.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Деца? оО

Re: Деца? оО

Цитирай Първоначално написано от Lacrymosa`
    Нормално ли е на по 15 години да имат деца? Или пък да искат?
    Нормално ли е на 19 да се омъжва, да чака близнаци и да се задомява?

На 19 си е нормално,смятат че са готови,пълнолетни са - не виждам причина или нещо ненормално в цялата ситуация.

Е не за мен не е нормално..хубу любов ама чак пък толкова ..

За теб не е,за други е

ОТ един друг форум имаше един, на 15, който си имаше приятелка и ни разправя как някой ден щял да пробие презерватива и някви такива, а всъюност приятелката му не иска..

Това е идиотизъм,поне според мен..

Имаше пък още една която каза , че има цели две и половина...хъх

Е пък ей това искам да го видя...Ажиди да има едно,две -три ...го разбирам...,ама това \"с половината\" не ми е ясно как ще стане...

П.П.Съжалявам ,ако темата не е за тук X) Дълго е чудих дали да я пусна в секс или тук ама накрая реших , че тук е по уместно,щото нестава дума за такива които са забременели случайно,ами такива които го искат!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Деца? оО

Цитирай Първоначално написано от Lacrymosa`
    Нормално ли е на по 15 години да имат деца? Или пък да искат?
    Нормално ли е на 19 да се омъжва, да чака близнаци и да се задомява?
    Е не за мен не е нормално..хубу любов ама чак пък толкова ..
    ОТ един друг форум имаше един, на 15, който си имаше приятелка и ни разправя как някой ден щял да пробие презерватива и някви такива, а всъюност приятелката му не иска..
    Имаше пък още една която каза , че има цели две и половина...хъх
    П.П.Съжалявам ,ако темата не е за тук X) Дълго е чудих дали да я пусна в секс или тук ама накрая реших , че тук е по уместно,щото нестава дума за такива които са забременели случайно,ами такива които го искат!
    Преди исках да намеря точното момиче,да се оженя,когато решим и деца да имаме.Вече съм на 19,ще правя 20.Ако имах свой дом,ако имах работа,ако бях намерил точното момиче кой знае.
    Сега ще уча(дано вече съм приет) ще си намеря работа после,ако не стане ще работя пак,ще се изнеса на квартира,може и да се сгодя ако намеря момиче което си струва.Няма за къде да се бърза,няма и за къде да се бавим
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Щом са ги искали-нека си ги гледат,вярно,шашкащо е на 15 с дете..но това е техният избор
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    И аз мен не е нормално да искаш деца на 15 години...Но все пак тези момчета и момичета които го искат сигурно се чувстават готови за това(въпреки,че на тези години едва ли) или пък искат да променят живота си,защото не са щастливи в сегащния си

Мега фен Аватара на babity
    Мани т'ва, че е ненормално! То си е направо опасно за здравето на девойките!

Град
    в мазето ;dd
    ами изобщо не е нормално
    но аз и ти нищо не можем да променим
    пък ии аз като гледам ти нямаш никакъв въпрос към нас ... просто си си отговорил сам ...така е това е БЪЛГАРИЯ ии наистина е жалко

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Не, не е нормално

Град
    София
    Мииии,аз съм на 15 и една от мечтите ми е да си имам дете....Не знам защо,просто цялата тая идея много ми харесва-мъничкото човече,което се е откъснало от теб и за което да се грижиш...Много е сладко... НО....колкото и да искам НИКОГА не бих си го позволила преди да стана самостоятелна,да имам работа и до себе си човек,в когото съм сигурна,а не някой,който след няколко месеца да реши,че не му пука за мене....Дам....деца се раждат,когато ти самия си порастнал и имаш сигурност от всякъде...Някои се смятат за порастнали на 15,а други и на 30 се смятат за неготови...Всеки решава за себе си...Жалкото е за децата,които се раждат от безотговорни родители,които не могат да им подсигурят НИЩО!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami ne e normoalno,no jiveem v svobodna strana,da praqt,kvoto si iskat
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Нормално ли е момче на 17 да си мечтае за собствен дом,семейство и деца,когато навърши 18-19?
    Да си има кола,жена,дом,да се прибира вкъщи и те да го чакат,ето за това си мечтаех преди.Вече ще правя 20 и съм станал несериозен,занимавам се с момичета,които не струват и не мисля за никви деца и т.н.
    Искам само да чукам,пия и да си правя кефа,писнало ми е от отговорности.
    Всичко е въпрос на мислене,дали можеш да носиш отговорност за действията си,дали го искаш.
    На 15-16 не е нормално,но от 17 нагоре защо не,особено ако не си имал нищо и не си обичан в живота ти.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

И за мен не е нормално, но дори и да го говорим няма да променим нищо. Всеки сам избира как да подреди живота си и щом за някои това е най-добият начин им пожелавам успех. Защото няма по-жестоко нщо от това едно дете да страда заради грешките на родителите си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    И за мен не е нормално, но дори и да го говорим няма да променим нищо. Всеки сам избира как да подреди живота си и щом за някои това е най-добият начин им пожелавам успех. Защото няма по-жестоко нщо от това едно дете да страда заради грешките на родителите си.
    Това го обясни на нашите.Те винаги са се чудели защо съм агресивен,защо ме викаха при директора в даскало и т.н.Цял живот аз съм бил потърпевш на семейните скандали,боеве,липсата на пари и т.н.
    Израстнах в гето сред боклуци и наркомани и пак останах човек,но душата ми отвътре е разбита още преди години...

Град
    In the middle of Nowhere
    аз съм на 13 и понякога ми се иска да си имам едно бебе при мене да си гледам много са ми сладки малките деца с едни големи хубави бузи(не съм педофил )но не съм си и помисляла да имам свое...и тези които са го направили на тази възраст незнаят какво правят според мен...то ако знеха...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

значи... много от познатите ми искат още от рано да се задомят. Имам приятелка, която е на 17 и живее с приятелия си вече втора година. Преди седмица пък ми съобщи, че чака и дете о.О
    За някои това е нормално, но за други не.
    Всеки според светогледа си. Някои искат да има семейство, други първо кариера, после семейство, а трети - само кариера.
    Аз например не мога да си се представя с дете. Харесват ми, радват ме, изпълват ме с майчинско чувство, но... не искам да имам преди да съм направила кариера.
    Виждала съм и по-фатални гледни - на 14 и да чака второ дете
    Но не се среща само при ромите това! Това е предубеждение, което, бога ми, избийте си го от русите глави! Голяма част от българските "младежи" постъпват безотговорно и... си носят последствието цял живот след това.

Донякъде не са само те виновни, ами и родителите им. Ако родителите знаят как да подходят към детето си и му обръщат достатъчно внимание и разбира се, обясняват неща, които е рено да знае на съответната възраст, то няма да има такива проблеми. Е.. ако и то има някакъв акъл де

Град
    in my world!
    аз неискам на 25 години да имам дете кво остава на 15 тва са някви болни мозъци
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    аз неискам на 25 години да имам дете кво остава на 15 тва са някви болни мозъци
    Вече нищо не е нормално,всички представи са изкревени.И когато човек си го закове в задника,разбира колко крив му е влезнал.....

П.С Представете си някакъв път аптекаря в аптеката да се напие или нещо изперка и с няква топлийка направи по една малка дупчица на презарвативите без да си личи,но достатъчно да ти влезне едно приятелче от няколко милионата му братовчеди.

Град
    РЮАР
    Циганите на сапун

Абеее вие лудиии ли сте?На 15 дете ??!!Те все още за себе си немогат да грижат пък камоли дете

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе ако са пълнолетни ако искат и от моста да се хвърлят, ама на 15 години дете да гледа дете е направо налудничаво

Tova da ima6 dete e golqma otgovornost!Az ne mislq 4e DETE na 15,16 godini 6te moje da nosi otgovornost za nego!Toi ne moje da nosi otgovornost za samiq sebe si a da ne govorime da nosi i za drug 4ovek!Nedopustimo e !!! A i sa6to otnostno ciganite-ne samo ciganite imat deca po na 18godini!Ima i takiva dosta balgari............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си