.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    СЕРИОЗНО ПИСНАХА МИ ТЕМИТЕ ТИ..ЕБАСИ ВЪПРОСИТЕ..ИМАШ МЕРАК ДА ПИШЕШ ВИЖДА СЕ АМА...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    СЕРИОЗНО ПИСНАХА МИ ТЕМИТЕ ТИ..ЕБАСИ ВЪПРОСИТЕ..ИМАШ МЕРАК ДА ПИШЕШ ВИЖДА СЕ АМА...
    да

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Re: отново си задавам един изключително тъп въпрос

Цитирай Първоначално написано от silveto_sisi
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    нали съм си тъп и отново си задавам един исключително тъп въпрос на който немога да намеря отговора защо аджеба ние момчетата неможем да слагаме всички момичета под общ знаменател по дадена тема а момичетата имнат право и го правят и след като им се каже да не слагат всички момчета под общ знаменател повечето казват да бе да всички мъже сте еди и същи нещастници а някой даже испадат в истрерия е те тава не ми е ясно

П.П Предопредих че въпросът ми е исключително тъп и моля ви без въпроси отсорта "Пак ли ти с тея теми?" ще ви отговоря отсега не пак а отново
    Влади прочети какво си писал ... и си помисли .... ТУКО-ЩО НЕ СЛОЖИ ЛИ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ?
    И другото което е ... когато спориме с теб за каквото и да е ... Многократно съм повтаряла ... че нито мога да сложа " всички момчета" под общ знаменател... нито пък " всички момичета" ...

Мисля, че въпросът тук е Излишен
    всъщност ако прочетеш по внимателно никаде няма да видиш думичката всички написъл съм повечето от което всеки разумен човек може да си направи извода че има и изключения
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Колко пък пъти съм чувала "всички момичета са еднакви" не истина. Така че това се чува и от двата пола. Никога не можем да слагаме хората под знаменател. Обикновено това гоказва единствено един наранен човек, но в тези думи няма смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си