- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия
Незнам има ли такава тема та да попитам колко от вас ползват очна линия,какво мислите за очната линия и от колко време я ползвате, мен лично мн ми допада...вие сте
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз не използвам... Купих си веднъж, но така и не й дойде реда... Ако искам да си подчертая очите използвам черен молив.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами използвам от доста време.. мога да кажа според моите наблюдения, че очната линия е един чудесен завършек на грима ви.. а пък и дори само да подчертаете очите си с нея ще изглеждате страхотно.. Аз лично съм ползвала много очни линии, но за мен идеалната е на avon.. имат една с твърда четчица като писец и върши добра работа.. поне няма да се ядосвате че при най-лекото помръдване ще извиете косъмчетата на очната си линия и ще трябва наново да гримирате..
Love Ickooo
Не ползвам очна линия,алергична съм към нея(без майтап).Като я сложа и почва да ми пари и да ми щипе на клепача и става червено мястото.![]()
аз попринцип не ползвам грим ама ако реша си слагам молив очната линия толкова трудно я слагам и не мога да не се размажа или да наклепам сичко![]()
Имам очна линия, но мн рядко я ползвам. А за очната линия на Avon- въобще не ми харесва, стои като нарисувано с флумастер и така си изсъхна и я изхвърлих.
Не,не ползвам,карам с молива и става почти като с очна линия
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
има една нова сега на ейвън-perfectly portable-мисля че е добра ,смятам да си я взема
аз имам,моята е на Есенс.Хубава е , но е я ползвам..защото още не съм се научила да си слагам. Бтв, и на мен ми пари.Всяка очна линия ми пари ..![]()
Може да си алергична към определена марка не към всички.Първоначално написано от adizitk1
аз не ползвам,предпочитам молив![]()
аз не мога да се опрая с тая очна линия и тва е !![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
По принцип черният молив и очната линия правят очите по -големи, а моите не са от най малките, затворени оченца и като си сложа ми ги правят още по големи.Иначе много ми харесва, но аз на формата на моите очи не я докарвам както трябва.![]()
♥ ♥ ♥
Повече използвам молив,по-добре е от очната линия,на мен повече ми харесва
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
На каква цена е тази очна линия, защото и аз слагам молив вместо очна линия, но искам да си взема някаква,а пък не знам на коя фирма и т.н....HeEelppПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Ми моята си я взех за 4.30 или 4.50 абе около 5 лвПървоначално написано от Yum-Yum
![]()
![]()
и аз така използвала съм хубаво подчертава но не ми допада особенно..Първоначално написано от st1ka
по принцип седи много красиво майка ми използвано аз не ползвам нито черен молив нито очна линия нито тъмен грим защото от моливи съм алергична а тъмен грим не ми ходи защото съм светла...+ тва моливи и очни линии не ми отиват защото очите ми са бадемовидни и приличам на таласъм
![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
моята е Avon не ми харесва мн сякаш че се топи ..![]()
мисля да си зема bourjois има ли такива с апликатор?