Цитирай Първоначално написано от GbSy
Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
Ае, непушачите, айде яжте ми хуя.
Сега пък какво има?
Ние да сме тръгнали да ви обиждаме?

Аз не пуша и съм против пушенето, защото дядо ми, бог да прости, пушеше много, и заради цигарите си отиде.

И да, всеки има право да прави каквото си иска с живота си. Включително и да го съсипва, очевидно...
Дядо ми Бог да го прости, от пушенето накрая беше с половин бял дроб, който функционира..даже при последните снимки и толкова нямаше.

А иначе кой каквото иска да прави. Аз собствената си сестра на мога да убедя колко грозно, нездравословно и гадно е...какво остава за вас. Но и тя, за да запали разиграва едни циркове....Просто не пуши често и ме пита, кара ме да я крия..ей такива глупости. За себе си мога да кажа, че съм дърпала 1 път в живота си и беше отвратително. Това, + сърдечния проблем+гаденето ми от дим и лютенето на очите са достатъчни причини да ненавиждам тютюна. А колкото до каква степен съм пасивн пушач.....Най-силната доза никотин получавам от комшията, който пуши в тоалетната. Нашите тоалетни са вътрешни и имат само отдушник.....някой път като вляза имам чувството, че ще умра. На заведения сядам рядко, обикновено в празни или отвън. Предпочитам да се разхождам, да кисна на някоя пейка или да съм в някой апартемент, ама не и да ме обгазяват. не съм била в задимено помещение от последния път, когато ходих на дискотека, а то беше преди 3-4 месеца май.