- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Barbie Style
Yjasni sa (lichno mnenie).
Me, too.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Добре де , естествено че не всяко хубаво момиче което се грижи за външният си вид е куха лейка с празна глава , ама ...
нещо не мога да възприема как може едно момиче да се води сляпо по някакви изтъркани модели - определен цвят , определени мотиви - сърчица , панделки , пухчета - и само това и нищо друго. Това не е стил - то е подражание на нещо си ... Стил се вика на нещо уникално.
Мое мнение де , но за хора над 12 години е меко казано .. сладникаво.
Що пък да са сладки, не разбрах само...Ае да кажем, че ги смятате за красиви, ок-става, ама сладкиии....
Кучетата са сладки, също така хората с чипи нослета....
тея май са прекалили с игрите с кукли Барби, че чак се правят на такива![]()
Готини са ама само за снимкитеАз не мога да си представя някой да ходи теи по улиците (може би защото не сам виждала) ама и да видя няма да ми хареса
Предпочитам само на снимки да си ги гледам
![]()
Има общо между моят стил и техният стил.. но се дразня когато някой се изцепи "хубави са но са кухи лейки" може да говорите за определена личност но не е правилно да слагате всички под общ знаменател...
Не бих се носила така
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мисля, че не е важно дали аз ги харесвам, а дали те си се харесват...
хаха.. ами ако трябва да бъдем честни и аз имам розови дни... но под розови дни разбирам розова блузка... докато тези маи мъничко са прекалили... =// то хубаво ако си се харесват така добре.. ама... честно казано на мен ми изглеждат малко не-порастнали... съгласна съм с едно от мнениата че за снимките изглежда яко.. цветно и много весело... пък и малко перверзно =// .. но по улицата да се носят тъи няма да го разбера...
имам няколко приятелки които се обличат в розово.. и моята стая е розова... но това не ги прави кухи емоционално или недоразвити умствено..
![]()
All is fair in love and war.... <3 xXx
На 02:39 е суперсладко!!!
Не си падам по розовото пък и са прекалено перфектни което не ми харесва и да си признаем че такива като тях нямат кой знае кво в главите си
![]()
не ми допадат много сега не харесвам розовото макар че като малка все ходех с розово![]()
И аз така мисляПървоначално написано от Think Pink
![]()
П.П. Харесвам розовото![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Много са префърцунени и наистина са си загубили всичкото време като деца в игри на куклиНе ми харесват! Предпочитам емо стила-по готин е!
не ме кефят изобщо-тъпи и лигави са,но има и някои изключения де..
Мн то4но казано ..Първоначално написано от pepita87
щом е красива е тъпа
др вариант.. 2 в 1 .. си4ки го отричате ..
![]()
:Х
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
не говориме за хубаваПървоначално написано от -4arovnata-
тия за мен не са такива
а по-точно тия дето цял ден мислят за гланцчета и за лакове ии дали им е хубава косата,и тая поличка ще отива ли на това потниче,са си кухи-да![]()
Няма смисъл да си правите труда да убеждавате някой,че ен всички са еднкви ... Нали сте чували - Можеш да изкараш 100 човека от село,но не можеш да изкараш селото от 1 човек ... Сега ще кажете какво общо има това с темата .. щом не можете да схванете,значи вие сте кухиПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Тц .. не ми се занамива с опровергания![]()
![]()
![]()
защото ги няма...![]()
Офф... просто не ми се занимава ..
дори и 40 поста да пиша .. след като вие явно сте настоенио с оня негативизъм защо да си правя труда да пиша и разправям неща , които няма да възприемете![]()
![]()