- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички сме хора...
Але хора,напоследък зех да се замислям,защо има толкова повърхностни създания?Например защо ако някое момче/момиче си пада по вас и слуша друг стил музика или се облича по различен начин от вас,не му дадете поне 1 шанс.Опознайте го.Не веднага да си кажете ''Тоя/тази слуша чалга,значи е баси тапата.'' или ''Уф на тоя/тази му/й е на една страна бритона => е ЕМО,кфо да се занимавам да върви да си реже вените''.
Напоследък такива изказвания чувам постоянно,И ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА.За бога,всички сме хора.Независимо от това каква музика слушаме,как се обличаме,какво ни харесва.Тъпо е да се делим така...
така е тъпо е но това е реалноста приципно и аз съм леко повърностен относно някой неща (няма да споменавам кои вие си знаете) но лично за мен няма абсолющтно никакво значение момичето каква музика слуша, дали е емо, фашистка или няма добра външност тези неща никога не са били отзначение и никога няма да бъдат защото е по важно какъв всъщност е човека ако момичето е стойностно и си заслужава въобще не ми пука за нищо ако ще и да прилича на Мата Хари или на чудовището от лохнес
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
абе, хлапета, стига мислили, късно е
всъщност грешиш рано сутринта еПървоначално написано от be_true
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Не ме интересува едно момиче каква музика слуша но държа да се облича нормално ...
Съдба!
Ще се разграничаваме и обиждаме както си искаме.
Никой нищо не може да направи по въпроса.
Колкото и хора да тръгнат да те подкрепят, и те в живота си са се отнасяли така с някой друг човек.
Така, че си спестете мненията.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,така е.Тфа винаги е било така и няма да се промени.Но смяташ ли,че е хубаво?Групичката на ''метълите'',''емотата'',''кучк ите''...тъпо е бе,мама му стараПървоначално написано от cherinka
![]()
много моля никога през целият си живот (не че е много дълъг ама..) не съм се отнасял така с никой абсолютно никой така съм въспитан такаче може да се каже че до голяма степен това държание се дължи и до неправилно въспитаниеПървоначално написано от cherinka
Определено ми е все тая каква музика слуша , как се облича и какво харесва даден човек. Най-важното за мен е начина му на разсъждаване... има ли нещо в главата -ще си допаднем.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Може хората да не харесват начина, по който изглеждат, а нали някой трябва да ти харесва и на външен вид?
Еми, да, няма да се хвана с някое емо, където е по-леко на килограми от мен и изглежда гейско, примерно...
Всеки си има свои стандарти за това кое му харесва и надали може да ги промени някой.Иначе за музиката, която слуша - и аз мисля, че е глупаво.Ако слуша една определена музика, дори и чалга да е - няма да е проблем, стига постоянно да не оплюва моята музика, това е.
Деление на хората е имало и за съжаление и в бъдеще ще бъде така, защото това не нещо от вчера и най- лошото е , че съм забелязала все повече хора да се отнасят с другите по този начин.
Всеки човек има право да бъде такъв какъвто иска. Това е моето мнение. Разбира се всеки от нас има определени критерии, когато срещне определн човек, но не бива само по едно първоначално впечатление да си правим изводи.
Аз лично си приемам всякакви типове хора стига да имаме сходство в характрите . много важко как се е облякал или ква музика слуша.
Tu es un r
Така е ама не може сички да мислим еднакво ...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
верно е... не всички мислим да си отрежем венитеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Първоначално написано от Riot
И като написа тази тема си мислеше,че някои хора ще си променят мисленето ли..? Welcome to the real world,не може всички да сме еднакви...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
за тая работа са измислени тестовете за бременност!Първоначално написано от fc
![]()
Аз до сега винаги съм бил с момиче което слуша различна музика от тази която слушам и не е имало проблемиВсичко зависи от характера а не от стила
Че тва кой го мисли ??Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
сагласна сам с теб![]()
![]()
![]()
![]()
Така е. И петнайсет хиляди пъти да го кажеш, никой няма да те чуе. Хората са идиоти, които са влюбени в себе си. Не са се променили толкова много години - сега да не смяташ, че ще се променят?Първоначално написано от magi_megi
Иначе и аз споделям мнението ти. Просто никой не се сеща за това.
Your pseudo sunshine I don't need.
Не се опитвам да променя ничие мнение,а просто да изразя своето.Първоначално написано от Blacka TBW
мн хора ма не ние нали?Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
![]()