Първоначално написано от
Vin Diesel

Първоначално написано от
fifinkathefreak

Първоначално написано от
Vin Diesel
Абе за нащо поколение на 18 години и вече да не си правил секс за мен не е нормално мое си мнение.Айде едно време баба ми като са е пазела за сватбата се е оженила на 18 и пак е правила секс на 18 а ся кво да чака до 30 години ли
Когато ти се прави секс,тогава ще правиш.12,15,18,32,47.
Свободна държава,свободни хора.Избор.
Абе много си зле чесно и се досещам че си момиче. Държавата ни е толкова свободна права си няма наказание всичко се купува с пари и всичко е корупция. Просто жените сте по страхливи по флегматични и неставате за много неща
Жените (повечето) са ебахти сгана, рядко се намира балансирано момиче в днешни дни. Едните много открехнати и стават само за ебане, другите се закопчали и седят по цял ден и нищо не правят. Абе какви спомени си създавате бе? Какви спомени? След години какво ще кажете като остареете? Ех като бях млад знаеш всичко по Биология. Да, и сега познавам такива хора, който на младини не са правили нищо. Такива хора дори и деца да имат, те не биха им дали правилен съвет, защото личния им опит е малък. На едната позната дъщеря й е на 16, и тя не и дава да си бръсне краката и около паржолата, не й дава да излиза след 10 часа и тн и тн. а за секс абсурд? И кво си живял? Какво си видял? Секса смърт ли е? Простотии...