- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Barbie Style
може би да,може би не ;]Първоначално написано от TinkerBeLL ;
явно вкусовете ни се различават (не си падам по момичета !) , аз си изказах мнението ,а ти си мисли , каквото искаш,ако можеш де![]()
Е, разбира се, че е по-добре да си стил барби, отколкото да нямаш никакъв стил.. ама някак си ми се струва прекалено престорено, а и малко скучно да носиш само розови дрехи.. Мен лично рано или късно би ме подразнилоЗа интелекта нищо не искам да казвам, това дали си умен в никакъв случай няма общо с това как се обличаш.. Аз не бих се облякла така, просто не ми харесва
Я виж примерно Адриана Лима или Хайди Клум... въпреки, че втората е руса. Красиви са, нали? Обаче убий ме, но аз нищо кукленско не виждам в тях.Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Харесват ми и то много, защото са сладки, но не мисля, че на мен този стил ще ми утива![]()
Не ми харесва.Аэ такива ги наричам кифли :Д
А и мраэя роэово.![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Мразя розово!Без коментар!
Haresva mi mnogo tozi style mnogo sa sladki kato kukli sa!![]()
Сладък е ,но за децата,а иначе за големи момичета не!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Съгласна ... нз защо си4ки си мислят 4е като моми4ето си се грижи за външния вид то е някфа тъпа4ка дет й е празна главааааатаа .. Е , не е така !!!!!!!Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
За всички почитатели на Barbie излъчването
![]()
За разнообразие сменяйте стиловете. Имайте си ваш собствен, но не бъдете само с него. И най-важното не тъпчете хората, които са фешъни, емо, метали, Barbie и т.н. .......![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Съгласна съм с теб - -4arovnata- аз самата съм Barbie girl и чесно казано не ме е срам от това....харесвам себе си,харесвам и стилът сиПървоначално написано от -4arovnata-
...все пак всеки има право на избор! Обожавам Barbie стилът...толкова е сладък
![]()
Смотанячки.![]()
Oфф че сладникаво, определено не ми харесва.![]()
tova 4e na teb ne ti haresva gi pravi smotanq4ki ??Първоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
Аз не харесвам особено розово :Р Не мога да си се представя облечена цялата в розово от глава до пети и със сигурност не мога да си се представя да изглеждам така! Накратко: кефят ме да ги гледам на картинкаи то не всички, не са толкова идеално както вие ги боготворите
![]()
![]()
![]()
Не се впечатлявай, тя винаги е хейт на всичко.Първоначално написано от GaBiIi__
Не, това, че на МЕНЕ не ми харесват ги прави смотанячки...Първоначално написано от GaBiIi__
![]()
+1Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Some girls are just born winners !
Как разбрахте, че са тъпи от клипчето?
А иначе не ми харесват.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
samite momicheta sa xybawi, no ot tolkowa rozowo i puxkawo me zabolqwa glawata![]()
![]()
![]()
Lesno e gLawa Da otpysnesh, tryDno e Da poBeDish .. (*)
всеки си има стил аз лично мразя "емо" смешни картинки....... barbie страшно ме кефи и не смятам че е само розавото... просто сладкото и невинно излъчване не виждам нищо лошо......аа и не смятам за нормално момиче (дете) на 15- 17 да се облича в тъмни дрехи .....има време всички ще умрем
Да, проблем?!Първоначално написано от ^Santra^
сладурки![]()