Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
Доколкото усещам, злобната ти забележка е отправена към мен, но щом търсиш под вола теле(в другата тема), ще го откриеш- това е и работата на жълтата преса например.
И нека съм малко по- компетентна от теб- най- малкото повече от теб съм запозната с целия процес, с ученето и с материята. Щом толкова много хора са се справили, значи може би не е чак толкова трудно( същност е направо елементарно, но явно обичаш да драматизираш)
На картите( и двете) са посочени битки и години, които на достатъчно подготвения зрелостник( а и от обща култура) му говорят достатъчно, за да се справи напълно с поставената задача.
И последно: народът е каза: накарай мързеливия на труд, за да те научи на акъл.
Виж сега, не мисля че забележката ми е чак толкова злобна Иначе,да-теб визирах. Но не заради друго,а заради това че си противоречиш.В едната тема казваш ,че трябва да се зубри,в другата.....че си компетентна.Извинявай много,но човек който е научил 22 теми за 2 месеца (примерно) ,назубрил ги е.....и след още 2 месеца не помни нищо от тях,не може да е компетентен.Нали така? Не казвам ,че ти си такава,но поне ти защитаваш тази теория.....

А относно матурата ,преглеждала съм я, намерила съм си начин да видя за какво иде реч..... и да...елементарна е много ! Аз нямах предвид ,че тези които са се справили с картата са глупави и т.н.....имах предвид ,че самата карта е глупава. Не ми се обяснява защо.....прочети това което постнах...И моля те ако си на различно мнение-опровъргай написаното в текста ,и се аргументирай ! Много е лесно да се спори без аргументи.

Мога да кажа само едно послено нещо-найстина си по -голяма от мен ===> по запозната,но моля те не се обиждай от написаното по горе.Най-малко съм имала за цел да те обиждам. Приеми този разовор като спор,и недей да подценяваш събеседника си.