Ето го и моето скромно мнение, ще се опитам да бъда максимално кратка. Вярно е, че за момичетата първия път е специален и неповторим, че го помнят цял живот и им е гадно като е с неподходящия и т.н, обаче се опитвам да гледам от другата страна на монетата. Минали за 11 МЕСЕЦА, извинявайте, скъпи дами, изпитващи женска солидарност ... имам предвид това е доста време, в което се предполага, че той е спечелил доверието й, щом тя е с него. В една връзка не може единия само да взема от другия, да взема и нищо да не дава. В случая момчето си търси секса, защото за него това е важна част от една връзка. И колкото и неприятно да ни е да си го признаем, секса Е много важна част от една връзка и заради него може да станат пълни коцузи. Щом момчето е простак, какво прави момичето още с него? Човек понякога трябва да се жертва за другия и да докаже, че любовта му не е само на думи - еми крайно време е за това момиче да го направи. А тези изказвания от рода на "Ще разбиеш живота й" и не знам си какво си са силно преувеличени. Първия път може да е провал дори и въпросното момиче да спии с някой секссимвол, извинявайте. И да е десет години с тоя човек, пак може се изложат и да не й хареса. За протокола: Момиче съм и съм девствена. Влюбвала съм се само веднъж и трябва да ви кажа, че на втория месец бях готова да направя всичко за този човек. Просто обстоятелствата се стекоха така, че се разделихме.
OMG! Означавало да изгубиш ЧЕСТТА си?
Е, не, това тотално ме разби. Ми дай да се върнем към добрите християнски ценности - никакъв секс, никакви целувки, никакви прегръдки преди брака! Много им здраве на момчетата!