Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
Цитирай Първоначално написано от Jamalska
Щом сме се справили значи посочените грешки,които така и не успях да дочета,щото се отегчих,не са ни объркали.Срещала съм и по-големи бърканици на карти.Е да,може би ако бяхме свръхгениални и всичите тия посочени глупости ги знаехме щяхме да се пообъркаме,но основното,което ни трябва,за да посочим каква е картата е ясно.
Така е, аз не обвинявам вас. Обвинявам тези които са съставили картата.Предсатвете си ,има ученици които знаят тези неща....и се оказват прецакани с по 3 точки! Още по смешното е ,че на такъв важен изпит всичко трябва да е изпипано,а то се оказва точно обратното....... Всеки си затваря очите.....само защото се е справил.
ако ги знаят и не е защото са ги назубрили ще съобразят основната идея,смятам аз.въпреки това ми е интересно дали има такива,дет ги знаят и за това са сбъркали.

За себе си обаче мога да кажа,че не съм я изкарала щото цяла година съм висяла над учебниците...така се получава,че често пъти когато съм недоволна от представянето си,всъщност получавам по-висока оценка от очакваното.