.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    somewhere over the rainbow

Болка в кръста

Здравейте.Имам силни болки в кръста,както когато съм в цикъл,а има още 2 седмици докато ми дойде.На какво може да се дължи това според вас?

az bih go 4akala po-rano no i moje da si istinala

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    леле аз също имам ужасни болки в кръста.От 1 седмица ме БОЛИИИ ужасно кръста и скоро почна и долната част на корема.Мислех,че са пред менструални болки,но това продължава вече много.А и не ми е идвало от почти 8 месецалСъс сигурност не съм бременна,нито пък болна.попринцип въопще не ми е редовно и това много ме притеснява.МОля ви помогнете,ако знаете нещо по въпроса
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Мега фен
    Град
    София
    Не се притеснямай.Нормално е.Въэможно е да ти дойде по-рано,а може и на време до си дойде.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би ще ти дойде по-рано, но не се притеснявай и мен попринцип ме боли кръста преди да ми дойде...

Цитирай Първоначално написано от bubenceee
    леле аз също имам ужасни болки в кръста.От 1 седмица ме БОЛИИИ ужасно кръста и скоро почна и долната част на корема.Мислех,че са пред менструални болки,но това продължава вече много.А и не ми е идвало от почти 8 месецалСъс сигурност не съм бременна,нито пък болна.попринцип въопще не ми е редовно и това много ме притеснява.МОля ви помогнете,ако знаете нещо по въпроса
    Не ми се струва много нормално от 8 месеца да не ти е идвало, освен ако от скоро имаш менструация... По-добре се консултирай с гинеколог..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Svishtov, Bulgaria
    о, случвало ми се е няма нищо страшно на мене ми мина бързо, но ако не спре най-добре се посъветвай с лекар

Стига с тоя цикъл бе хора...... може да си е сецнала кръста...
    Аз така си бях сецнала кръста веднъж и не искам да те плаша........но месец и половина не можах да се навеждам и нищо не можах да правя.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Много се радвам,защото вчера докато пишех за болките в кръста ми дойде и повече не слушам никви простотий за иди на гинеколог дрън дрън!Никъде няма да ходя.Тва си е биологичен часовник и при всеки е различно,но искам да ви кажа(на тези,на които им закъснява с повече от 3 месеца),че няма нищо страшно ее освен ако не сте правили секс.Напълно нормално е ,особенно ,ако имаш цикъл от скоро.Аз имам цикъл от 2 години и последните 2 пъти ми закъсня с 8 и 9 месеца,но пак си дойде,така чеее DON'T WORRY
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

^Мила, ако имаш цикъл от скоро и ти закъснява - ОК, но по принцип всяко момиче или жена трябва с настъпването на първата си менструация да добие навика поне 1 път в годината да посещава гинеколог, дори и да няма никакви оплаквания от цикъла си. Пък какво ли остава да не ти дойде 3, 4 или повече месеца.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    napulno normalno,pii edin spazmalgon i 6e se opravi6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си