- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Barbie Style
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Yjasni sa (lichno mnenie).
Me, too.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Добре де , естествено че не всяко хубаво момиче което се грижи за външният си вид е куха лейка с празна глава , ама ...
нещо не мога да възприема как може едно момиче да се води сляпо по някакви изтъркани модели - определен цвят , определени мотиви - сърчица , панделки , пухчета - и само това и нищо друго. Това не е стил - то е подражание на нещо си ... Стил се вика на нещо уникално.
Мое мнение де , но за хора над 12 години е меко казано .. сладникаво.

Що пък да са сладки, не разбрах само...Ае да кажем, че ги смятате за красиви, ок-става, ама сладкиии....
Кучетата са сладки, също така хората с чипи нослета....

тея май са прекалили с игрите с кукли Барби, че чак се правят на такива
Готини са ама само за снимкитеАз не мога да си представя някой да ходи теи по улиците (може би защото не сам виждала) ама и да видя няма да ми хареса
Предпочитам само на снимки да си ги гледам

Има общо между моят стил и техният стил.. но се дразня когато някой се изцепи "хубави са но са кухи лейки" може да говорите за определена личност но не е правилно да слагате всички под общ знаменател...
Не бих се носила така
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мисля, че не е важно дали аз ги харесвам, а дали те си се харесват...
хаха.. ами ако трябва да бъдем честни и аз имам розови дни... но под розови дни разбирам розова блузка... докато тези маи мъничко са прекалили... =// то хубаво ако си се харесват така добре.. ама... честно казано на мен ми изглеждат малко не-порастнали... съгласна съм с едно от мнениата че за снимките изглежда яко.. цветно и много весело... пък и малко перверзно =// .. но по улицата да се носят тъи няма да го разбера...
имам няколко приятелки които се обличат в розово.. и моята стая е розова... но това не ги прави кухи емоционално или недоразвити умствено..

All is fair in love and war.... <3 xXx
На 02:39 е суперсладко!!!
Не си падам по розовото пък и са прекалено перфектни което не ми харесва и да си признаем че такива като тях нямат кой знае кво в главите си

не ми допадат много сега не харесвам розовото макар че като малка все ходех с розово
И аз така мисляПървоначално написано от Think Pink

П.П. Харесвам розовото
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Много са префърцунени и наистина са си загубили всичкото време като деца в игри на куклиНе ми харесват! Предпочитам емо стила-по готин е!
не ме кефят изобщо-тъпи и лигави са,но има и някои изключения де..
Мн то4но казано ..Първоначално написано от pepita87
щом е красива е тъпа
др вариант.. 2 в 1 .. си4ки го отричате ..

:Х
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)

не говориме за хубаваПървоначално написано от -4arovnata-
тия за мен не са такива
а по-точно тия дето цял ден мислят за гланцчета и за лакове ии дали им е хубава косата,и тая поличка ще отива ли на това потниче,са си кухи-да
Няма смисъл да си правите труда да убеждавате някой,че ен всички са еднкви ... Нали сте чували - Можеш да изкараш 100 човека от село,но не можеш да изкараш селото от 1 човек ... Сега ще кажете какво общо има това с темата .. щом не можете да схванете,значи вие сте кухиПървоначално написано от -4arovnata-

Тц .. не ми се занамива с опровергания

защото ги няма...
Офф... просто не ми се занимава ..
дори и 40 поста да пиша .. след като вие явно сте настоенио с оня негативизъм защо да си правя труда да пиша и разправям неща , които няма да възприемете