- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го накарам?
Ам да питам момичетата как си просят секс?Нещо важно ако има, някви трикове, такива неща кажете.
ахахахаха...каквоо..да си просиш секс ли..
направо го нападаш...и готово...![]()
![]()
Как си прося ли.. Еми не знам.. Не съм се замисляла. Налазвам.
![]()
Робинята на Quench
Пипам му оръжието.....Целвам го, прегъръщам го, търкам се в него, казвам му "желая те"......нещо в този дух е историята. А най върви, ако не ме изч**ш сега ще умра.и потреперване на тялото......ако не стане, той е гей!
мн точноПървоначално написано от krem4et0
няма мъж който да устои на това
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Хах, лъвът не пита антилопата дали иска да му стане обяд , а направо действа![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Ммда ..Първоначално написано от MoN!To
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Секс не се проси а се прави ..![]()
И така - отиваш при него и с характерно провинциално произношение (и тухла в ръка за всеки случай) му казваш - "Ибе ти са, налиии?" И готово.![]()
Не е важно да умреш за родината, важното е да накараш врага да умре за своята.
фразички от сорта на:
"Тази вечер искаш ли да те направя щастлив"
"Айде в нас да се праскаме"
"Жа се ебеме ли?"
"Айде в нас да си играем"
Тва са такива ако човека ти не е до теб в момента.![]()
Пък като си е при тебе.. крем4ето го каза правилно.![]()
или нещо срамежливо... 'ми.. аз.. такова..прави ми са секс..
"
Пък като си е при тебе.. крем4ето го каза правилно.![]()
бах, мн глупав пост написах..
Най-често долазвамИли като гледа мач или някакъв спорт му заставам пред телевизора и казвам с мила физиономия "Искам секс" и сега е пред дилема..
А веднъж беше на работа и му звъннах и му казах "Искам да съм твоя" и отговора му беше "Ела до пет минути в моята стаичка"
Или ако е заспал и започвам да го галя.. да му правя яко и става работата. Всякакви такива нещица.. използвай въображението си и става страхотно
![]()
nai lesno e "iskam da me ischukash" i e gotovimam edin poznat deto nqkva jenka mu prati sms "iskam da me chukash kato jivotno" i toi vednaga otide pri neq :P
Първоначално написано от housy
![]()
![]()
![]()
![]()
to samo trqbva da mu stane.. da mu kaje6 2 3 prikazki i e gotov.. malko dokosvaniqnz.. na moq imam 4ystvoto 4e postoqnno mu e stanal.. :P
сас тебе сам ама те неказват на колко години може да го оплаши ако са по малки ...Първоначално написано от krem4et0
![]()
просто целувки,поглед,движения на тялото..и той се усеща..ако го няма...луд,ероти4ен смс..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
футбола над всичкоПървоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Четох някъде, че можеш да кажеш, за да го вкараш в леголото си, няколко от тези реплики:
"Според хороскопа ми от днес навлизам в силно експериментаторска и авантюристична фаза."
"Според американците, ако зачестиш секса, ще си толкова щастлива, все едно си взела $50, 000. Те само за пари и секс мислят... направо ме кефят!"
"Искам да сваля тези потни дрехи и да се пъхна под душа по възможно най-бързия начин!"
"Винаги, когато гаджето ми заминава някъде, си прекарвам много яко..." ..
Разбира се, това са само фрази и дават примери. Не е задължително да ти се нахвърли. А има и лесен начин с опипване по.. не само по това.. мъжете имат и други места, където се възбуждат. А за примери, мишници, галене зад ушите и т.н. При тези намеци има голяма вероятност да ти скочи.![]()
илизаш на пътя с табелка "ощетена по отношение на секса,събирам дарения"![]()
Няма молби,или ще чука,или сама ще си го взема
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
И аз съм лъв и не питам,просто се събличаш поглеждаш го като някоя тигрица,и ще видиш какъв е ефекта!!!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
просто му го кажи.няма начин да ти откаже,освен ако е гей![]()