- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го накарам?
HahahahПървоначално написано от MoN!To
)) Точно
![]()
Много палави сте ей...![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Не не ти ме хвърли ф тъч линията трикове скачаш буташ раката ф гащите най лесно![]()
Да си просиш секс от момчеЧе те всичките са навити всеки път и на всякое място...Виж сега,ако става дума да си просиш от момиче не мога да ти помогна
![]()
Ш'ма зафтаряш ли или да са огащвам....Ама това е при положение, че вече сте го правили...Сигурен съм че ще му се стори много секси на момчето.
![]()
mmm dneshnite momcheta mnogo se izperedastiha interesno kakvo trqva da naprai edno momiche za da poluchi malko shibano ebane tctctc
Аз искам да попитам друго-какво трябва да направи едно момиче,за да получи малко ласки и комплименти,а не само "Шибано ебане"...![]()
![]()
никоя жена не проси секс....мъжа проси :P
'По-добре луда отколкото задръстена'
Съгласна съм!!!Трябва да се молят на коленеПървоначално написано от miss_bitch
![]()
prosto kazvam pravili te se ne6ti4ko i se zapo4vaПървоначално написано от : )
Обичам Андриан
Много просто и лесно е според мен-няколко закачливи погледи,движения,свирка,ст астни целувки,и ти гарантирам че няма да останеш на сухо![]()
Неочаквана атака. Да, да.Ако ми се иска си намирам начин да си поискам, се се разбираме някак си.
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Да моли и после да правим секс.. Не бива така. По-интересно е аз да моляПървоначално написано от *Kikki*Rikki*
Иначе няма да забравя, един приятел с който отдавна бяхме прекъснали отношения, се върна в БГ и една вечер бяхме в тях, обаче просто си говорехме. При което той ме попита само "да се чукаме ли", ама адски безразлично и аз вече бях готова да свърша. Продполагам че и обратното би подействало
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ами ако момчето има особен характер биха ли подействали тия работи,който казахте?![]()
здравеЙ ,
искаш ли да се чукаме като диви кучета![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Оффф леле кви тъпи теми![]()
Просто отиваш при него, леко разголена и му казваш 'Искаш ли да правим секс" и му се хвърляш на връта![]()
Това " Искаш ли да правим секс" е толкова тъпо като " Искаш ли да сме гаджета"Някои неща не се питат. Просто започваш да го възбуждаш и той ще си каже ако не му е до това...
+1 podkrepqm s 2 ryce....tva sys "jelaq te" i "iskam te" vinagi deistvaПървоначално написано от krem4et0
![]()
P.S. izvinqvam se za ezika![]()
Той не ще ли, че да го караш?! Кое момче отказва секс бе ейййй![]()
бъркай в боксерките ..
![]()
![]()
![]()
падаш му на колене и го умоляваш.........Баси ограниченото мислене бе,да не знаеш как да възбудиш момче и да го накараш да те желае.Първоначално написано от : )
![]()
МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщоЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло