.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    дЖигитАй xD

Помогнете за пъпките!!!

ami 4udex se dali 6te moje da mi preporu4ate nqkoi lusioni i t.n. za pupki po liceto no ne6to koeto naistina deistva ... ne 4e ima mn pupki ama vse pak imam malko... hi4 ne mi haresvat i iskam da gi nqma..taka 4e 6te mojete li da mi pomognete...
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Има много теми по този впъорс.
    Аз лично използвам салицилов спирт и крем Бочко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    аз ползвам крем "Здраве" и ми помага!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз използвам Зенерит , но не се препоръчва за суха кожа защото е силно . Но наистина помага и то много и акне премахва . Но е скъпичко 15 лева си го взех , но навсякаде е различно .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Ексфолиант,салицилов спирт и хидратиращ крем-всяка вечер.Обикновен гел,тоник и хидратиращ крем-всяка сутрин.Домашна маска-всяка сряда и неделя.Козметик-веднъж месечно.Ако има някоя по-гадна пъпка-взимам една клечка за уши топя я в салициловия спирт и около 5 минути я държа на пъпката.Така се прегаря и се олющва като люспа,но трябва постоянство. Ем,общо взето тва правя и нямам мн пъпки-около1-2,макс 3 да са.А,и всяка сутрин и вечер,преди да се намажа с крем,минавам с едно кубче лед-може дори да е замразен чай,или някакъв сок от плод или зеленчук,така стягам кожата,махам торбичките и й придавам свеж вид.

Град
    само и единствено във въображението ти
    prepora4vam ti dda ide6 nna kozmetik i da si naprai6 terapiq na liceto taka nqkolko pati az xoda i e mn efiklasno sled kato ide6 na 1 den li4i 4e sa ti maxvali papkite ama posle po 1 sedmica i otgore nqma6 i seledi ot akne
    Im hot you are not!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    алицилов спирт и крем Бочко.
    I az
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз залагам на серията на евелин pure control
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Използвай Скинореееен! На мен ми помогна и то бързо.
    What you give is what you get!

Град
    Slivnica
    Ми аз използвам на гарниер...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Фен
    Град
    под масата ;)
    Аз съм много доволна от Acne Out. Използвам поддържащия лосион с червената капачка. Мажа се по 2-3 пъти на ден с него и маха пъпките бързо и за дълго време ! А и за разлика от другите лосиони можеш да се намажеш и спокойно да излезеш навън, тъй като не лъщи, не стои мазно и не се забелязва. Даже прави кожата много мекичка.

еми аз ползвам един гел такъв почистваш от ейвън.. не е много скъп..около 7-8 лева.Иначе.. дам.. бих казала,че помага.Мажа се всеки ден с него,а даже някога и по 2 пъти на ден.Намазвам обилно цялото лице.. слагам в огроомноо количество и чакам много повече от посоченото време уш да действа.После измивам(малко е трудно)и даже лицето става сухо и го мажа с крем.Но ако спра да го мажа пъпките пак се появяват...

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Аз използвам Зенерит . Но е скъпичко 15 лева
    да бе професионалните продукти ест че са по скъпи особено Зеренит си е запазена марка
    Някои ако има нужда от истински звяр срещу пъпките и грижата за кожата .Но не е евтино. Е не е скъпо колкото Зеренит ама
    Decleor
    Borghese
    Carita
    Cellex-C
    I Love
    Vania
    Kabakova

Ехххх тези пъпки ... има много такива теми, разрови се малко ...
    Мажи ги със салицилов спирт - действа 100%

1. salicilov spirt
    2."zdrave"
    3."Imex"
    4.poqistvashto losion4e
    5.nqkakvo ovlajnqvashto krem4e za lice

Мега фен
    Постоянство и търпение!
    Хора, разберете, акнето в повечето случаи е предизвикано по кръвен път, и ако е така, нищо друго освен времето няма да помогне!
    Омръзна ми от вашата тъпотия...
    Естествено, желателно е да се почиства профилактично лицето от насъбралата се мръсотия, но това всеки Божи ден да го мажеш с всевъзможни химии и други глупости... НЕ ГО ПРОУМЯВАМ!!!

az polzvam Clinique-anti blumish 3 step system i deistva na 100 % pri redovno polzvane razbira se malko e skapi4ko no si zaslujava (120-130 leva)
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си