- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Два въпроса...
Все тая като имам резултати - нямам идея ще ме вземат ли адежеба, или не.. пак е сдухващо. Оф, 'ба ли го - квото стане... нервите си скъсах.![]()
Тва кандидатстването е много нездравословна работа - първо се чупиш от учене, докато не ти се разкаже играта, после полудяваш, докато излязат резултати и класирания. И кво - накрая едва събираш сили да се зарадваш, щото си смачкан от толкова отрицателни емоции. И цялото ти лято отива по дяволите - половината в учене, другата половина в чакане. Смотана история..
Собственост на Canis_Dirus
-Знам за какво говорите.Първоначално написано от _Cuddly_
-Не, не знаете!
-О, знам, знам...
На моите 2 дни им останаха. Неделя или понеделник.
И после още 1 изпит, нищо не знаете вие.![]()
'Баси, ако не ме приемат в СУ, цял август ще чета пиеси, за да вляза в Академията.
Не, че съм се преучила, не съм барнала, правя всичко възможно да не отворя евро-доклада от онзи ден.![]()
резюме: мрън-мрън-мрън
_Cuddly_, и кво.. И ти си зе запътила към Софията, а? Вече си те представям как в задръстванията ще викаш по шофьорите на градския транспорт "Яж ми х*я бе кретен.. Гледай къде караш бее.. Кой ти е дал книжка бе, смотаняк..."...![]()
Първоначално написано от _showy_
Айде, НБУ да си мълчи. Поне да ви ограмотяваха там.![]()
Теб сериозно те тресе грандоманията, тъй че един съвет - слез малко на земята.
ОМГ. Точно на НБУ малко трудно ще ме обидиш, провинциална госпожице с мъжки полов орган и....наднормено тегло?![]()
![]()
Абе.. за кво така се дъв4ете?
![]()
Робинята на Quench
^^Май е време модераторите да се намесят...като искате да се карате, направете си тема за това![]()
По темата: Не, не пуша, мразя цигарен дим и следователно съм против пушенето на обществени места. Но и ми е ясно, че в близките 100тина години даже и да се приемат такива закони, те няма да имат никакво практическо покритие. Закони в България Хи-Хи-ХИ...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Никога не бих пушил и съм твъдо против..
Glory,Glory Manchester United!!!
Хах, лигла.Първоначално написано от _showy_
Мда, яко парадираш с факта, че си от София и май това е единствената ти гордост. Но нали се сещаш, че това е случайно стечение на обстоятелствата, в което ти нямаш грам принос, тъй че е малко смешно да си вириш носа с неща, които реално не си постигнала, а са плод на съдбата. Много излагаш столичани, дарлин'.
И както милата ми RAWRRR беше споменала скоро - нито знаеш за какво спориш, нито имаш някакви аргументи, за да подкрепиш абсолютно липсващата си теза, та нападаш на тема външност, което си е просто жалко. А за килограмите ми недей говори, защото е смешно. Мога да те уверя и вероятно разочаровам, защото това бяха последните отчаяни доводи, които би могла да използваш, че съм смъкнала 8кг. И продължавам да си ги свалям със същия успех.
А да не говорим, че простотията яко лъха от теб в момента - заяждаш се без повод и говориш като.. ъъ, нека употребя "не-столичанка", за да не засегна егото ти. И вместо да се пънеш по форумите, за да си вдигаш самочувствието, вземи прави нещо смислено.
да, пуша и не съм против, защото всеки има правото да направи избор сам за себе си.
![]()
Не, не пуша, но нямам нищо против. Всеки е свободен да прави с живота си каквото иска.![]()
♥ ♥ ♥
1.НЕ
2 .Твърдо против...
Аве всеки си има глава на раменете да си мисли с нея и да прави каквото счита за правилно![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Не пуша, но не съм против.
Между другото, тази шоуи е яко изостанала.![]()
Не селището, в което живееш те прави нещо, а манталитетът.![]()
![]()
Пфф, не пуша, не ме кефи. На когото му се пуши, да пуши, не съм против.
Пуша,но съм против,и ако има нещо което да ме накара да спра,ще го направя незабавно..!
Твърдо против!![]()
преди пушех, и макар да не беше много(кутия за седмица),ми ставаше гадно,постоянно кашлях и реших окончателно да ги спра,вече някъде към 8 месеца не пуша и пак малко кашлям,още не съм се изчистила както трябва![]()
![]()
![]()
сега много се дразня на цигарите и гледан да стоя настрани от пушачи![]()
Don't think about yesterday!
1.Не
2.Против
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Да.Първоначално написано от Ivs Jonas
А когато направиш подобно изявление веднага се превръщаш в "зрелия" типаж дето много ги разбира тия неща..![]()
Пуша си,вредно е.
Кво ми пука на мен.Важното е,че ми харесва.
Който иска да си пуши.
Аз съм против некъпаните по рейсовете.
1-НЕ
2-ПРОТИВ