- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно!!!!
Първоначално написано от GiRlSs
e toq 4ovek ne moje da se e izparil
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
камикадзееееее ! да ви имам аз лапешкия акъл! ще се реже и за какво....само проблеми си саздаваш на главата!то на приятеля ти може да му е писнало просто! според мен го остави да му мине малко и утре на спокойствие поговорете и му обесни за какво става въпрос!ама и той ще е мн стока щом ходи да се друса яко![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
az te razbiramПървоначално написано от GiRlSs
![]()
mii..nZ....;[ nz kade moje da e....;[[[
Msss..mNn za razbiranetoo...soul1199 ;]]
nqma problem q 6e ti pi6a li4no,da se zapoznaemПървоначално написано от GiRlSs
Ае вие хора не сте добре, как така сте способни да си слагате край на живота. Тва е нормално само за хора които психически нямат силата да преодолеят нещата. Ми седни помисли , все ще измислиш нещо... тцтцтц![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ти, като най-големите глупаци си се нарязала и за какво...поне да имаше смисъл.Сега единственото, което си направила е да си развалиш отношенията с гаджето и той да те мисли за някоя депресантка.
Трябва да чакаш да си включи телефона, за влезе в скайп или не знам какво...просто го издири и говори с него.
Какви са тези лапешки истории?Режиш си вените,защото си го била наранила,пиеш хапче за нерви,а той не ти вярва и затова си е изключил телефона....Вие като големи не можете ли да се държите?Явно,не..
+1..да си помислила малко преди да си направи една поредна глупост !!Първоначално написано от sasha_90
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Бебешки работи...Първоначално написано от GiRlSs
![]()
Първоначално написано от GiRlSs
![]()
![]()
![]()
Ти си режеш вените...,той пък в следствие на това,започва да се друса...Е не,не е ли това "идеалната двойка"... Абе верно ли има такива хора - ужас....
Струва ми се,че и двамата сте с много лабилна психика,а?Вземете се погрижете за нервите си,пък после мислете за любов.
![]()
Не прави глупости повече. Тва е най-лесния начин да загубиш някой, да го заплашваш, че ше се самоубиеш...
Животът е адът описан в Библията!
хахахха абе вие сте ебати изрудите....![]()
ти си режиш ръцете, той се друса... ебати пропадналите дето сте!!!
Първоначално написано от MaDDnes-f
![]()
![]()
+1 ... абе момиче ти нямаш ли ум в главата
das razbrahme se si4kooo e OK Msss na si4kiiii....iii..ne mislq 4e vie ste horata koito da me sydite....se pak az iskam syvet a ne nqkoi koito da me uprekva...;]
damZ...![]()
След като си срежеш вените той се друса?!![]()
Няма как да дам съвет за вашия случаи.. Има специализирани клиники за тази дейност.
Ай ем ън имо кид
ъхъхъ горното мнение ме радва![]()
Първоначално написано от Riot
Звънни му на домашния![]()
И при следващия проблем не режи ръцете,а реши проблема като голяма.Първоначално написано от GiRlSs