- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера?
Искам да ви питам връща ли се тръпката?Ходех с едно момиче,което много много обичах и май все още обичам .. просто тя знаеше какъв съм,че съм несериозен,че съм женкар,но видя колко я обичам и колко се влюбвам в нея и започна да ме наранява.Защото преди да тръгнем аз само се ебавах с нея,а тя ме обичаше,сега тя пак си ме обича и е много влюбена в мен,но просто след всичките караници и разправии през няколко дни .. ми омръзна и преди 1 седмица се разделкихме.Но аз неиздържах и след 3 дни и се обадих и тя много се зарадва и сега иска да се съберем,но не съм сигурен.Незнам как да разбера дали още искам да съм с нея трябва да й дам отговор,а просто го нямам.. ;( ;(
Ти имаш отговор : нали я обичаш...(уж)...Друг е въпроса,че май си търсиш извинение...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
к'во му мислиш толкова? нали я обичаш?!
Първоначално написано от Riot
Ние не можем да ти отговорим, дали я оби4аш или не.Ти си знаеш , ние няма как да знаем
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Уж я обичаш, а не знаеш дали искаш да си с нея? А знаеш ли какво искаш изобщо...![]()
Ако искаш да си с нея и я обичаш ..тр1гвайте...ако не ...и кажи!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
6том я обича6 даваи кажи и го
успех
Ами това е че нямам представа дали я искам .. обичах я много ама изведнъж всичко рухна и спря да ми пука .. и сега тя иска да ходим пак .. а аз незнам незнам..
Опитайте да се съберете и може нещата да потръгнат , никои не знае. От това което си написал ли4и 4е още имаш някакви 4увства към нея, така 4е нищо не ти пре4и да опитате отново .Първоначално написано от sExSiMvOlChY
Успех
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ми поне се опитай п1к ако не в1рви винаги може да ск1сатеПървоначално написано от sExSiMvOlChY
![]()
Абе тя не ме заслужава кво да пробвам мен ми писна всеки път е това .. и аз ми ок аре.. кво един път съм се влюбил и аре да ми е кофти.Та тя миналата седмица ми разправя сега искам да ти е гадно както на мен ми беше гадно преди и както на всички дето си преебал и аз седа и незнам какво да кажа.Толко гадни неща ми наговори.. и просто тогава всичко се прееба.И сега си мисля да и го върна защото виждам колко ме обича а аз може би искам да съм си същия както преди да не ми пука за никоя и да ми е супер весело![]()
Тогава дай напред без нея!!!
Щом я обичаш сам знаеш отговора.Тръгвайте пак.Колко до караниците тва поже да е знак че иска да й обръщаш повече внимание!Айде успех!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Зашо да не заслужава? Просто е била наранена и е искала да ти го покаже! А ти изобщо не я обичаш! Ти изобщо не знаеш какво означава тази дума! Ако наистина я обичаше, нямаше да седиш тук и да ни питаш какво да правиш! Реши какво искаш - да бъдеш с нея и с никоя друга или пък с всички други!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Държа да отбележа, че постъпките и на двамата са супер детински - тя искала да те накаже щото ти отначалото незнам си кво незнам си що.. Не ми е точно много ясно къде е любовта във вашия случай ама .. щом ти самият си издържал 3 дни и си и се обаидил значи ти пука за нея, явно и на нея и пука за тебе. Помисли дали искаш да си с нея и можеш да преглътнеш това което ти е казала и направила. Ако стане така поговори с нея като зрял човек, кажи и че искаш да оставите миналото на страна, да престанете да се наранявате и да видите дали ще се получи м/у вас и дано така се получи - успех.
Ами искам да е като преди бе да ми вярва и да е супер наивна.Въпреки всичко ми беше яко с нея,лъжех я тя не знаеше тя си мислеше,че я обичам и всичко беше супер.Но после се влюбих в нея и нещата се преебаха,реших да й кажа истината и всико се прееба.Искам я когато не е до мен ми липсва,но примерно аз като изляза все ще намера да съм с някое момиче и тогава вече спира да ми липсва .. и когато остана пак сам и звъня и я търса..
Ти си голям егоист.Остави момичето на мира. Ти не я обичаш, само я използваш тя не е парцал и тя има чувства.. аман от такива като тебе![]()
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
abe 4uden 4ovek si kfo 4aka6 da i omryzne da 4aka otgovora ti li .... pff aide be nali q obi4a6....
ako vsqka sutrin kogato stane6 1vata ti misl e kvo pravi dali da i zvane6 zna4i saberete se 6tom vijda 4e makar razdeleni tq ti e v uma kvo se 4udi6
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Абе ква е тая дума "обич" въобще знаете ли значението на тази четири буквена дума??Обич на 12-13-14-15 години съвземете се малко
Пич,случайно да знаеш какво искаш?!?
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от Luda_Na_Max
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
kato gledam mn se "obi4ate"![]()