- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сухо вече 11 месеца....
Говориш тъпотии, още повече, че са клиширани. Ужасно клиширани.Първоначално написано от swords1010
"Истинската любов е по-силна от всичко". Нещо по-смислено не можа ли да измислиш, лол?
Нужното й време колко ще е - 10, 20, 30 години? Да не е дала обет пред Бог да не прави секс, че да не е греховна еди колко си месеца/години? Да почака малко? Това е почти година бе, човек. За такова време ако не е усетила, че този човек е надежден за нея, че там, до него й е мястото - тя какво въобще прави с него тогава?
На човек понякога му е нужен дори само месец, за да осъзнае, че с този до него му е приятно, чувства се сигурен, чувства се цял. Опипването на почвата не може да трае толкова, то вече става окалване на почвата, хах. Познавам много свестни момичета, бил съм с две изключителни девойки (връзка с тях), с едната все още. Никой не е избързвал, никой не съм карал, но нямаше такова явление 11 месеца, ебаси.
Макар и по-остро изказано, човекът е лееко прав да недоволства. Ако ще тръгвате да ми защитавате девойката - ок. Ами ако той се чувства непълен, защото явно мацката не се чувства сигурна с него, тоест не му е се е отдала, тоест не го обича явно, щом има такава празнина във връзката им *явно*?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."