.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Как да разбера?

Искам да ви питам връща ли се тръпката?Ходех с едно момиче,което много много обичах и май все още обичам .. просто тя знаеше какъв съм,че съм несериозен,че съм женкар,но видя колко я обичам и колко се влюбвам в нея и започна да ме наранява.Защото преди да тръгнем аз само се ебавах с нея,а тя ме обичаше,сега тя пак си ме обича и е много влюбена в мен,но просто след всичките караници и разправии през няколко дни .. ми омръзна и преди 1 седмица се разделкихме.Но аз неиздържах и след 3 дни и се обадих и тя много се зарадва и сега иска да се съберем,но не съм сигурен.Незнам как да разбера дали още искам да съм с нея трябва да й дам отговор,а просто го нямам.. ;( ;(

Ти имаш отговор : нали я обичаш...(уж)...Друг е въпроса,че май си търсиш извинение...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    к'во му мислиш толкова? нали я обичаш?!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Ние не можем да ти отговорим, дали я оби4аш или не.Ти си знаеш , ние няма как да знаем
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Уж я обичаш, а не знаеш дали искаш да си с нея? А знаеш ли какво искаш изобщо...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ако искаш да си с нея и я обичаш ..тр1гвайте...ако не ...и кажи!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    plovdiv
    6том я обича6 даваи кажи и го

успех

Ами това е че нямам представа дали я искам .. обичах я много ама изведнъж всичко рухна и спря да ми пука .. и сега тя иска да ходим пак .. а аз незнам незнам..

Цитирай Първоначално написано от sExSiMvOlChY
    Ами това е че нямам представа дали я искам .. обичах я много ама изведнъж всичко рухна и спря да ми пука .. и сега тя иска да ходим пак .. а аз незнам незнам..
    Опитайте да се съберете и може нещата да потръгнат , никои не знае. От това което си написал ли4и 4е още имаш някакви 4увства към нея, така 4е нищо не ти пре4и да опитате отново . Успех
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Ми поне се опитай п1к ако не в1рви винаги може да ск1сате

Абе тя не ме заслужава кво да пробвам мен ми писна всеки път е това .. и аз ми ок аре.. кво един път съм се влюбил и аре да ми е кофти.Та тя миналата седмица ми разправя сега искам да ти е гадно както на мен ми беше гадно преди и както на всички дето си преебал и аз седа и незнам какво да кажа.Толко гадни неща ми наговори.. и просто тогава всичко се прееба.И сега си мисля да и го върна защото виждам колко ме обича а аз може би искам да съм си същия както преди да не ми пука за никоя и да ми е супер весело

Град
    Тогава дай напред без нея!!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Щом я обичаш сам знаеш отговора.Тръгвайте пак.Колко до караниците тва поже да е знак че иска да й обръщаш повече внимание! Айде успех!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Зашо да не заслужава? Просто е била наранена и е искала да ти го покаже! А ти изобщо не я обичаш! Ти изобщо не знаеш какво означава тази дума! Ако наистина я обичаше, нямаше да седиш тук и да ни питаш какво да правиш! Реши какво искаш - да бъдеш с нея и с никоя друга или пък с всички други!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    The Land Of The Doomed
    Държа да отбележа, че постъпките и на двамата са супер детински - тя искала да те накаже щото ти отначалото незнам си кво незнам си що.. Не ми е точно много ясно къде е любовта във вашия случай ама .. щом ти самият си издържал 3 дни и си и се обаидил значи ти пука за нея, явно и на нея и пука за тебе. Помисли дали искаш да си с нея и можеш да преглътнеш това което ти е казала и направила. Ако стане така поговори с нея като зрял човек, кажи и че искаш да оставите миналото на страна, да престанете да се наранявате и да видите дали ще се получи м/у вас и дано така се получи - успех.

Ами искам да е като преди бе да ми вярва и да е супер наивна.Въпреки всичко ми беше яко с нея,лъжех я тя не знаеше тя си мислеше,че я обичам и всичко беше супер.Но после се влюбих в нея и нещата се преебаха,реших да й кажа истината и всико се прееба.Искам я когато не е до мен ми липсва,но примерно аз като изляза все ще намера да съм с някое момиче и тогава вече спира да ми липсва .. и когато остана пак сам и звъня и я търса..

Ти си голям егоист.Остави момичето на мира. Ти не я обичаш, само я използваш тя не е парцал и тя има чувства.. аман от такива като тебе
    Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
    Тебе търси, но не те намира!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    abe 4uden 4ovek si kfo 4aka6 da i omryzne da 4aka otgovora ti li .... pff aide be nali q obi4a6....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не я обичаш достатъчно,щом се колебаеш.

ako vsqka sutrin kogato stane6 1vata ti misl e kvo pravi dali da i zvane6 zna4i saberete se 6tom vijda 4e makar razdeleni tq ti e v uma kvo se 4udi6
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Абе ква е тая дума "обич" въобще знаете ли значението на тази четири буквена дума??Обич на 12-13-14-15 години съвземете се малко

Град
    "градът на мечтите"
    Пич,случайно да знаеш какво искаш?!?
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от Luda_Na_Max
    Ти си голям егоист.Остави момичето на мира. Ти не я обичаш, само я използваш тя не е парцал и тя има чувства.. аман от такива като тебе
    +1

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ми поне се опитай п1к ако не в1рви винаги може да ск1сате
    +1

...

kato gledam mn se "obi4ate"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си