- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- хъркане :D
Здревейте...понеже прекарах една полу-безсънна нощ реших да ви попитам ...вашите родители хъркат ли?
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
само баща милеле някъде като сме на почивка примерно и се наложи да спим в 1 стая, цяла нощ се събуждам заради него и крещя ''татееееее хъркаааааааш'' и той ''ъъ...квоо..да..спирам'' и след малко пак почва
![]()
![]()
а понякога като викам даже не ме чува
![]()
моите и двамата хъркат и като сме някъде на почивка ставам и ги побутвам...то и в нас е лошо,щото там пък сме през 1 врата и пак всичко се чува и е УЖАСНО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двамата хъркат, оба4е хъркането на баща ми е направо непоносимо.Имаше преди една раклама "лъв ли ръмжи в спалнята?'"![]()
![]()
Това се отнася за него
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Не, не хъркат, но понякога приятеля на майка ми бълнува.
Всички хъркат, обаче аз не правя така.![]()
![]()
ауууу, баща ми хърка катоо... абе немога да го опишамн е гадно..
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Онзи ден към 4ч. сутринта ме беше страх да се прибера, за да не събудя баща ми и да не го карам да си хаби нервите като ми се кара защо ме е нямало в нас, обикалях пейките и т.н ама беше мн студ бре хорица, иии реших да влезна във фхода между етажите и там да си доизпия натуралното сокче и да изчакам тати да отиде на работа. Беше 4ч. а той 5ч излиза за работа.. и значи ние сме на 4тия етаь, а аз бях седнала между 2рия и 3тия и сядам си такава, тамън си запалих една цигара и що да чуя азхъркането на баща ми........... ае баси , то целия фход се оглушаваше, чак аз се шашнах..... то попринцип тоя мой баща харабия много силно хърка.. ама аз като спя и съм гроб и рядко го чувам.. а като стана да пия вода.. абе то не мое се живее... тва е нечовешко хъркане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
То разбирам лекичко така.. хър-хър.. ама той кат няква свиня вие кат хърка.. Ужас! Неповторим Ужас!
Даже бях написала стихотворение з анего и хъркането му.. мани мани..
И мамито хърка ама по-лекичко така... ама отдавна не съм я чувала, щото не живеем заедно, ама нейния приятел мн ми се оплакваше, че хъркала!
Ужас!
И моля ви се, баща ми с цялата си наглос тми казва, че АЗ съм хъркала... Ъъъ![]()
Изпляскали хора.
Ама аз мой да хъркам, ама като има пълнолуние не вия кат вълк!
А! Тва му казах!
Как ме набеждаваше гадно.. хаха![]()
Само татко,но рядко съм го чувала да го прави![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Само баща ми - като дъскорезница е.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и моя баща е като дъскорезница...ама и мама не си поплюва![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Никой не хърка...![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Само сестра ми хърка,ужасно еее,постояно я събуждам и й се карам да млъкне![]()
Дори веднъж от нейното хъркане и пищене ми направи страшница на горната устна![]()
;]
тати хърка...лелеее ама то хъркане ли е!напрао му се чудя на тоя човек..
тфа е нещу нечовешко бе!
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
само баща ми понякога![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
хахахах ах тези бащи....и моя хърка,ама не постоянно,обаче мен много ме дразни тоя звук....супер изнервящ....ужасен е.Майка ми не хърка,брат ми предполагам,че не,всъщност като се замисля май наистина не хърка![]()
![]()
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
Само тати хърка..леле като дъскорезница е,чува се чак в мойта стая![]()
Само тати хърка.
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Баща ми целия блок го чува. Заклеам се , много е зъл!![]()
Баща ми хърка ужасноооооНаправо като го чуя се побърквам все едно има 15 бормашини в нас
![]()
и издава някакъв такъв звук: "ГРРРРРРРРРргрРГррГгРРРРР РРРРРРРРРРггргРррррррррр рррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррмгргрмммм рррррррррррррррррррррррр ррРрРРррРррРррР"
Някой път се позадави малко гГмМрГмГрМмМмРгрГрГррРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРР![]()
![]()
Баща ми хърка ОТВРАТИТЕЛНООО!!!ае баси аз добре че спа като гроб,иначе няма да оцелея...егати откъде я вади цялата тая мощ
![]()
немога да го понасям даже като го чуя отивам да му се карам
![]()
![]()
А иначе мама не хърка
![]()
![]()
Ами не ги знам,защото не ги чувам. Стаята ми е далеч от тяхната.
Няма да забравя обаче един път ...... беше през деня и майка ми си беше легнала. По едно време чувам хъркане,ама не какво да е хъркане,ами направо грухтене,братче!
![]()
Отивам при нея - гледам я легнала на една страна и се дере вече ..
![]()
![]()
Записах я на телефона и после след като се събуди й пуснах записа,а тя ми вика "ХахахХА,абе това не съм аз!Това е някаква машина или мотор" ...
![]()