- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Деца? оО
Преди исках да намеря точното момиче,да се оженя,когато решим и деца да имаме.Вече съм на 19,ще правя 20.Ако имах свой дом,ако имах работа,ако бях намерил точното момиче кой знае.Първоначално написано от Lacrymosa`
Сега ще уча(дано вече съм приет) ще си намеря работа после,ако не стане ще работя пак,ще се изнеса на квартира,може и да се сгодя ако намеря момиче което си струва.Няма за къде да се бърза,няма и за къде да се бавим![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Щом са ги искали-нека си ги гледат,вярно,шашкащо е на 15 с дете..но това е техният избор
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мани т'ва, че е ненормално! То си е направо опасно за здравето на девойките!
ами изобщо не е нормално
но аз и ти нищо не можем да променим
пък ии аз като гледам ти нямаш никакъв въпрос към нас ... просто си си отговорил сам ...така е това е БЪЛГАРИЯ ии наистина е жалко![]()
![]()
![]()
Мииии,аз съм на 15 и една от мечтите ми е да си имам дете....Не знам защо,просто цялата тая идея много ми харесва-мъничкото човече,което се е откъснало от теб и за което да се грижиш...Много е сладко...НО....колкото и да искам НИКОГА не бих си го позволила преди да стана самостоятелна,да имам работа и до себе си човек,в когото съм сигурна,а не някой,който след няколко месеца да реши,че не му пука за мене....Дам....деца се раждат,когато ти самия си порастнал и имаш сигурност от всякъде...Някои се смятат за порастнали на 15,а други и на 30 се смятат за неготови...Всеки решава за себе си...Жалкото е за децата,които се раждат от безотговорни родители,които не могат да им подсигурят НИЩО!!!
![]()
ami ne e normoalno,no jiveem v svobodna strana,da praqt,kvoto si iskat![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нормално ли е момче на 17 да си мечтае за собствен дом,семейство и деца,когато навърши 18-19?
Да си има кола,жена,дом,да се прибира вкъщи и те да го чакат,ето за това си мечтаех преди.Вече ще правя 20 и съм станал несериозен,занимавам се с момичета,които не струват и не мисля за никви деца и т.н.
Искам само да чукам,пия и да си правя кефа,писнало ми е от отговорности.
Всичко е въпрос на мислене,дали можеш да носиш отговорност за действията си,дали го искаш.
На 15-16 не е нормално,но от 17 нагоре защо не,особено ако не си имал нищо и не си обичан в живота ти.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
И за мен не е нормално, но дори и да го говорим няма да променим нищо. Всеки сам избира как да подреди живота си и щом за някои това е най-добият начин им пожелавам успех. Защото няма по-жестоко нщо от това едно дете да страда заради грешките на родителите си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това го обясни на нашите.Те винаги са се чудели защо съм агресивен,защо ме викаха при директора в даскало и т.н.Цял живот аз съм бил потърпевш на семейните скандали,боеве,липсата на пари и т.н.Първоначално написано от Aleandra
Израстнах в гето сред боклуци и наркомани и пак останах човек,но душата ми отвътре е разбита още преди години...
аз съм на 13 и понякога ми се иска да си имам едно бебе при мене да си гледам много са ми сладки малките деца с едни големи хубави бузи(не съм педофил)но не съм си и помисляла да имам свое...и тези които са го направили на тази възраст незнаят какво правят според мен...то ако знеха...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
значи... много от познатите ми искат още от рано да се задомят. Имам приятелка, която е на 17 и живее с приятелия си вече втора година. Преди седмица пък ми съобщи, че чака и дете о.О
За някои това е нормално, но за други не.
Всеки според светогледа си. Някои искат да има семейство, други първо кариера, после семейство, а трети - само кариера.
Аз например не мога да си се представя с дете. Харесват ми, радват ме, изпълват ме с майчинско чувство, но... не искам да имам преди да съм направила кариера.
Виждала съм и по-фатални гледни - на 14 и да чака второ дете![]()
Но не се среща само при ромите това! Това е предубеждение, което, бога ми, избийте си го от русите глави!Голяма част от българските "младежи" постъпват безотговорно и... си носят последствието цял живот след това.
Донякъде не са само те виновни, ами и родителите им. Ако родителите знаят как да подходят към детето си и му обръщат достатъчно внимание и разбира се, обясняват неща, които е рено да знае на съответната възраст, то няма да има такива проблеми. Е.. ако и то има някакъв акъл де![]()
аз неискам на 25 години да имам дете кво остава на 15 тва са някви болни мозъци![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Вече нищо не е нормално,всички представи са изкревени.И когато човек си го закове в задника,разбира колко крив му е влезнал.....Първоначално написано от kriska__
П.С Представете си някакъв път аптекаря в аптеката да се напие или нещо изперка и с няква топлийка направи по една малка дупчица на презарвативите без да си личи,но достатъчно да ти влезне едно приятелче от няколко милионата му братовчеди.![]()
Абеее вие лудиии ли сте?На 15 дете ??!!Те все още за себе си немогат да грижат пък камоли дете
Glory,Glory Manchester United!!!
Tova da ima6 dete e golqma otgovornost!Az ne mislq 4e DETE na 15,16 godini 6te moje da nosi otgovornost za nego!Toi ne moje da nosi otgovornost za samiq sebe si a da ne govorime da nosi i za drug 4ovek!Nedopustimo e !!! A i sa6to otnostno ciganite-ne samo ciganite imat deca po na 18godini!Ima i takiva dosta balgari............