.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

връзка с обвързано момче

еми ето каква е ситуацията той си има приятелка а казва че имал чуства към мен и той не ми е безразличен но искал да бъде и с нея с и с мен за сега няма нио по серизоно между нас ама нз до каде може да стигне всичко

как ше бъде и с двете бе омг..а ти пък му кажи или само с мен или без мен..как ше е и с двете баси залупеняка..ше ви използва и двете..по-добре му кажи да си избере една!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    как ше бъде и с двете бе омг..а ти пък му кажи или само с мен или без мен..как ше е и с двете баси залупеняка..ше ви използва и двете..по-добре му кажи да си избере една!
    ми намекнах му но той искал и с двете да баде и мисля всаобще да не се ззанимавам но мисля че имам чуства към него

я го остави явно не те обича достатъчно за да избере само теб
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Re: връзка с обвързано момче

Цитирай Първоначално написано от malkyglezotika
    еми ето каква е ситуацията той си има приятелка а казва че имал чуства към мен и той не ми е безразличен но искал да бъде и с нея с и с мен за сега няма нио по серизоно между нас ама нз до каде може да стигне всичко

ako iamsh chuvstav kym nego izchakai malko da reshi moje pyk i do togava da se razdelqt, vsichko se sluchva
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Може като за начало да е избрал и двете,но след време да реши друго.Моят съвет е да поизчакаш да видиш какво ще стане и ако след време пак избира двете по-добре си нямай нищо общо с него !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

ili s ednata ili s drugata ! ako ima6 4uvstva kym nego po-dobre mu kaji . i ako sled nqkoe vreme toi prodyljava da si iska i dvete nai-dobre da go zabravi6

Мега фен
    Град
    SF
    Вижте какво, не знам колко от вас са били в подобна ситуация, така 4е не нападайте нито авторката, нито въпросното мом4е. Много е трудно да избереш в такъв момент, особено когато не си сигурен в 4увствата си и към двете моми4ета. Трябва му време, за да помисли и да разбере към коя какво изпитва.
    Моят съвет е да го из4акаш, ако зна4и нещо за теб. Дай му времето, което ти поиска, но също така и му дай да разбере, 4е в един момент ще трябва да реши, защото няма да го 4акаш завинаги, нито ще се оставиш да му бъдеш просто 'секс игра4ка', докато е с другата. Нека разбере как стоят нещата.

Робинята на Quench

Град
    Sofia
    Щом иска да е и с двете,значи не е съгурен в чувствата си към нито една от двете...Пък и на края може да се окаже ''от двата стола на земята'',ако поискаш да играеш тази игра....аз бих му казала или си с мен или без мен...ако наистина те харесва ще дойде при теб,а няма да те кара да си втора цигулка...

Град
    "градът на мечтите"
    Ама ти ще излизнеш доста тъпа,ако му се вържеш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Шшшшш хич да не си се захванала с него, ако ще е с тебе, само с Теб, ако ли пък не, багажчето, пътя и да си отива при другата, пуууу как ги мразя такива, ИЗПОЛЗВАЧИ

Евала на пича шом по две ги върти..аз пък нямам тоя късмет трябва да се примиря с факта че съм само с една ...

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nai-dobre kaji na priqtelkata my i da vidim,kakvo 6e stane ne naistina,kak moje da e s dvete vi,pulen absyrd,ostavi go ili i kaji
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Шшшшш хич да не си се захванала с него, ако ще е с тебе, само с Теб, ако ли пък не, багажчето, пътя и да си отива при другата, пуууу как ги мразя такива, ИЗПОЛЗВАЧИ
    Малий ,колко си лошa :P

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    nai-dobre kaji na priqtelkata my i da vidim,kakvo 6e stane
    Ти не знаеш ли какво ще стана...тъпи изпълнения,скандали,панаир и...и авторката със сигурност ще остане най-прецаканата...

Цитирай Първоначално написано от malkyglezotika

Не пришпорвай нещата,остави всичко на времето

Мега фен Аватара на sasha_90
    И как така ще бъде и с двете ви?Тоя не е наред,честно.Май не обича и двете ви или ако тя не му пуска,ще идва при теб,и обратно.По-добре не се занимавай,после само ти ще страдаш!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    От самоуважение аз никога НЕ бих се съгласила да съм втората дупка на кавала(или дори да съм на по преден план от приятелката му, никога НЕ бих се навила да деля момче, към което имам чувства с друга)
    Обясни му, че не искаш да го делиш, искаш да имате истинска и пълноценна връзка(ако искаш тези неща де..)и му дай време да реши той какво иска.. истинска връзка или лъжи ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

тпй хубаво ти казва на теб, а дали другата знае ако разбере май ще останеш само ти :P
    Another night, another demise,
    Cadaverous wind blowing cold as ice...
    I`ll let the wind blow out the light
    'cause its gets more painful every time i die.

[quote="Erica"]

Ами лоша съм, защото съм си имала работа с такъв "пич" и ми бъркаше в здравето, ту с мене, ту с нея искаше да е, е какво е това, или с едната или с другата, пък и по прицип мразя хора, които не знаят какво искат

[quote="zaraaa"]
    Цитирай Първоначално написано от Erica

Ами лоша съм, защото съм си имала работа с такъв "пич" и ми бъркаше в здравето, ту с мене, ту с нея искаше да е, е какво е това, или с едната или с другата, пък и по прицип мразя хора, които не знаят какво искат
    \/

Kak taka 6te bade s dvete! Sigurno ne e na qsnno s 4uvstvata si !

Повече от фен
    Пф остави го не си заслужава, има и други момчета, които знаят какво искат.

Град
    Targovishte
    emi myj koito iska da e s dve za men ne struva...A kolkoto do teb ako si po umna nqma da se zamesvash v vryzkata im gadno nqma da ti e priqtno ako nqkoi sysipe tvoqta vryzka nali ?
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Трябва да избере една от двете иначе нищо няма да стане
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    От самоуважение аз никога НЕ бих се съгласила да съм втората дупка на кавала(или дори да съм на по преден план от приятелката му, никога НЕ бих се навила да деля момче, към което имам чувства с друга)
    Обясни му, че не искаш да го делиш, искаш да имате истинска и пълноценна връзка(ако искаш тези неща де..)и му дай време да реши той какво иска.. истинска връзка или лъжи ...
    +1 Много точно казано .
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Евала на пича шом по две ги върти..аз пък нямам тоя късмет трябва да се примиря с факта че съм само с една ...
    Шшш....алоу!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си