- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Barbie Style
На никой не пожелавам да ги вижда без грим и прическа...![]()
ужас
+1Първоначално написано от TinkerBeLL ;
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
хахаха...ам представяш ли си да да и лязат и да са пропуснали да се гримират(почти невъзмойно и все пак) ...ми сигурно ще се гръмнаат![]()
![]()
![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Исках да кажада излязат..вместо това съм написала "да"
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Ами представяте ли си да излязат навън и да са пропуснали да се гримират (почти невъзможно и все пак) ...сигурно ще се хвърлят отнякъде
коментара ми беше пълен с грешки написах го наново
Първоначално написано от -4arovnata-
Вие почти не съществувате ...
![]()
![]()
![]()
много са зле... супер кухи са от опит ви казвам, то освен ебането има моменти в които искаш просто да си поговориш с някой, ама с тях не става (освен за гримове, лакове и такива лайна дето не ме интересуват)
сори, лично мнение!
То в България няма почти такива ... За това е така ... Но лично и аз го подтвърждавам , че е така ...В главата нямат нищоАко има нещо е уникално трудно да срещнеш такава ... Бих направил всичко за нея ... Приятелката ми спада към тях ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто им се кефя от сърце! Сякаш са безгрешни!![]()
♥ ♥ ♥
Да си тесногръд означава да си расист, нацист и тем подобни. Не намесвай подобни термини в жалкия ни безсмислен спор.Първоначално написано от GaBiIi__
^ Да, а в случая става въпрос за нещо по- различно
И какво по-точно?Първоначално написано от ^Santra^
Това, че не харесвам така наречените барбита и се изказах по темата ли?
тесногръдие-Синоними
ограниченост, посредственост, дребнавост, затвореност, късогледство, едностранчивост, еснафщина![]()
![]()
Не, знаеш за какво става въпрос. Както и да еПървоначално написано от Emo Doll
стил ннаите ли кфо означаватфа не е стил .. т3 са облечени така заради снимките
те наистина са хубави .. но стил е начина ти на живот .. тове не е тяхният живот
![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
мн. са секси всичките, но аз на това му викам просто fashion style ;}
Pffffffff,vednaga gi opredelihte-"otvun hubava-otvutre kuha",a nqkoi slu4aino da vi e kazval,4e ne vsi4ki sa izrasnali ot edin korennn?Pf
Бати прифърцунения лигав "стил"Как тва ви харесва бе хора
,чар и уникалност за нищо ли ги нямате вече
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
бе само за гледане стават ..кифли [!]
By myself but not alone ...
На външен вид са сладки, но това според мен е подходящ стил за едно най-много 15-16 годишно момиче. Аз лично не си представям едно 22-23 годишно момиче да бъде стилно, облечено по този начин. А вие как преценихте че са кухи ми е много интересно? И колко точно такива познавате, че да се изказвате така? Това че вашите познати са кухи не значи че може да слагате всички под един знаменател!![]()
И аз не бих си представила някое момиче(над 14) да се облича по този начин и да и харесва. Принципно съм свикнала да гледам по подобен начин облечени разни момиченца на по 3 до 10-11 години, но всеки си има вкус и не трябва да съдим за човека по начина му на обличане.
на мен лично не ми харесва и съм съгласна че това е стил за момичета на не повече от 15-16 години
не ми харесва особено този стил..някои определени неща..малко изкуствено ми стои![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?