Цитирай Първоначално написано от swords1010
Здравей!
Реално, сексът в една връзка е важен. Тук обаче нещата стоят по друг начин. В първите си връзки момичетата (особено ако говрим за девствени) предпочитат да не избързват със секса и първо "да опипат почвата". Това разбира се, никак не е излишна мярка.
Нека го кажем така... Истинската любов е по-силна от всичко. Разбираш явно на къде бия. Опитай да почакаш малко и да дадеш на приятелката си нужното й време. А така ще и покажеш също и че си готов да загърбиш своите потребности за нея и си надежден човек. Успех!
Говориш тъпотии, още повече, че са клиширани. Ужасно клиширани.

"Истинската любов е по-силна от всичко". Нещо по-смислено не можа ли да измислиш, лол?

Нужното й време колко ще е - 10, 20, 30 години? Да не е дала обет пред Бог да не прави секс, че да не е греховна еди колко си месеца/години? Да почака малко? Това е почти година бе, човек. За такова време ако не е усетила, че този човек е надежден за нея, че там, до него й е мястото - тя какво въобще прави с него тогава?

На човек понякога му е нужен дори само месец, за да осъзнае, че с този до него му е приятно, чувства се сигурен, чувства се цял. Опипването на почвата не може да трае толкова, то вече става окалване на почвата, хах. Познавам много свестни момичета, бил съм с две изключителни девойки (връзка с тях), с едната все още. Никой не е избързвал, никой не съм карал, но нямаше такова явление 11 месеца, ебаси.

Макар и по-остро изказано, човекът е лееко прав да недоволства. Ако ще тръгвате да ми защитавате девойката - ок. Ами ако той се чувства непълен, защото явно мацката не се чувства сигурна с него, тоест не му е се е отдала, тоест не го обича явно, щом има такава празнина във връзката им *явно*?