- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сухо вече 11 месеца....
Ето го и моето скромно мнение, ще се опитам да бъда максимално кратка. Вярно е, че за момичетата първия път е специален и неповторим, че го помнят цял живот и им е гадно като е с неподходящия и т.н, обаче се опитвам да гледам от другата страна на монетата. Минали за 11 МЕСЕЦА, извинявайте, скъпи дами, изпитващи женска солидарност ... имам предвид това е доста време, в което се предполага, че той е спечелил доверието й, щом тя е с него. В една връзка не може единия само да взема от другия, да взема и нищо да не дава. В случая момчето си търси секса, защото за него това е важна част от една връзка. И колкото и неприятно да ни е да си го признаем, секса Е много важна част от една връзка и заради него може да станат пълни коцузи. Щом момчето е простак, какво прави момичето още с него? Човек понякога трябва да се жертва за другия и да докаже, че любовта му не е само на думи - еми крайно време е за това момиче да го направи. А тези изказвания от рода на "Ще разбиеш живота й" и не знам си какво си са силно преувеличени. Първия път може да е провал дори и въпросното момиче да спии с някой секссимвол, извинявайте. И да е десет години с тоя човек, пак може се изложат и да не й хареса. За протокола: Момиче съм и съм девствена. Влюбвала съм се само веднъж и трябва да ви кажа, че на втория месец бях готова да направя всичко за този човек. Просто обстоятелствата се стекоха така, че се разделихме.
OMG! Означавало да изгубиш ЧЕСТТА си?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, не, това тотално ме разби. Ми дай да се върнем към добрите християнски ценности - никакъв секс, никакви целувки, никакви прегръдки преди брака! Много им здраве на момчетата!![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Да, поне за мен именно това означава! Защо според теб като изнасилят някое момиче казват "Обезчестиха я"?! Нима в случая не говорим за същото?! Явно въпросното момче насила иска да принуди приятелката си, което не е правилно-поне според мен![]()
Ако видиш някой да се труди усърдно, дръпни се да не пречиш!
Има една съществена разлика. Насилието като цяло е унижаване на човека и тъпчене на неговото достойнство, докато когато си с един човек и го обичаш и правите секс, ти го правиш за да си доставиш удоволствие или за да му доставиш ... попринцип върввят двете, де, но да приемем, че случая е малко по-странен от другите. Тогава не говорим за накърнено достойнство, смазано самочувствие и т.н. А самата чест като философско понятие представлява външната проява на достойнството на човека. Т.е достойнството е начина по който ти възприемаш себе си, а честта е начина по който показваш на другите как се възприемаш. Надявам се да ме разбра, както и какво е да обезчестиш някого реално. Той не иска да я насили да го направи ... в смисъл ако е искал, отдавна е щял да го направи - все пак е чакал 11 месеца. Момчето споделя, че има нужда от секс просто. Това са хормони, той не може просто да си каже на тестостерона да спре да се отделя и да спре да има желание за секс, хаха![]()
Memento moriendum esse!
Съгласих се![]()
![]()
![]()
ne e taka povqrvai mi. Prosto ne ti go e kazal 4e e dostata4no, i az pred moita sym namekval samo i ne sym q prinujdaval - sabuvai ga6tite...mn ste tupi nqkoi kato si mislite 4e vlizate v glavata na mom4etata...Първоначално написано от BuNy_gIrL^^
Говорихте ли или още не? Аз имам чувството че само аз казвам нещо различно от останалите и ти ме игнорираш...Първоначално написано от drugar_komunist
govorihme, govorihme tq samo se prave6e 4e slu6a i kipnah i se izpokarahme...Първоначално написано от slun4ice
е за какво сте се карали бе... не ми казвай само че е ревнала. бах тия путки колко могат да вдигнат кръвното на човек ( извинявам се за 90процентовата женска аудитория ) не мога да ти кажа сега какво да правиш все пак ти си бил там ти си разговарял с нея ти си прецени, само знай че правилно мислиш, а пък каквото сабя покаже.Първоначално написано от drugar_komunist
Е значи може и да няма причина а просто да се прави на интересна... Ти каза ли и всичко както те посъветвах? Можеше да добавиш че се притесняваш дали не се е случило нещо в миналото и и да видиш как ще реагира... Ох мн ми е гадно за тебе. Ако бях наблизо щях да ти кажа да ми дадеш номера на девойчето да си поговоря с неяПървоначално написано от drugar_komunist
![]()
абе нищо, просто започнах темата и тя малчи, аз и казах някой работи как ми е и тя малчи, от там я питах що малчи, развиках й се че само малчи и от там нататак непомня ама говорих доста работи щото се вбесих.Първоначално написано от slun4ice
някакъв отговор не получи ли ?Първоначално написано от drugar_komunist
честно казано избухнах и никакав отговор не получих, просто я редях и тя малчеше, гледаше и се просълзи..Първоначално написано от Yallama
старата се научи да ме манипулира със сълзи, докато не се осъзнах. Дано и при тебе да не е така...Първоначално написано от drugar_komunist
еее тва че нищо не е казала едва ли не става жертвата не е трябвало да и викаш, ама познах за сълзите.. ревна как иначе... поне да го беше обсъдила като човек а пък тя дори не иска да говори за това. кажи още подробности разбрахте ли се след караницата. поне да ти обясни причините поради които не иска да го правите.
Приятел от мен едно да знаеш жените момичетата които реват са опаснитова сериозно ти го казвам
![]()
ne e taka povqrvai mi. Prosto ne ti go e kazal 4e e dostata4no, i az pred moita sym namekval samo i ne sym q prinujdaval - sabuvai ga6tite...mn ste tupi nqkoi kato si mislite 4e vlizate v glavata na mom4etata...
Е аз не знам какви са точно отношенията ти с твойто момиче, но аз познавам гаджето си. Той не един път ми е казвал, че ще ме чака колкото трябва, стига да продалжаваме все така да се обичаме. Освен това, преди два месеца се разделихме - но аз го направих и то поради причини, които изобщо не включваха тоя въпрос, но след месец ТОЙ направи крачка и се сдобрихме. Не мислиш ли, че ако му е писнало да ме чака изобщо ще помисли да се върне при мен - не мисля. Ние се обичаме истински и знам кога какво му е нужно. За сега само това му липсва,но той не се оплаква - стига му да знае, че все някога ще направя тази крачка към него, а както казах това ще бъде скоро. Но пак повтарям - не защото той настоява, а защото аз преценявам, че си заслужава...Просто той ми доказа, че е човекът с който си струва да изживееш първите си подобни мигове!
OppsСъжалявам
Нова съм и все още се уча как се цитира...амамай вече схванах...Тва дето уж е цитат, всъщност не е... Моля за извинение...
![]()
и си мислиш че не се изнервя че се правиш на интересна? не ти хленчи ама кво си мислиш че не иска и тей му е добре, просто като дойде момента, за него вече ще е тъпо да те чука, щот след толкова чакане, и желанието умира. Същото е и с мойта, и да ми пусне вече не искам да я чукам така както исках, а искам да го направя само за да покаже заинтересованост.Първоначално написано от BuNy_gIrL^^
Демек ти си изкарваш хубавите моменти, а за него са просто край на едно БЕЗМИСЛЕНО чакане и туткане.
Относно това, че се е просълзила - или си бил много груб, или пък тя е осъзнала, че те губи и се е разплакала от съжаление и отчаяние. А може би наистина разчита да се размекнеш пред сълзите й...![]()
за мен чакане в рамките на 3 до 5 месеца се вписва за нормално, тя тая твойта прекалява, земи я питай "ако се оженим секс ше правим ли"
Повярвай ми в момента меракът му е още по-голям...Сега като знае, че на чакането му идва края, точи зъби и чака момента...
![]()
Абе тва е ебати глупоста като кажете приятеля ми ако ме обича ще чака колкото трябва кво една година с момчето дето уж обичаш не ти стига да го опознаеш и да му имаш доверие и да правиш секс с него.Ти тряя си ебати тъпата патка че да караш момче да чака 1 година.Щом до сега не му е дала да я отвори значи тя не му има доверие не го обича истински.
Абе тва е ебати глупоста като кажете приятеля ми ако ме обича ще чака колкото трябва кво една година с момчето дето уж обичаш не ти стига да го опознаеш и да му имаш доверие и да правиш секс с него.Ти тряя си ебати тъпата патка че да караш момче да чака 1 година.Щом до сега не му е дала да я отвори значи тя не му има доверие не го обича истински.