.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

...ИзводчЕ...За момчета и момичета,....Абе ддз кво заглавие

Тааакааааааааа....
    Ся първо се извинявам за грешките които ще направя.....
    Почвам....Гледам има десеткии хора, които са с не споделена любов или харесват някого или имат чувства,симпатии....или такис неща и от двата пола...
    Само че се нервя най-много на едно...Че половината ги е страх да кажат кво чувстват...Добре бе кво коства да кажеш"Виж падам си по теб" или нещо от тоя род кво може да ти стане да й/му вземеш номера от някого да пратиш няколко смсчета и то става ясно.....
    Тааа мисълта ми е че кво толкова може да стане ако кажете кво чувставате ?Ще ви колят ли,ще ви утрепат ли??Какво толкова лошо има да обичаш някого и какво лошо има в това да си увлечен/а по някои ?и кво лошо има да.....
    аууууууу на това се нервя най-много...Защото от там идват половината теми в тоя раздел-"как да му/й кажа че я/го харесвам"
    Не искам да изглежда че все едно ми е писнало от такива теми-не,не е така.ПРосто искам да вдъхна доверие на тия които ги е страх да изкажат чувствата си.
    За момичетата-да вярно е че е малко странно ако вие правите първата крачка,но...
    Оф за момичетата момичетата да дават съвети,вие сте много.....Бе момичета с една дума Без вас не може да се жиее нищо че ни вдигате нервите.... :P Базик да стаа
    За момчетата-момчетата да дават съвети,аз не съм никъв...НЕ бе...Става дума за срамежливковците...
    НЕ че и аз съм цвете,защото и аз съм срамежлив признавам си...Ама вече няма да ми пука защото няма какво да загубя,поне не ме е срам да й взема номера и да я питам дали ще иска да излезем на кафе,ала бала...
    Айде мерси че го прочетохте...
    А и за тия тъпите коментари които вероятно ще ги има....Аре ако може без тях,става ли ? Щото дразнят....

Re: ...ИзводчЕ...За момчета и момичета,....Абе ддз кво загла

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Тааакааааааааа....
    Ся първо се извинявам за грешките които ще направя.....
    Почвам....Гледам има десеткии хора, които са с не споделена любов или харесват някого или имат чувства,симпатии....или такис неща и от двата пола...
    Само че се нервя най-много на едно...Че половината ги е страх да кажат кво чувстват...Добре бе кво коства да кажеш"Виж падам си по теб" или нещо от тоя род кво може да ти стане да й/му вземеш номера от някого да пратиш няколко смсчета и то става ясно.....
    Тааа мисълта ми е че кво толкова може да стане ако кажете кво чувставате ?Ще ви колят ли,ще ви утрепат ли??Какво толкова лошо има да обичаш някого и какво лошо има в това да си увлечен/а по някои ?и кво лошо има да.....
    аууууууу на това се нервя най-много...Защото от там идват половината теми в тоя раздел-"как да му/й кажа че я/го харесвам"
    Не искам да изглежда че все едно ми е писнало от такива теми-не,не е така.ПРосто искам да вдъхна доверие на тия които ги е страх да изкажат чувствата си.
    За момичетата-да вярно е че е малко странно ако вие правите първата крачка,но...
    Оф за момичетата момичетата да дават съвети,вие сте много.....Бе момичета с една дума Без вас не може да се жиее нищо че ни вдигате нервите.... :P Базик да стаа
    За момчетата-момчетата да дават съвети,аз не съм никъв...НЕ бе...Става дума за срамежливковците...
    НЕ че и аз съм цвете,защото и аз съм срамежлив признавам си...Ама вече няма да ми пука защото няма какво да загубя,поне не ме е срам да й взема номера и да я питам дали ще иска да излезем на кафе,ала бала...
    Айде мерси че го прочетохте...
    А и за тия тъпите коментари които вероятно ще ги има....Аре ако може без тях,става ли ? Щото дразнят....
    Приятел,влез и в положението и на другите хора.Някои не искат,други ги е срам,трети ги е страх от родителите и четвърти говорят без да ги интерва.Така че някои иска други не.
    И някой път и мен ма дразнят.Щото някой фр иска да му помогна за гаждето да си уредят среща това какво е ся .Не той да ходи а аз.Да не би момичето мен да иска.
    Пък ако не искаш да се ядосваш просто не им обращай внимание.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Гледай ко съм писъл горе.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Успех бе
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Какво да се прави иначе.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Br \/ yspex

Az kat si padam po nqkoi VINAGI my kazvam.Sly4valo se e da me rejat,ama kvo tolkova,ne e kraq na sveta aaai yspexxi :P
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

добре де и от един пост разбирам....

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Хубаво...

!!....тва не значи че и другите траа да мислят както ти и да правят това,което ти смяташ,че е най-добре да се прави ..секи си има мнение и чувства !!!Не може да кажеш на някой дали да му каже ако да казва ако иска да казва ако не за него си е !!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    начииии ся ш'ти кажа аз кво мисля.... не, ще ти споделя кво мисля за тебе и темата.
    темата е толко фешън, че просто се разкъсвам отвътре да не се заяда ама нали помоли без тъпи коментари...
    а за тебе си мисля... хм нещо не мога да го формулирам прав си ама на никой не му пука и никой няма да те чуе и всеки ще си седи в своята черупка и няма да покаже себе си. щот на думи е лесно ама на действия не толко.
    ако всеки беше смел и самостоятелен мислиш ли че щеше да съществува тоя форум?
    но както и да е... зарежи.
    съвет: стига сте правили такива теми! всичко тва го знаееееееем! ма не моем да га напраааавим! щото смеееее срамежливи, прости и сие!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Хубаво...

!!....тва не значи че и другите траа да мислят както ти и да правят това,което ти смяташ,че е най-добре да се прави ..секи си има мнение и чувства !!!Не може да кажеш на някой дали да му каже ако да казва ако иска да казва ако не за него си е !!
    е аз не ги задължавам как да постъпват,квото искат да праят,просто ми е чудно кво ще им стане ако покажат чувствата си....

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Хубаво...

е аз не ги задължавам как да постъпват,квото искат да праят,просто ми е чудно кво ще им стане ако покажат чувствата си....
    Да..така е но понякога когато не ги покажат печелят..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аве ... какво да ти кажа.Много е трудно да признаеш на някого че го харесваш защотот след като го кажеш може той/тя да ти си изсмее в лицето и да каже просто "Ми ... хубаво".Така е мн кофти.Така ме всеки си знае!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    сори забравих да ПОДЧЕРТАЯ че сме СРАМЕЖЛИВИ, ПРОСТИ И СИЕ!
    хъхъъх не се сдържах със спама
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен
    Град
    София
    Прав си е човекът.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ti dobre go kaza i evala oba4e tova 4e si go kazal ne ozna4ava 4e nqma da ima podobni temi vyv foruma .. no naistina kakto nqkoi kazaha ponqkoga da si zamyl4i6 biva po dobroto re6enie :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тези,които не си признават чувствата не винаги е защото ги е срам,а и от страх да не бъдат отхвърлени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си