- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сухо вече 11 месеца....
Незнам дали я обичам вече..Примесени чувства.. просто ми писна от путкенски номера.Първоначално написано от slun4ice
А това си беше тъпо изказване, не я обичаш защото не ти пуска, това е супер глупаво, за любовта няма бутон "Turn on" и "Turn off" не може да спреш изведнъж така, най-добре разбери какво става, да си наясно първо без да правиш прибързани решения, че после можеш да съжаляваш.А и не може да чакаш вечно, без секс може да започнете да се отчуждавате и да охладнеете един към друг до голяма степен и тогава ще срещнеш някоя друга която повече да те разбира.Първоначално написано от drugar_komunist
Може да спре да я обича заради това... И за по-малко може. Всеки си има търпение и всичко си има граници. Ако за него това е важно а на нея не и пука и не се отнася сериозно към нещата тогава има пълното право да се съмнява в нейните чувства. А появи ли се съмнение после лесно се стига до охладняване и изчезване на чувствата...Първоначално написано от baby_bitch
Помисли си тогава добре дали ако спите заедно нещо ще е промени... Мислиш ли че ако се изчукате ще се почустваш по-добре и всичко във връзката ви ще е наред или след като я ... ще я зарежеш защото просто вече не изпитваш същото към нея и си бил с нея само колкото да я вкараш в леглото (не от началото ест ами вече накрая като си се изморил от чакане)?Първоначално написано от drugar_komunist
Поговори с нея и и кажи всичко което каза и на нас. Кажи и че имаш чувството че ти се подиграва, че те използва, че не зачита чувствата ти, че те прави на глупак... Всичко,всичко което ти е на душата! И после нека тя каже как се чувства и я накарай да ти каже ИСТИНСКАТА причина заради която не иска да прави секс. След този разговор прецени искаш ли изобщо или не да имаш нещо общо с нея. Но ПАК ти казвам НЕДЕЙ да спиш с нея ако мислиш че след това ще скъсате защото ТИ ще излезеш лошия и виновния за цялата работа и тя ще каже "Ето аз бях права като не исках. Ти само си искал да се възползваш и никога не си ме обичал" и това ще е и мнението на всички околни. Казвам ти го като момиче и като такова знам всички тия номерца да изкараш другия виновен. Успех ти пожелавам но наистина си помисли добре преди да направиш нещо
![]()
[quote="slun4ice"]Първоначално написано от baby_bitch
Ох,честно казано не знам, при всеки си е индивидуално,има връзки които лесно се "разхлабват" и има и много силни връзки които трудно може да се разрушат,както написах по-нагоре мисля, че без секс найстина ще се отчуждат и ще охладнеят след време, а може би това време е настъпилоМоже да спре да я обича заради това... И за по-малко може. Всеки си има търпение и всичко си има граници. Ако за него това е важно а на нея не и пука и не се отнася сериозно към нещата тогава има пълното право да се съмнява в нейните чувства. А появи ли се съмнение после лесно се стига до охладняване и изчезване на чувствата...всеки си има някакви граници на търпение и може би ще се окажеш права, че неговата граница вече е прекрачена.
ako si s neq zaradi sexa kusaite no ako q obi4a6... zaslijava li si da se razdelite zaradi tva ? i ak ose razdelite obi4al li si q?!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
бе ние държим на вас момичетата ама знаете ли какво ни е на нас (лично при мен 1 седмица и давам на късо без секс) момичетата трябва да разберат че компромис в една връзка се прави и от двамата-нека да не дава вагинален секс-но поне орален- има по-голяма опасност момчето да сгафи и да си задоволи нуждите без момичето да разбира :P
тоя проблем е наистина кофти....за момчето.повечето мъже,които са започнали да водят полов живот не могат в един момент да спрат заради някоя,решила да се прави на света богомолка
Аз лично като момиче,спах с приятеля ми след 1 месец и беше невероятно.От това връзката ни укрепна,имам впредвид от редовния ни сексуален живот.Мн ясно,че след като дълго време девственицата не пуска,момчето ще си потърси друга.А после ще има рев,сълзи и сополи от страна на девойката
![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
естествено няма начин.....и не само това,ще й разсипе здравето,представите за любов,човечноста и ще разбие на пух и прах доверието й в хората.От това,че желае секс с нея,ще й отнеме най-хубавите години от живота.Абе с една дума ще я съсипе и морално и физически.Първоначално написано от fifinkathefreak
![]()
![]()
![]()
аЙде,коЙто е писал това да не разиграва мелодрамки,а?
![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
Вчера се замислих, че тя може би далеч не се праив на интересна ами може да има наистина сериозна причина да не е готова.... Ами ако е правила опити с предишно гадже и не се е получило, защото не е издържалана болката и той я е напсувал и зарязал? Не е ли логично да я е страх това да не се повтори? Ами ако е била изнасилена като малка (или някой я е опипвал/ показвал и е половия си орган/ бла бла всякакви такива ужасни работи) и има травма? Ами ако родитеите и са и насадили идеята, че да правиш секс е нещо лошо и мръсно? (може да ви се струва глупаво, но ако е наистина послушно момиче и има доверие на родителите си, това може да и повлияе) Или пък, ако приятелките и са и казали, че всички мъже са еднакви и след като правят секс с тебе те зарязват и после страдаш не само заради раздялата ами и заради изгубената девственост (нищо чудно да я е страх да не те изгуби и за това да не иска). Във всички тези случаи ми се струва логично да не иска да правите сексЗа това потретвам ГОВОРЕТЕ и я ПРИНУДИ ако трябва да ти каже причината. Ако се окаже, че причина няма и че просто се прави на трудна я зарежи, но ако има нещо в миналото и което я спира тогава не би било честно да я съдиш..
е извинявай.. 11 месеца я чакаш и имала чувства.еми да сигурно има ама не към тебе...
то и аз съм на мнение, че едно момиче не трябва да бъде притискано, ама все пак си говорим за 1 година време.някой хора след 1 година се женят, тя още се дърпа...а пък съм сигурна, че като го направите ще и хареса. познавам момичета дето яко страх ги е било , ама ся викат леле що не го направих по рано. предразположи я някак, дано стане..![]()
Sometimes we put up walls not to keep people out, but to see who cares enough to break them down...
Тук се пораждат много въпроси!!!
1 - Девствена ли е. Ако не е девствена има нещо което не е на ред. Може да ти изневерява и секса да го получава от друго място.
2- Ако не е девствена добре. Може да не е готова!!!!
3- Какво се оплакваш на нас. Ти уста нямаш ли?!!! ГОВОРЕТЕ СИ ЗА СЕКС!!! ПИТАЙ Я КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА.
Абе кво да кажа. Задръстени хора!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
6а 4ака6 де 6а иде6![]()
![]()
![]()
Вържи я на стол със затворени очи и извикай две приятелки да я побъркат и после и отвържи очите и ги скапи от клатене, пред задръстената си половинка и ще видиш как ще и текнат соковете като от буркат с развален компот.
Eating isn't cheating - Arnold
Е чак да и сасипва психиката ...Е НЕ НЕ МИСЛЯ ! ... И извинявайте ама е на 18 ... не виждам кво му е страшното - никой не е умрял след секс !!! Аи не мисля , че тук тряа да решиш проблема с нея ли да си или не ! Говори с нея ... помисли какво губиш ако я оставиш и какво печелиш ако си останеш с нея ... ама , чакал си 11 месеца какво ти прече още 1 ???Първоначално написано от fifinkathefreak
Да бе ти луд ли си вие мъжете ги имате за дървета.Първоначално написано от Spider4eto
той никога не е искал от мен секс винаги аз започвам 1-ва..смисъл знае ,че съм малка и не иска да ме притиска ..Първоначално написано от drugar_komunist
Е как за толкова време не се е възбудила за да и се прииска да си легнете?
Вариантите според мене са 2
Първия че ти или не подхождаш правилно и по деликатен начин.
Втория че има и трето лице в вашата връзка (от страна на момичето)
Не мисля че можем да ти помогнем тук в форума най-добре ще си помогнеш ти като разговаряш с нея нормално без кавги и обиди.
пф от кога не съм писала тук..
та по темата...виждам,че има доста разногласия..обаче за мен не е нормално това нещо...да си 11 месеца с някого означава да му имаш голямо доверие да не кажа пълно..и щом се говори за такава любов..какво пречи да се прави секс..това е нещо хубаво..няма да я колят..няма да съветвам автора да я зарязва..но просто не е нормално..
relaxtake it easy ;}{}
пф от кога не съм писала тук..
та по темата...виждам,че има доста разногласия..обаче за мен не е нормално това нещо...да си 11 месеца с някого означава да му имаш голямо доверие да не кажа пълно..и щом се говори за такава любов..какво пречи да се прави секс..това е нещо хубаво..няма да я колят..няма да съветвам автора да я зарязва..но просто не е нормално..
relaxtake it easy ;}{}
Awe 4eta tuka nekvi izcepki na nqkoi hora deto ideq si nemat za kakvo stava vapros...Vqrno, momi4eto ne e pravo taka da postapva i da izpolzva mom4eto-imam vpredvid, 4e samo iska, a ni6to ne dava, no v kraina smetka nikoi ne znae i dori ne moje da predpoloji kakvi misli se vartqt v neinata glava
Ot edna strana v tazi situaciq mom4eto e pravo da se sardi, no ot druga - po tova, koeto toi pi6e za neq si pravq izvoda, 4e e palen prostak!
Az sam po4ti na 18 i hodq ve4e 10 meseca s mom4e na 21, vse o6te ne moga da se re6a da mu se otdam napalno, no si ima pri4ini i te izob6to ne sa svarzani s 4uvstva. Az go obi4am pove4e ot vsi4ko, no se strahuvam da ne izbarzam i posle da sajalqvam, no ne za drugo, a poneje si imam principi! Pri polojenie, 4e tolkova vreme sam ustoqla na natiska i na hormonite, ne mislq, 4e trqbva da pravq tolkova vajna stapka bez da sam napalno sigurna, 4e go iskam i bez vsi4ko da e obmisleno mn dobre... I o6te ne6to, na men sa6to mn mi se iska, no parviq pat iskam da e s nqkoi, koito si zaslujava, a ne iskam da prili4am na porednata k**va, koqto se 4udi kak da si naprai kefa...
Otnosno moeto mom4e - emi toi znae, 4e go obi4am i tova mu e dostata4no. Napalno naqsno sam, 4e mn mu se iska i za tova sam re6ena v nai-skoro vreme da go vaznagradq za 4akaneto, no ne samo zaradi tova, a poneje toi nedvmusmisleno i hilqdi pati mi e dokazval, 4e za nego ne sam prosto igra4ka, a naistina mn darji na men! Imenno za tova az mu imam palno doverie i nikoga ne bih go naranila...Toi prosto mi e dokazal, 4e e pravilniq 4ovek,a tova ne stava za mesec ili dva...
Otnosno avtora na temata - emi kakvo da ti kaja...spored mene ne zaslujava6 tova momi4e, 6tom ti e tolko zor da q 4aka6, zna4i ne q obi4a6 dostata4no...sa ne govorim i za neiniq egoizam 6oto temata 6e stane mn ob6irna, ama ne si prav da znae6!A za tova, koeto si re6il da i pri4ini6 - sajalqvam, 4e sa6testvuvat takiva hora kato teb!
Da znae6 bez teb, tq 6te e mn po-6tastliva,dori i sega da ne go osaznava! SIgurna sam, 4e sled vreme 6e sajalqva6, 4e taka q pri6porva6 i 4e zatriva6 vrazkata vi,no 6te e mn kasno. Nqkoi den 6te tarsi6 momi4eta kato neq,ama uvi- v dne6no vreme pove4e sa da ne kaja prostitutki, daje 6e e meko kazano...
![]()
Awe zemete pogovorete - no ako ne te e sram da i kaje6 ne6to tolkova tapo kato - "sorry ama ako ne mi dade6, kasame,kolkoto i da te obi4am"...nz...nemam dumi ...
I ot men da znae6 ako i natqkva6 neprekasnato, tq moje i ot inat da ne iska...Drugo e ako smeni6 podhoda i i pokaje6, 4e neinata dumi teji - v edin moment tq 6e vidi samojertvata ti i 6te oceni tova, koeto pravi6 za neq. Imenno togava 6te po4uvstva vina, 4e te kara da 4aka6 i sled sedmica ve4e 6te e napalno sigurna, 4e si zaslujava ti da si parviq....
Ако видиш някой да се труди усърдно, дръпни се да не пречиш!
ахахахахаха ок...Първоначално написано от BuNy_gIrL^^
едит: Личи си че си нова. Пиши по-кратко и по възможност на кирилица, защото на никой не му се четат поеми на шльоковица. Няма да се опитвам да обясня нещо на човек, който не е способен да го разбере, все пак ако се интересуваш прочети ми миналото мнение.
Благодаря за поправките, но наистина пиша за пръв пътОтносно предишните ти коментари, до някъде имаш право, но поне за миг се постави на мястото на някое момиче - на нас не не е лесно повярвай ми! Да се отдадеш на момче значи да загубиш честта си и това аз понебих го направила, само ако си заслужава. Мисля, че ме разбираш. Но както казах и на него, с условия и уговорки нищо не става - или даваш всичко от себе си в една връзка и си готов на всякакви компромиси или по-добре не се захващай! Дето се казва "Любовта всичко претърпява, на всичко се надява, всичко прощава..."
Ако видиш някой да се труди усърдно, дръпни се да не пречиш!