- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатстване на близнаци във ВУЗ
Някой от вас знае ли дали ако например аз кандидатствам в някой ВУЗ и ме приемат, а сестра ми кандидатства същата специалност и има 2 на изпита ще бъде приета заедно с мен? (при полужение, че сме близначки)?![]()
...love is in the air ... ;]
Миля,че си е индивидуално за всеки.Няма значение,че сте близначки,има си изпит за всеки по отделно,поне така мисля.Първоначално написано от iRiNka
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
aми... до колкото знам ще влезе и тя
Поне тука при нас (зайците 8ми клас) има такъв слу4аи ........![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
а аз доколкото знам,примерно ти кандидатстваш за някаква специалност,приета си и сестра ти влиза заедно с теб .. имах едни познати бяха момиче и момче , момичето кандидатства приеха я и с нея и момчето беше приет без да е кандидатствалпредимството на близнаците
![]()
Влизат и дветеЕ са питах майка ми,така каза,че е
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
някой каза предимството на близнаците......хммм според мен да имаш близнак не винаги е от полза даже обратното![]()
мухахаха
Vqrno e, i az i sestra mi sme taka...Ako ediniq vleze i drugiq vliza izvan broikata, dori da ima 2oiki i na vs izpiti...![]()
Би трябвало и двете да влезнете.Аз сега ще съм осми клас в НПМГ (София) и за да влезна там карах изпит по химия.А имам и сестра близначка,която не кара изпит по химия и не можа да влезе с мен.Обаче от НПМГ ни казаха,че дори и да е имала двойка е щяла да влезне с мен.Така че може би сестра ти ще успее да влезне с теб дори и да има двойка..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
тогава пък аз ще разкрася някой зубар да стане като мен и ше го пратя на изпит за MIT той ще изкара хубава оценнка ще влезя и аз и после ще го самоубия и така ще се сдобия с място(и аз не си вярвам
)
мухахаха
еми незнам ,но със сиг знам ,че за кандидатсването след 7ми клас е тъка както казваш.Но мисля че зависи от вуза !Първоначално написано от SeXyL[!
Според мен да имаш близначка е яко,но ако сте еднояйчни:1 пример 2 приятелки са близначки,но двуяйчни и едната постоянно реве колко по-хубава е другата от нея,а другата реве,че грозната изкарва по-хубави оценки.Че едната си има гадже,другата не и такива работи цял живот се гонят една друга.А ако са еднояични поне тва за хубостта няма да го има,но както е казал народа двоина грижа,двойна радост.А някой знае ли как се предават по наследство близнаците,през едно поколение или през 2(баба ми има близначка,затва питам.Туковиш и аз някои близначета рода някога)![]()
Във вишшо учебно заведение(ВУЗ) , незнам!Но имам едни приятели , който влезнаха така в гимназия!