени от проявенето на спонтанност, та за утре ще го отложим.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Мисля да гледам Bumfights
    WHAT DO YOU THINK GENTLEMEN?
    дай линк !!!
    Indecline vol 1 : http://www.demonoid.com/files/details/1510571/775222/
    Bumfights всичките : http://www.btmon.com/Video/Unsorted/...g.torrent.html

Първото съм го изтеглил и го сеедвам.
    Второто сега го тегля, само вол1 съм изтеглил, скоро и вол2 иначе цялото е на 46.8%та :Р
    Скоро ще лягам (уплоада ми е голям уж ). Но утре, като стана към 10, ще ги пусна наново.

Абе, Alco, не ти ли писна да дъвчеш тия мангалета? Кой ти е казал, че циганче ще осиновяват, да не са забранили осиновяването на българчета?! Пък и т'ва си е тяхна работа, ако искат и индианец ще си осиновят.
    И мисли малко преди да пишеш, не гледаш ли че ника ми е мъжки.

Град
    I don`t know where
    Ситуацията е следната.:
    Чужденци могат да осиновят дете от малцинствен произход с българско гражданство.В повечето от случаите бащата е неизвестен и не се знае къде са корените.
    В случай, че чужденците са прекалено взискателни и държат на това детето им да е чистокръвно българче с известни двама родителеи, могат да претендират за такова, в случай че три български семейства са се отказали да осиновят въпросното детенце.За съжаление това се случва много рядко и дечицата са болни.

Практиката в България е хората отвън да взимат деца от малцинствата, поради факта, че почти никое от семействата тук не желае да гледа циганче в дома си...

Град
    I don`t know where
    Завидно законодателство имаме.
    Взимат циганчета, а бългърчетата кучета ги яли...пфф

Град
    И мисли малко преди да пишеш, не гледаш ли че ника ми е мъжки.
    ne znam koe mu e myjkoto ,ama smqtai shtom sym pomislil, che si momiche... pravi si izvodite, bate...

ne znam koe mu e myjkoto ,ama smqtai shtom sym pomislil, che si momiche... pravi si izvodite, bate...
    Със сигурност съм ти бате.

Град
    Със сигурност съм ти бате.
    vyzmojno e da si po-golqm ot mene, no tva ne izkliuchva fakta, che si jalkar.

През оная ми работа е к'во ми казваш, след като знам, че само в интернет ще имаш смелостта да ми го кажеш.
    И на теб ня'а ти давам повече обяснения.

Град
    През оная ми работа е к'во ми казваш, след като знам, че само в интернет ще имаш смелостта да ми го кажеш.
    И на теб ня'а ти давам повече обяснения.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    И сега какво? Децата от ДОВДЛРГ са с ниска култура, невъзпитани, мангалчета?

Тъпаци - трима от най-свестните хора, които познавам са сираци или изоставени. Включително и най-хубавото момиче, което познавам.

А изоставените не значи, че имат немарливи родители. Някои родители просто нямат финансова възможност да гледат дете. Пример - родителите загинали, а бабата с 75 лева пенсия - за кого?

Сам човек с една заплата трудно успява да гледа дете - учителя ми по история в началното беше така. Единственото, което го спасяваше беше, че имаше собствено жилище. Ако трябваше да плаща наем - забрави.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си