- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сухо вече 11 месеца....
ТЯ НЕ ТЕ обича пич,,,,това е .... Не си мисли,че е от възрастта![]()
Не съм съгласна със Сладоледка,това не определя дали го обича или не,просто не се чувства готова,явно той не знае как да я прдразположиАко трябва да съдиш някого се насочи към автова,ако наистина я обичаше нямаше да използва такива епитети
![]()
Тва не мога да го разбера... Защо не си готова? И защо след като не си готова защо имаш връзка? Нали разликата между гаджето и просто приятеля е че с гаджето правиш секс и ИСКАШ да правиш секс...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Хич не са ми ясни такива неща... Като искаш детска любов си го гледай там момчето, хвърляйте си срамежливи поледи и толкова. Като си решила да имаш връзка значи го обичаш, дверяваш му се и изпитваш привличане което значи че няма причина да не искаш да правиш секс...
Съжелявам,но това момиче явно е преценило,че не може да се довери на грубиян като автора,а защо го залъгва,че го обича е отделен ВъпросПървоначално написано от slun4ice
![]()
Мда това ми е ясно че не може да му се довери но какъв е смисъла да си с някой на когото не можеш да се довериш? Не мога да си обясня как може някои момичета да казват "Много си обичам мойто мило", да са заедно по година и нещо и да не могат да му се доверят и да правят секс. За каква любов говорим изобщо. Айде разбирам да са говорили по темата и той също да е казал че не иска още, или просто и двамата да предпочитате да имате еди колко си време платоническа връза, или и двамата да сте девствени... Ама да се обичате, да сте заедно сума ти време, да има привличане, той да иска секс а ти да се правиш на трудна...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Обичам да споря,но тук си напълно праваПървоначално написано от slun4ice
Евалата за казаното
![]()
ХАХА Според мене не се е обръснала отдоло и се притеснява да я видиш гола, още е с детско мислене или те лъже, че е на 18г. ХАХА На мене чак не ми се вярва.Не е нормално за 1 година трябва да ти се е доверила та чак да ти се е предоверила. А има още една възможност ти да си много сдухан сваляч и да няма интерес. Незнам. Нищо лично, само се опитвам да помогна.
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Абе пред нея не съм никакав грубиян, искаше и орална да и правя и аз го сторих, обаче тя на мен - нищо. и за предразполагане, да има си го овлажнява се, иска лизане и дотам ок, но повече от тва...
Хах не че нещо но тя си гледа май само нейните нужди махни факта че не ти пуска иска да я лижеш а тя не ти удря чекия без раце хахахахха ебасиПървоначално написано от drugar_komunist
аз и моя приятел сме от година и 5 месеца заедно..никога не е било главното нещо във нашата връзка секса.. ако я обичаш достатъчно,ще я чакаш колкото трябва.. а ако не ти вдъхва доверия късаш с нея и така..![]()
приятел, още по зле за нея , щом само ти я задоволяваш, а тя теб - не. Разкарай я, ако не се оправи ..., тва е нагло от нейна страна!
НЕ Е НАЙ-главното но е неразделна част, като не е важно спрете да правите секс да видим приятеля ти какво ще мисли по въпросаПървоначално написано от danny06
Пич, само ще те попитам... богат ли си? Може би богат е малко грубо казано но социалното ти положение как е? Не е възможно момиче на 18 години да не е готова за секс, а да те обича. Всичките казвате "ако я обича ще чака" Ами нека поставим въпросът така " ако тя го обича няма да го кара да чака". Ако съм на тебе нямаше дори да издържа толкова много. Една от главните причини за връзката между мъжете и жените и същността на връзките не е само любовта, но и секса. Разбирам да кажем да е на 14-15-16 години до 17, но 18.. и да се прави 11 месеца, това не мога да го разбера. Съветът ми е да си малко по-настоятелен и направете сериозен разговор. "Така и така вече една година ходим, аз много те обичам и държа на тебе. Разбирам че ти е трудно да вземеш решение като това, но аз наистина искам да го направим и съм готов. Ти си толкова красива, че като съм около тебе тръпки ме побиват и все повече и повече те желая" Абе някакви такива аз малко прекалих с простотийте ама е избаламосай нещо да ти повярва. Ко ще и от жалост да го направи, ама след първият път няма да можеш да я спреш щи писне от секс.
Боже, не съм се замислял, богат не, но има пари в джоба имам и кола..мислиш ли?Първоначално написано от umri
![]()
Какво е значението на тва дали си паралия, че не рабрах?
Първоначално написано от 6ibanqka
+1000 за коментарите на другаря от БКП добре разсъждаваш.
Еми ся за парите не мога да съм сигурен, все пак не я познавам но не го изключвам като вариант. Ще ти кажа какво имам впредвид. Една малка пикла май на 15 беше, а един познат на 22-3 богат къщи вили баща му беше доста богат. Ама малкото курве на 15 ама парите търсеше и като е девствена и е лесно не и трябваше секс. Държа го към 5-6 месеца и като усети че скоро ще и бие шута му пусна. След няколко месеца скъсаха, ама въпроса е че парите и бяха главна цел. Ся са хванала с някъв на морето.
Еми пич аз като ти гледам коментарите не виждам за какво си пуснал тема, някакви пикли с извинение да те убеждават че трябва да си я чакал. ако те обича няма да те кара да чакаш и тва е.
Аха... Ами според мен не е в този случай това причината. Тая трябва да е като тукашните пикли и да е заухава. Момчето държи на нея и тя злоупотребява с търпението му. Да се оправят... като гледам автора има достатъчно акъл за да си прецени (по-добре от форумджиите) и да вземе правилно решениеПървоначално написано от umri
![]()
Хммм ако беше заади парите щеше да забележиш... Иска ли подаръци, джобни, възползва ли се от удобствата които и предлагаш...? Ако да значи нещата са ясни ако не значи просто се праив на интересна. Според мен поговорете МНОГО сериозно и и кажи че имаш чуството че ти се подиграва а ти наистина я обичашАма ако наистина мислиш да я изчукаш и да я заежеш по-добре направо я зарежи. Ок ядосан си бла бла разбирам те но НАИСТИНА би било гадно и накрая ти ще излезеш лошия независимо че си я чакл толкова време. Може би все още не осзнава колко е важно за тебе тя да направи тази крачка. Обаче подходи нимателно към темата за да не си помисли че и поставяш ултиматум.. Ти изобщио обичаш ли я още?
А сега вече ми просветна, да го беше казал в началото, пич тя е за едната шпаклаПървоначално написано от drugar_komunist
и май и хич не се интересува от теб.Как може да и правиш френска тя нищо да не ти дава,тфа си е чист егоизъм.За мен има вариянт-май те лъже, че е девствена и само се възползва от теб/може да е заради пари както написаха в предните постове/ може да е за нещо друго,не ви знам отношенията и не мога да кажа, но определено нещо не е наред.
+1 трябваше да го споменеш по-раноПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Девствена е. При орална се усеща. Незнам, вчера пак същата случка стана и побеснях и я наредих във форума. Днеска нищо не е ставало.Първоначално написано от baby_bitch
А колко момичета има които правят свирки на гаджетата си а те не отвръщат със същото? Мунлайт Шадоу от форума беше с нейния така в началото ма после се оправиха нещата...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Освен това едва ли му е казала "Лижи" и му е опряла пистолет в главата. Негово решение си е били така че тя не му е ДЛЪЖНА...
Не ми отговори на поста..Първоначално написано от drugar_komunist
![]()
Честно казано се опитвам да се поставя на твое място, за да мога да ти помогна със съвет.
Колкото и да обичам някое момиче, не мога да остана цяла година без секс. Това е наистина важно за една връзка, а когато няма секс нещата са като незавършени. Ако бях на твое място веднага поставям въпроса за секса и ако пак се отдръпне бих я зарязал.
Като стана въпрос за парите ти... Не познавам момичето, но ако ходи с теб цяла година и не ти е пуснала е много вероятно нещо да я спира. Не познавам момиче, което не е девствено и е издържало година без секс. Затова има вероятност да те използва за пари и да прави секс с някой друг например...
Другия вариант е да те обича толкова много, че да ти пусне като направите 1 година откакто ходите. С една дума - да те изненада. Както си прецениш, приятелю. Надявам се да си ме разбрал, защото е малко късно и ми се спи, не мога да мисля...![]()
![]()
Успех!
ЕДИТ: Сега разбрах че е девствена. В такъв случай нещата се променят...
Трябва да я накараш да ти се довери. Убеди я че всичко ще е наред и ако имаш късмет ще ти пусне. Кажи и също, че за момче цяла година без секс е много. Внимавай обаче да не ти каже - намери си друга като си за едното чукане...
Отново: Успех!![]()