- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Два въпроса...
Твърдо ПРОТИВ!!!Пушачите вредят на себе си и на околните.. НЕ ЗНАМ КОЙ Е ИЗМИСЛИМ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ЦИГАРИТЕ........
Пуша и споделям мнението на SINDEL, че всеки прави каквото си иска с живота си...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
pu6a4...nepu6a4....vse v g1z...i bez tva pu6a4ite vredqt i na drygite okolo sebe si...taka 4e,,,kvo zna4enie ima vs16tnost pu6a li??!...
![]()
![]()
![]()
![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp
1. ДА
2. Дреме ми, аз ще си пуша, на който не му изнася да не седи при мене
Не пуша и съм против!На спирката само се чудя къде да застана за да не ме опушват. Егати нетолерантните животни! Имам астма и алергия към цигарите защо да ми тровят здравето още повече? Да си пушат вкъщи като е личен избор. Аз не искам да им дишам дима
Добре поне че тука в заведенията е забранено...
П.П.: Сестра ми е пушачка от 4-5 години и пуши само като в нас и то на терасата (въпреки че миналата гдина живееме само двете и можеше спокойно да си пафка в стаята) или като отиде а дискотека където така и така всички пушат (в Кипър и БГ все пак няма забрани)
Е*аси простачката...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
Ами пуша от време на време.
Не съм против.![]()
Не пуша. Против съм. Но майка ми и братовчедка ми пушат, а те са през деня с мен. Аз и сестра ми им повтаряме колко е вредно, но няма смисъл...
Кур за тъпите копелета даващи парите си за боклуци.
Не пуша и не понасям дима. Събирам се с непушачи и избягвам задимени места. Не търпя цигарен дим около себе си, а напоследък станах супер чувствителна....и заради това не дискотеки не мога да ходя вече.
Къдли, по-полека с езика!
Сега пък какво има?Първоначално написано от _Cuddly_
Ние да сме тръгнали да ви обиждаме?
Аз не пуша и съм против пушенето, защото дядо ми, бог да прости, пушеше много, и заради цигарите си отиде.![]()
И да, всеки има право да прави каквото си иска с живота си. Включително и да го съсипва, очевидно...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
1. от време на време ( но рядко)
2.против съм
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
НЕ и ПРОТИВ..
точка.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от Riot
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ауу, възмутително! Толкова съм натуралистична, извините ме, г-це Изисканост и Добро възпитание.Първоначално написано от _showy_
![]()
Представете си, че аз съм от тези пушачи, които се съобразяват с непушачите, не им димят в лицата, държат цигара на половин метър, местя се, в случай че вятърът духа дима към тях и всякакви подобни простотии.
Никого не тровя и ми омръзнало да ме поучават и да ми казват кое е правилно и кое - не.
Какво значи "против" тютюнопушенето? Аз пък съм против шоколада примерно - вреден е.
Вие дишате мизериите и на автомобилите вънка, но друго си е да плюете срещу пушачите. Плюйте срещу шофьорите бе, те ви тровят повече.
Напротив, за мен тази тема си е чиста обида и посегателство към моя избор да си дъня по кутия и половина на ден.Първоначално написано от GbSy
Пък моят пра-дядо, лека му пръст, пушеше, пиеше ракия и доживя до 96 години.
Пушех.
Съвсем скоро ги спрях.
Осъзнах , че си тровя организма с "неща" срещу които нищо не мога да направя , поне тютюнопушенето си зависи изцяло от мен . Ето защо и ги спрях. Не виждам смисъл да вървя срещу себе си.
А и започнах да имам проблеми с гърлото , завиваше ми се свят и тн...
Малко тъпо ще прозвучи , но някои тук яко парадират с това , че пушат. Опитват се да се изкарат яки , независими пичове/пички , които с цигара в ръка едва ли не приличат на някоя рок звезда....
... Да , вече съм против!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Джуел, айде поне ник-а ми напиши, щото аз съм единствената, която ви е в опозиция в момента.
Не се изживявам като рок звезда, дарлин', просто за мен цигарите са нещо свещено, прекрасно, красиво. Нищо не е в състояние да ми даде такова успокоение, както опияняващия дим, който изпълва дробовете ми при всяко дърпане. Аз обожавам да пуша.
Какво те притеснява това?
Къддли, доста добре се справяш и без моята подкрепа, но в това отношение я имаш.
Глупаво е някой да обяснява колко вредни са цигарите и какви са последствията от тютюнопушенето.Все пак няма малоумни тук-надявам се и всеки би трябвало да може да понесе последствията от собствените си действия.![]()
Ако си дадем реална сметка, колко са нещата застрашаващи живота ни, може би ще ни се преиска да умрем преждевременно, но за нас е по-лесно просто да живеем и да не се замисляме над подобни теми.
Не пропогандирам и не издигам в култ пушачите, но също така нямам против тях.Дразня се на несъобразителните хора, а може да бъдеш такъв и без да отделяш от бюджета си за цигари.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не пуша.
Твърдо против пушенето и нахалните (!!!) пушачи, които не се съобразяват с никого. Твърдо против да ме боли глава заради кефа на някого. Твърдо против да се омирисвам на гадост. Твърдо против да гледам селяни, които си хвърлят фасовете на улицата. И особено против да виждам пушачи, които изглеждат по-здрави от мене.. защо??
Дано ви направят цигарите 20 лева кутията.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от _Cuddly_
Бърка ми в здравето факта , че така упорито ни натякваш какъв страстен и недостижим пушач си
. Това е. Пуши си , Пий си - дреме ми .
А и ти си тази с хуя , нали ???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
предпочитам амфетмини пред цигари (поне не се вмирисваш на помия)![]()
Моля ?!
^^ И аз съм така .....+ мнението на ЦвЕтИт0 .Първоначално написано от cherinka
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
1. Ne
2. Protiv
...