- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Деца? оО
Нормално ли е на по 15 години да имат деца? Или пък да искат?
Нормално ли е на 19 да се омъжва, да чака близнаци и да се задомява?
Е не за мен не е нормално..хубу любов ама чак пък толкова ..
ОТ един друг форум имаше един, на 15, който си имаше приятелка и ни разправя как някой ден щял да пробие презерватива и някви такива, а всъюност приятелката му не иска..
Имаше пък още една която каза , че има цели две и половина...хъх
П.П.Съжалявам ,ако темата не е за тук X) Дълго е чудих дали да я пусна в секс или тук ама накрая реших , че тук е по уместно,щото нестава дума за такива които са забременели случайно,ами такива които го искат!
наричат се цигани, но те предпочитат да им се вика роми.
Първоначално написано от Riot
Именно и аз знам,че не циганите се размножават толкова много вече а българите ние да....Първоначално написано от Lacrymosa`
Обаче на 15,16,17 год според мен не е нормално един тийн не би трябвало да иска дете...Би трябвало да се погрижи да завърши и да има професия...След това вече да мисли за деца...Аз съм на 18 год и понякога си мечтая,НО само мечтая...твърде ми е рано и да се омъжвам и да имам деца...Голяма отговорност е така,че всеки си има глава на раменете да мисли преди да прави,каквото и да е....
![]()
какво две и половина има че не разбрах![]()
да е нормално да имаш дете на 15 год![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
помисли и ше разбереш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Racing Heart
Тука е Германия е нормално... В почти всички ток шоута идват някви малки на по 15-16 които имат вече 1-2 дечица и искат и още... Ама айде тука поне им дават помощи и даже детските са ги увеличили ПАК но да искаш в БГ да имаш дете на тая възраст си е...![]()
ШОУТА помисли пак думата ШОУ или въобще ТЕЛЕВИЗИЯТАПървоначално написано от slun4ice
Нормално е, всяка една жена иска дете. Не знам защо 15 годишните да са изключение. Друг е въпроса ако го иска на тази възраст и не мисля, че е добра идея...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не, не е нормално
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
тъпи путки ..... хвнали са си първия сериозен приятел и са решили да се женят за него.... вярно че от деца може да си мечтаят да свадба и деца ама да се осъзнаят малко.... след като завършват училище и найстина си направят семейство за тях живота ще свърши ще се ограничи до това,а за другите животът тогава ще ЗАПОЧНЕ
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Оф то си личи кои са нагласени и кои не. Освен това все едно не ги вждам по улиците или като ходех на училище тука..Първоначално написано от drun-drun!
![]()
pi4a ima razdvoenie na li4nostta i obi4a da si zadava vyprosi i sam da si otgovarq. neka go podkrepim!Първоначално написано от drun-drun!
Първоначално написано от Riot
смятал да пробие нарочно презерватива...бати прошляка![]()
![]()
ciganskata mafiq cql futbolen otbor si pravqt![]()
![]()
![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Хора(деца) всякакви ...
какво можем да направим ние .. освен да не следваме грешките им .........![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
Според мен на 15 и дете не е нормално..ама някои хора се женят и по на 19![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз съм на 23 и правя всичко възможно да не забременея. Според мен причината е 1-да вържеш другия.
+1Първоначално написано от medy
Тези деца не знаят какво искат.Хващам бас,че не могат за себе си да се грижат,какво остава за дете/деца.А едно дете е огромна отговорност.И за да станеш родител не се иска само да го направиш това дете,ами после да има с какво да го гледаш.
+1 мали то нормалните 15 годишни момчета мислят за компютарни игри,а не за бебетаПървоначално написано от soulja_girl4e
айда на 19 е друго нещо,но пак не е нормално за 21 век,наще са се оженили на толкова в годините преди прехода,сега някой да направи това трябва да е луд
![]()