Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
Цитирай Първоначално написано от drugar_komunist
Цитирай Първоначално написано от saltbaby
Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от saltbaby
ooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff f............ много ми е чудно как определяте някой ,че е селянин....автора не се види как пиче с 15 хиляди правописни грешки..'обедил'' и не знам си какво и я обижда по форумните ами не й го каже...на това му викам 'тъп български манталитет'какво като й бил ядосан и аз сега съм ядосана на моя приятел ама не не пиша по форумите..че бил селянин и тн.
като мислила като 13 годишна и тн.какво правиш с нея нещо с нея те влечало..е то по тая логика ...човек , който го влечат селянки не е ли същич селянин?!
а иначе..по темата...ако тя те обича ще ти кажа едно ... с любовта идва и желанието и привличането.. и ако те обича истинки ..няма да седи и да си мисли ''готова ли съм?'' той ли е човека'' ''ще ме боли'' и такива глупости..ми просто ще е убедена ,че ти си човека ..
аз правих секс с моя на 5 месец...беше ми първия..но за тея 5 месеца аз го обикнаь истинки и той ми показа също ,че ме обича..и въоще нямах тея мисли готова ли съм и тн..ако обичаш някой човек истински ..забравяш всичко и само искаш да бъдеш с него !
ти си рядко тъпа путка... за да имаш претенций относно писането на който и да било твоето трябва да е безупречно дори и учител по литература да не може да се захване за правописа ти. сигурен съм че пича знае как се пише правилно както и аз знам, но просто не си прави труда... да не подавам жалба към военна прокуратура? а до твоя правопис просто нямам думи.

по темата си гледа работата тая... света е пълен със загоряли момичета ще чакаш и ядосваш заради няква там. най-голямата ти грешка ще е ако тръгнеш да и се извиняваш. каквото си направил направил след такава наредба ако си оправите взаимоотношенията се приготви за още 6-7 месеца минимум сухо.
какво ми е написането бе тъпак поне пиша правилно ти н ме критикувай без да знаеш..много ми чудно как така ме прецени ,че съм тъпа путка от един пост ми аз тогава мога да ти кажа от твоя ,че си тъп хуй !!!!!
виж си миналия пост, мисловната ти дейност е бърза като параход в тръни. А че си тъпа путка бързо се разбира, малко е достатъчно, няма за какво да се захванеш, а за 1-2 объркани в бързината думички...А до колкото до пича незнам дали е "тъп хуй" или не е, ама е хуй, а ти си оставаш тъпа путка.
Ало, комунисте ти за какъв се мислиш в този форум, че на всяка втора казваш тъпа путка !Хората си изказват мнението ти ги редиш като каруцар, ако всички сме тъпи путки стани хомо ебаси!

+1.. той е тука дошъл да търси само положителни мнения и някой като каже нещо по -различно и той ти си тъпа путка..абе я се виж къв си селянин ..па тогава говори аман от прости мъже