.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 214
    Ако така се държиш и пред нея,
    става ясно защо не ти е пуснала.
    Обаче щом не те е зарязала
    и още сте заедно,
    явно държи на теб..
    Ходите от толкова мн време,
    а и е на 18,
    нз кво още чака

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ако така се държиш и пред нея,
    става ясно защо не ти е пуснала.
    Обаче щом не те е зарязала
    и още сте заедно,
    явно държи на теб..
    Ходите от толкова мн време,
    а и е на 18,
    нз кво още чака
    Според мен тя не го обича няма му доверие и от там идва и тва че не му пуска той ако така с начало на нова връзка чака по 1 година за секс докато се усети живота му замина

Цитирай Първоначално написано от BuNy_gIrL^^
    Повярвай ми в момента меракът му е още по-голям... Сега като знае, че на чакането му идва края, точи зъби и чака момента...
    И пак ще кажа само ти си мислиш така,, знам кво е познавам и други хора който ей тей от тъпня чакат, и неможеш да ме убедиш че като бавиш по 10-11 месеца щяло да бъде по сладко, дрън дрън чи пляс!

Тя ако не го обича и
    му няма доверие,
    до ся да го е оставила.
    Поне така мисля аз.
    Все пак тва е мн време
    и да е заедно с някой,
    на който не държи,
    няма смисъл.

Хора, не смятате ли, че за да се отдадеш на някого трябва да го познаваш до мозъка на костите си, за да си сигурен, че си влюбев в него, а не в образа или лика, който си си създал за въпросния човек...Това са моите разбирания и е така според мен. Все пак всеки си има глава на раменете и сам може да прецени кога и с какво може да направи компромис. Но според мен човек трябва да устоява принципите си и да не позволява да прекрачва границите, които сам си и поставил. Ако наистина има разбран човек до себе си, ще има и подкрепата му във всяко отношение...
    Ако видиш някой да се труди усърдно, дръпни се да не пречиш!

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Тя ако не го обича и
    му няма доверие,
    до ся да го е оставила.
    Поне така мисля аз.
    Все пак тва е мн време
    и да е заедно с някой,
    на който не държи,
    няма смисъл.
    Това да дъжиш момче 11 месеца без секс се равнява на сериоен убиец с 125 жертви..... Момичетата повече можете да издържите без секс но момчетата неможем много дълго ..

Хора, не смятате ли, че за да се отдадеш на някого трябва да го познаваш до мозъка на костите си, за да си сигурен, че си влюбев в него, а не в образа или лика, който си си създал за въпросния човек...Това са моите разбирания и е така според мен. Все пак всеки си има глава на раменете и сам може да прецени кога и с какво може да направи компромис. Но според мен човек трябва да устоява принципите си и да не позволява да прекрачва границите, които сам си и поставил. Ако наистина има разбран човек до себе си, ще има и подкрепата му във всяко отношение...
    Извинявай за въпроса ама къде си расла?

Иначе 11 месеца квото и да си говоря са бахти простотията, аз намразих девствените путки брат чесно, не искам да виждам путка с ципа вече.

Не разбирам какво толкова я спира...Не подписва доживотна присъда,какво ще и стане ако прави секс ?!

Явно някъде, където няма хора от вашата порода Но както казах, всеки има право на мнение и всеки си носи отговорността за действията си...

Явно някъде, където няма хора от вашата порода Но както казах, всеки има право на мнение и всеки си носи отговорността за действията си...
    самия факт че не спомена къде си расла ми стана ясно..мисленията ти са доста консервативни, ако си мислиш че с тоя перфекционализъм ще стигнеш до някаде жестоко се лъжеш...сама ще разбереш след време.

Защо ли си мисля, че си прав... Но колкото и да искам, не мога да се променя. Иначе сам съгласна - това определоно много ми пречи

Ем, какво повече да кажа, успех с твойто момиче и се надявам нещата при вас да се подредят

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от drugar_komunist
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    абе нищо, просто започнах темата и тя малчи, аз и казах някой работи как ми е и тя малчи, от там я питах що малчи, развиках й се че само малчи и от там нататак непомня ама говорих доста работи щото се вбесих.
    някакъв отговор не получи ли ?
    честно казано избухнах и никакав отговор не получих, просто я редях и тя малчеше, гледаше и се просълзи..
    Ти си я редял и как по-точно си я редял?

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    абе нищо, просто започнах темата и тя малчи, аз и казах някой работи как ми е и тя малчи, от там я питах що малчи, развиках й се че само малчи и от там нататак непомня ама говорих доста работи щото се вбесих.
    честно казано избухнах и никакав отговор не получих, просто я редях и тя малчеше, гледаше и се просълзи..
    ем всякакви глупости по време на ярост, тва че не я интересува за хората, че се държи като овца и тн и тн...глупава постъпка ама кво да направя, не издържах

Град
    София
    ем всякакви глупости по време на ярост, тва че не я интересува за хората, че се държи като овца и тн и тн...глупава постъпка ама кво да направя, не издържах
    Нарекъл си я овца значи много яко си се осрал, ако и преди си правил така, разбирам защо не иска да го направи с теб

Град
    Барай си чепа кво като е нервен няма да й малчи

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Ъъъм.. след такива думи.. там каквито си ги наприказвал, ако е по-чувствителна или нещо от този сорт (например факта, че си и го казал точно ТИ) може заради това да се е разплакала, но пък 18 годишно момиче и да не може да проведе нормално такъв разговор... Не че нещо ама аз дето съм на 14 ако седна да приказвам с моя приятел на такава или подобна тема, ще му кажа апсолютно всичко.. Не мога съвсем да я разбера приятелката ти..
    Horse Crazy Girl!!

Нарекъл си я овца значи много яко си се осрал, ако и преди си правил така, разбирам защо не иска да го направи с теб
    не тва за сефте става, просто вече не се сдържах и й излях всичко. По рано не е имало такива неща и обиди.

Град
    Гадно си е неискам на никого да попада в твойта ситуация тва си е ад

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Барай си чепа кво като е нервен няма да й малчи
    А ти дали може да си мЪлчиш, пояснявам с "Ъ" се пише въпросната дума .

не си ли чувал че най-готината пичка е дясната ръчичка

много сте ми интересни някой момичета, "ако я обичаш ша чакаш", аз мога да кажа, че ако ме обича поне 1 свирка може да удари нали? и като почнете да се хвалите приятеля ми ме чака 11-12-13 месеца и бил мн мил, вие сте глупави само си тормозите приятелите, показват ви се свестни и дай ся да чака, после що по курвим ходим..е как няма да ходиш, ся 11 месеца нищо не съм правил, момиче нищо и нищо не й казвам, щото няма смисал. Ама ви казвам и на други момичета, колкото и да е чакането на повече от 6 месеца събира ГНЯВ. Мотаят та и те правят на глупак, "не съм готова" "ами ако ме боли" "ти наистина ли ме обичаш" "ами ако ме оставиш след това" и такива лайнарии, и после викате - " ма те момчетата мн тъпи, само за секс мислят, моя го даржа 8 месеца и само за това хленчи". Мене не ми е до едното ебане, ем за тва да покаже, че поне струвам нещо за нея, че би готова да направи нещо за мен, да даде част от себе, ама не...
    4ovek ne se oplakvai, nqkoi momi4eta prosto sa takiva, iskrenno se nadqvam tvoita da ne e kato moita...
    e q i moita istoqriq, hodih s edno momi4e 3 godni skusahme se ot sex... zamina v 4ujbina i ot 2 godini ne sum q vijdal ot togava i sum na suho ama tva ne e interesno... prez teq 2 godini 13 meseca hodih s edna pa4a deto taka i ne mi pusna (nqma6e da go naprava s neq dori i da me mole6e (imam si pri4ina) ama iskah prosto da 4uq 4e 6e mi pusne) e taka i ne stana i nakraq me zarqza i 1 sedmica sled tva se naebala s nekuv drug
    ta mene me boli fara za tva, az si 4akam moito si momi4e da se vurne ama se pritesnqvam da ne stane taka i s tebe

bih te posuvetval da q zareje6, no znam v kvo polojenie si i znam 4e q obi4a6 i 4e nqma da me poslu6a6 a i sum siguren 4e ne iska6 da se 4ustva6 precakan dori i da ne q obi4a6 iska6 pone vednuj da spi6 s neq za da se osmisli tva 4akane 11 meseca, taka 4e 6e si zapaza suveta za sebe si

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ще се опиташ ли да говориш още веднъж с нея и да и обясниш защо си избухнал миналия път или ще я зарежеш? Всъщност аз на твое място сигурно нямаше да имам търпението да я чакам да се накани да си отвори краката да се изчукате или поне устата за да каже какво става Ако я отсвириш не вярвам някой да те обвини само че и кажи преди това защо точно я режеш (не само заради това че не иска да прави секс ами примерно че ти се подиграва и те прави на глупак. и и кажи че ако беше казала поне 1 сериозна причина да не иска секс с тебе тогава нямаше да се стигне до тук) за да не те обвини после че не си я обичал и секса е бил по-важен за теб от нея самата...

ако наитина я обичаш ще я чакаш колкото време трябва :P

Повярвай ми в момента меракът му е още по-голям... Сега като знае, че на чакането му идва края, точи зъби и чака момента...
    Не знам, не ми се вярва поне на мен да е така. Смисъл момччета са ми казвали, че като са отблъснати няколко пътти ии желанието им намалява, нз, момчетата да кажат дали е така И са прави като ти казаха, че проявяваш консерватизъм като твърдиш, че за да ебеш някого, трябва да го познаваш до мозъка на костите си. Човек е една малка вселена, и след 25 години брак няма да го познаваш до мозъка на костите си. Следователно няма да правите секс ли?
    На мястото на момчето и аз щях да се ядосам и да я нахраня. Тя на 5 ли е, че мълчи като някой иска да поговори нещо важно с нея. Тая не се държи като сериозна мадама на 18 години, а като лапе на 3, след три децата дори почват да отговарят, деа! Зарязвай я пич, не се занимавай с такива умрели, захлупени от всякъде.
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си